HT-X8500

Elokuvateatterin tunnelmaa, voimakas basso

Koe elokuvateatterimainen, kolmiulotteinen tilaääni: 2.1-kanavaisen Dolby Atmos®- ja DTS:X®-Soundbarin sisäiset bassokaiuttimet tuottavat syvän bassoäänen. Ohut ja tyylikäs kaiutin näyttää täydelliseltä televisiosi edessä.

KOTITEATTERI JA SOUNDBARIT

2.1-kanavainen Dolby Atmos® / yksiosainen DTS:X®-Soundbar-kaiutin, jossa sisäänrakennettu bassokaiutin | HT-X8500

HT-X8500
Kuva tuotteesta 2.1-kanavainen Dolby Atmos® / yksiosainen DTS:X®-Soundbar-kaiutin, jossa sisäänrakennettu bassokaiutin | HT-X8500

SVH

450,00 €

(sis. ALV)
Vaikuttava simuloitu 7.1.2-kanavainen tilaääni kuuluu joka suunnasta 

Tilaäänitekniikan uusin kehitysaskel, Vertical Surround Engine, tuottaa Dolby Atmos®- ja DTS:X®-tasoisen kuuntelukokemuksen yhdestä ohuesta kaiuttimesta. DSP-tekniikan ansiosta pelkästään kaksi etukaiutinta tuottavat missä tahansa huoneessa täyteläisen elokuvatasoisen äänen, joka kuuluu kaikkialta ympäriltäsi – myös yläpuolelta.

Kaikki sisältö skaalattuna lähes 7.1.2-kanavaiseksi

Nyt voit katsella kaikenlaista sisältöä vaikuttavalla, jopa 7.1.2-kanavaisella äänellä. Kehittynyt digitaalinen signaalin käsittely muuntaa jopa stereoäänen vaikuttavaksi tilaääneksi kauko-ohjaimen yhden painikkeen painalluksella.

Vertikaalinen ääni ei käytössä
VERTIKAALINEN ÄÄNI EI KÄYTÖSSÄ
Vertikaalinen ääni käytössä
VERTIKAALINEN ÄÄNI KÄYTÖSSÄ
Valitse sopivat asetukset

Painike kaikille äänille – valitse sopiva sen mukaan, mitä katselet tai kuuntelet.

  • Elokuvatila
  • Musiikkitila
  • Pelitila
  • Uutistila
  • Urheilutila
Koe syvä bassoääni

HT-X8500-kaiuttimessa on keskellä kaksi tehokasta bassokaiutinta, jotka tuottavat pienikokoisesta kaiuttimesta syvän ja vaikuttavan bassoäänen.

Ohut ja tyylikäs 

Pienikokoinen, ohut ja hillitty HT-X8500 (vain 890 x 64 x 96 mm) sopii saumattomasti yhteen BRAVIA TV:n kanssa. Kaiutinsäleikön ja bassokaiuttimen kanavan molempien puolten rei'itetty metalliviimeistely antavat kaiuttimelle persoonallisen ilmeen.

4K HDR -kuvake
Nauti elokuvista 4K HDR -laatuisina

18 Gbps:n 4K HDR -kapasiteetin ja HDCP 2.2/HDCP 2.3 -suojauksen ansiosta HT-X8500 tukee uusimpia kotiteatteriformaatteja.

Helppo lisätä AV-järjestelmään

HDMI- ja optisiin digitaalituloihin voi yhdistää pelikonsolin, HD Blu-ray™-soittimen tai digisovittimen sekä television.

Langattoman yhteyden kuvake
Langaton liitettävyys televisioon

Sony BRAVIA TV:llä, joka tukee Bluetooth®-lähetintä, voit lähettää äänen Soundbariin langattomasti

HDMI-logo
Yksikaapelinen (HDMI eARC)

Jos TV:si tukee HDMI eARC -äänikanavaa, voit nauttia uusimmista suuren bittinopeuden tilaäänimuodoista, kuten Dolby Atmos® ja DTS:X®.

Toista musiikkia Bluetooth®-tekniikalla
Suoratoista suosikkimusiikkiasi

Pariliitä HT-X8500 älypuhelimeen tai tablettiin Bluetooth®-yhteyden kautta ja toista albumeita ja soittolistoja langattomasti.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
2.1-kanavainen Dolby Atmos®/DTS:X® -Soundbar-kaiutin, jossa on kaksi sisäänrakennettua bassokaiutinta ja Vertical Sound Engine, tuottaa elokuvateatteritasoisen, kolmiulotteisen tilaäänikokemuksen. Tyylikäs kaiutin sopii saumattomasti television eteen.
  • 2.1-kanavainen Dolby Atmos / DTS:X ja Vertical Sound Engine

  • Syvä bassoääni sisäänrakennetuista bassokaiuttimista

  • Ohut ja hillitty kaiutin täydentää televisiotasi saumattomasti

  • Painikkeet elokuville, musiikille, peleille, uutisille ja urheilulle

  • 4K HDR -yhteensopivuus

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä