SVH

300,00 €

(sis. ALV)
67

4.5 perustuen 67 asiakasarvosteluun

43
18
3
2
1
Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Really complements the Sony soundbar and subwoofer

SA-Z9R 04.11.2019 tekijä Dogdays (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought these rear speakers to go with the Sony HT-ZF9 Wi-Fi Bluetooth Sound Bar with Dolby Atmos, DTS X, Vertical Surround Engine, High Resolution Audio & Wireless Subwoofer. I am so glad I did as they really take the sound to another dimension.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

11

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Ours may have had a technical problem

SA-Z9R 31.08.2019 tekijä Cinders54 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

We are thrilled with our Sony soundbar, but the additional speakers we purchased did not come close to meeting expectations. There may have been an issue with them, and we were able to return them without any hassle.

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

67 asiakasarvostelua

0

Essential Add-on. Unfortunately now SILD OUT

SA-Z9R 27.02.2022 tekijä Gilhopper (Yhdistynyt kuningaskunta)

Please see my separate review for the soundbar that these speakers pair with.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Speaker necessari

SA-Z9R 08.01.2022 tekijä gba1 (Italia)

Necessari con la soundbar HT-ZF9 per ottenere un surround coinvolgente e una qualità audio ottima.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nur mit diesen Boxen ist die Einheit perfekt

SA-Z9R 17.12.2021 tekijä Florian77 (Saksa)

Ich bin einfach sehr happy noch ein paar zu besitzen. Sie sind wirklich sehr schwierig zu bekommen. Der Sound ist einfach klasse und ich bereue keine Sekunde das ich sie gekauft habe, ein ganz angenehmes feeling. Auf Sony ist verlass, danke.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

No expert, but love these

SA-Z9R 16.12.2021 tekijä MikeeeE (Yhdistynyt kuningaskunta)

I've had these about 2 years. Work well seemless integration with main soundbar, TV and peripherals. Given room size and shape this was perfect solution for me.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Digital surround sound

SA-Z9R 29.11.2021 tekijä Ljc2704 (Yhdistynyt kuningaskunta)

These speakers were purchased as an add on to my Dolby atoms sound bar. They have made the sound so perfect. I haven’t not used them since purchasing

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Praktisches Extra

SA-Z9R 13.11.2021 tekijä Janne1922 (Saksa)

Mit den richtigen Einstellungen und dem richtigen Abstand zu den Lautsprechern, sind diese ech genial, empfehle ich umbediengt weiter.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Sound

SA-Z9R 08.07.2021 tekijä Marras2 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Only bought a few weeks ago, but it makes such a difference to movies and live events alike. Puts you right in the middle of the action and has been brilliant during Euro 2020. Just a tad expensive though and would have given 5 stars had they cost less.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
12.07.2021

Hi Marras2,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your sound system. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Kenmerken

SA-Z9R 28.03.2021 tekijä hansje8 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Had verwacht dat deze altijd zouden werken met de soundbar, maar ze werken alleen maar als er muziek word aangeboden(dolby) maar zeker niet met alleen spraak op de soundbar. Staat niet in de eigenschappen van de speakers. Vind ik wel jammer. Geluid is goed en zuiver maar nou niet direct wat sommige zeggen in de reviews.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

500 watt di puro Dolby atmos e DTS-X

SA-Z9R 05.02.2021 tekijä Doriano62 (Italia)

Acquistati circa 10 mesi fa ed affiancati al mio Sony AG8 oled con la relativa soundbar HT-Z9 sony 400 watt di puro suono in Dolby atmos e DTS-X più ulteriori 50 watt dei speakers wireless SA-Z9-R il cinema a casa.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Essenziali se si possiede la Sony HT-ZF9

SA-Z9R 14.01.2021 tekijä Sgracchioman (Italia)

Inizialmente il prezzo elevato ha frenato l'acquisto e ho provato a farne a meno con la sola soundbar e subwoofer. Nonostante la buona qualità della mia Sony HT-ZF9 non ero soddisfatto, visto che il parlato era un po' soffocato dagli effetti sonori nelle scene di azione. Mi sono convinto ad acquistarle e la situazione cambia radicalmente, aumentando di tanto la qualità avvolgente del suono e sfruttando appieno i file audio di alta qualità (Netflix Dolby Atmos, DTS, 5.1, ecc...). Consigliatissime per godere di file audio di alta qualità, inutili per audio normali, in cui la loro presenza è ininfluente.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Indispensables et très efficaces

SA-Z9R 08.01.2021 tekijä Robdo14 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J’ai retrouvé avec ces enceintes arrières l’efficacité d’un vrai home cinéma avec ses sensations phoniques ! Achat complémentaire de la barre de son impératif ( observé mais t’es peu de fois des «  trous » de son dûs à la technique Bluetooth)

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Enhances HT-ZF9

SA-Z9R 07.01.2021 tekijä Tom221 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

These rear speakers are a worthwhile addition to the HT-ZF9 sound bar.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lekker compact en toch heerlijk surround sound bij

SA-Z9R 06.01.2021 tekijä Ray mond (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Nu 2 maanden in bezit. Sluit perfect aan op mijn Sony tv. Icm de soundbar heerlijk geluid en lekker diep vanuit de sub.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great product

SA-Z9R 09.12.2020 tekijä Geo1953 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I purchased these speakers in conjunction with a Sony sound bar, the audio is excellent.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Compact

SA-Z9R 08.12.2020 tekijä ASFor (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Lovely little speakers that work well for surround sound. Link very easily with HT-ZF9 and has no delay in sound due to Bluetooth. Therefore great if you want it wireless from the base unit. Only drawback is the mains lead is only about 6 foot long, so you are limited to how high you can put them without exposing extension lead sockets.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Klang

SA-Z9R 01.12.2020 tekijä Bigbox (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Zu meinem neuen Fernseher gekauft. Zusätzlich Soundbar

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Complément de la barre htz -f9

SA-Z9R 24.11.2020 tekijä Memakalo (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai acheté la barre de son Sony Htz -f9 je confirme que cela complète le son. Trop bien !

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zeer goede achterboxen

SA-Z9R 13.11.2020 tekijä Reneke0810 (Alankomaat)

Deze achterboxen horen gewoon bij soundbar HT-ZF9, een perfecte combinatie!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Veel beter surround dan zonder achterspeakers

SA-Z9R 27.10.2020  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Zeer tevreden. Makkelijk te installeren. Nadeel is dat je per box een stopcontact nodig hebt.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Simply great

SA-Z9R 21.10.2020 tekijä Zoligreczi (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

A month ago I bought HT-ZF9. It sounds great but I felt that something was missing. Then I decided to buy the rear speakers too. Boy, it gives the proper theatrical experience. Mainly, when using the vertical surround feature, it feels like being deep in the action. Awesome.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

8

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

uitstekend

SA-Z9R 19.10.2020 tekijä stefke1957 (Alankomaat)

uitstekend product als je het kunt betalen voor de rest top product

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great product

SA-Z9R 10.10.2020 tekijä abyscaria01 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I love this one. A must buy product with HT ZF9. But if that power cable was removable/plug in it would have been really convincing.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
12.10.2020

Hi abyscaria01,

Thank you for your review.
We're happy that you're enjoying the speakers.
In regards to your feedback about the design, we'll make sure to pass your feedback through the proper channels for future consideration.

Sony support team

0

love it

SA-Z9R 18.09.2020 tekijä mc007007 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This has now been in use for approx a month and it is a great improvement on our previous system. Love the sound from it. Watched all sorts of TV programmes and films and the enriched all round sound is good. We bought the 2 rear speakers as well as the bar and sub. Love how easy it is to use chromecast to listen to the radio/music etc.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Sound

SA-Z9R 03.08.2020 tekijä Ducks (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought these speakers to go with the Sony ht-zf9 and boy what a difference they make, some would say they're expensive but in my opinion well worth the money. When paired with the soundbar the surround effect is amazing.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Onmisbaar!!!

SA-Z9R 06.07.2020 tekijä Dirkjuh (Alankomaat)

De draadloze speakers zijn voor een goede ervaring bij films en muziek een must. Ik stel redelijk hoge eisen aan mij geluidsinstallatie en sinds de achterspeakers is het geluid vele malen beter. Sony ga zo door!!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Klang

SA-Z9R 06.06.2020 tekijä Gallus28 (Saksa)

Sehr gute/r Akustik und Raumklang. Großer Nachteil, es gibt keine passende Lautsprecherständer dazu.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige sound

SA-Z9R 01.05.2020 tekijä Miclangelo (Alankomaat)

Mag niet ontbreken bij de Soundbar HT-ZF9. Geluid is geweldig met name bij films.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Eine tolle Ergänzung zu HT-ZF9!

SA-Z9R 29.04.2020 tekijä Qwertyz (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Es ist fast unglaublich, wie zwei kleine Brüllwürfeln das Soundbild erweitern und verstärken! Nicht nur beim Movie-Surroundsound, sondern auch bei Pop und klassischer Musik. Die Installation und Anbindung waren absolut unproblematisch, die Lautsprecher wurden sofort erkannt. Dank der kompakten Größe und kabelloser Anbindung findet man für die Winzlinge problemlos den Platz. Nur die Entfernung zum Hörer muss man einmal manuell angeben. Das Fehlen der automatischen Kalibrierung ist in dieser Preisklasse absolut ok. Besonders bequem: Man kann die Lautstärke der Rear-Lautsprecher einfach per Fernbedienung des HT-ZF9 ändern, und dadurch den Surround-Effekt steuern: etwas mehr für ein Aktion-Movie, etwas weniger für ein klassisches Konzert. Verbesserungswürdig sind nur die Dokumentation und die Menüführung der Einstellungen von HT-ZF9. Aber da die Standardeinstellungen meist passen, ist das nicht gravierend.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfecte aanvulling op sounbar (als het werkt)

SA-Z9R 22.04.2020 tekijä Alexo76 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Als de soundboard en dolby tot hun recht moeten komen zijn deze speakers een must have. De beleving van beeldmooie tot zijn recht. De gehele set integreerd helaas slecht met de Sony TV lijn, regelmatig valt het complete geluid weg.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
27.04.2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw SA-Z9R niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Zet de soundbar eens terug naar de fabrieksinstellingen: Houd AAN/UIT (voeding) en – (volume) op het hoofdtoestel langer dan 5 seconden ingedrukt.

Mocht dit geen verschil maken, willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Tolle Speaker

SA-Z9R 15.04.2020 tekijä L3R0YJ3NKINS (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Das ganze Set ist der Hammer viele Funktionen und Hammer klang

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

HT-ZF9

SA-Z9R 01.04.2020 tekijä AIP1000 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Excellent addition to sound bar system. Wireless and easy to set up

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

8

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent addition

SA-Z9R 25.03.2020 tekijä Festas01 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brought these to enhance the all around sound and they definitely do the job

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

6

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ein muss für ZF9

SA-Z9R 11.02.2020 tekijä Mulle59 (Saksa)

Habe mir diese Rear-Lautsprecher gekauft um die ZF9 zu vervollständigen. Erst mit diesen Lautsprechern bildet sich der Sound rundum ab . Ein erheblicher Mehrwert den ich nur empfehlen kann. Einzig was negativ auffällt ist, das mitunter Aussetzer der Lautsprecher bei Filmen vorkommen. Was zwar nicht unbedingt auffällt aber wer ein gutes Gehör hat so wie ich, der bekommt das mit . Aber wie gesagt nur wenn Filme über dem Blu-ray Player abgespielt werden. Dieser ist von Sony.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed geluid

SA-Z9R 30.01.2020 tekijä Kastje086 (Alankomaat)

Betaalbaar product en fantastisch geluid en makkelijk te installeren.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent complement de la barre de son HT-ZF9

SA-Z9R 16.01.2020 tekijä Mr Freez (Ranska)

Transforme la barre de son en home cinéma. Installation très simple, on branche et ça fonctionne. Le seul Hic c'est le prix, même si elle sont de bonne qualité leur prix est beaucoup trop élevé !

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Theme tune from Jaws is now amazing!

SA-Z9R 19.11.2019 tekijä loxy (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

The difference in sound quality is amazing whether just TV or radio. Nature documentaries really brought to life with all the sounds surrounding you.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to set up

SA-Z9R 06.11.2019 tekijä Pete41 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Connected to the sound bar automatically and So easy to set up. Each speaker has to be plug into the mains so you wound have to use extension lead if no wall socket near the corner.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Really complements the Sony soundbar and subwoofer

SA-Z9R 04.11.2019 tekijä Dogdays (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought these rear speakers to go with the Sony HT-ZF9 Wi-Fi Bluetooth Sound Bar with Dolby Atmos, DTS X, Vertical Surround Engine, High Resolution Audio & Wireless Subwoofer. I am so glad I did as they really take the sound to another dimension.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

11

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

keine

SA-Z9R 22.10.2019 tekijä Tom23456 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Immer wieder Tonaussetzer, könnte aber auch am Fernseher oder an der Soundbar (beides von Sony) liegen.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
24.10.2019

Hi Tom23456,
führe bitte die unter dem folgenden Link auf Seite 83 DE erwähnten Schritte durch: http://bit.do/ferqJ (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/eSP4H

Sony Support Team

0

Brilliant!

SA-Z9R 19.10.2019 tekijä Smorty (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought these to compliment my HT-ZF9 soundbar. I'm so pleased I did. Easy to setup and the sound is very good.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfrecte sound en aanvulling

SA-Z9R 11.10.2019 tekijä Andre172 (Alankomaat)

Ik heb deze gekocht nadat ik eerst de set ht-zf9 had gekocht ik denk mss heb ik hieraan genoeg zonder deze boxen mooi setje hoor maar miste net iets diepte surround enz was goede aanbieding bij bcc dus toch maar de gok gewaagd en deze gekocht en .... wauwwwwww deze aanvulling maakt alles compleet tis nu absoluut t beste setje wat ik ooit gehoord en gehad heb en dan nog boven verwachting !!!!!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo surround

SA-Z9R 03.10.2019 tekijä Robertino70 (Italia)

Completano la soundbar HT-ZF9 conferendole un surround coinvolgente e una qualità generale del suono che non ha niente da invidiare a impianti di marche molto più blasonate

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Complète parfaitement la barre de son HT-ZF9

SA-Z9R 10.09.2019 tekijä Gigi Lamorosso (Ranska)

Je viens de l'acheter et je n'ai pas fini l'installation.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

6

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ours may have had a technical problem

SA-Z9R 31.08.2019 tekijä Cinders54 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

We are thrilled with our Sony soundbar, but the additional speakers we purchased did not come close to meeting expectations. There may have been an issue with them, and we were able to return them without any hassle.

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great little speakers

SA-Z9R 30.08.2019 tekijä Reecicles (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brought HT-ZF9 sounds bar and these speakers hook up wirelessly to make the sound system 5.1. Had them now for 3 weeks and what a difference it has made to our viewing of Netflix's, films and just normal TV. Very happy with my purchase but dont come cheap, then again quality dont come cheap.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

8

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sound is great

SA-Z9R 24.07.2019 tekijä Ant the man (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Brought these too make my set up complete and glad I did

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Powerful little speakers

SA-Z9R 14.07.2019 tekijä Lowhillwalker (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I love the extra dimension these speakers add to my soundbar. I highly recommend them to give a full, wraparound experience when watching movies or listening to music

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

10

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Leuk maar niet optimaal

SA-Z9R 08.07.2019  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Het aansluiten was kinderlijk eenvoudig. Helaas valt het geluid regelmatig weg of klinkt het blikkerig.De link via verschilde opties werkt niet goed.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
12.07.2019

Goedemorgen Ard,

Vervelend om te horen dat de verbinding met de SA-Z9R niet altijd stabiel blijkt te zijn.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

1. Ontkoppel alle externe apparaten van de HT-ZF9.
2. Haal de HT-ZF9 en de SA-Z9R voor twee minuten van de stroom.
3. Verbind de SA-Z9R opnieuw met de HT-ZF9.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Guter 5.1 Sound mit Soundbar

SA-Z9R 14.06.2019 tekijä Qowy (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Leider nicht als einzelne Stereo Lautsprecher zu benutzen (Wie z.B. die SRS-ZR5 in Verbindung mit einer entsprechenden Soundbar)

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfect toevoeging HT-ZF9

SA-Z9R 23.05.2019 tekijä HeinW (Alankomaat)

Heb deze achter set nu een paar weken en bewust gewacht met de beoordeling. Zoals de kop al aangeeft een perfecte toevoeging op de soundbar en eigenlijk zou deze niet zonder de achterspeakers moeten willen gebruiken. Vooral bij DVD's, Videoland en Netflix ontstaat een extra dimensie. T.b.v. TV geluid heb ik het aantal db's op de achterspeakers verhoogd. Dat kan en op de afstandsbediening kan je zo nodig volume weer wat temperen. Overall voor een surround een beschaaft geluid wat je gewoon constant kan gebruiken. Ben tevreden en ondanks de prijs, welke aan de forse kant is, zeker geen miskoop.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nickel

SA-Z9R 19.04.2019 tekijä MtheFog (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Fonctions assumées >> rien à dire de plus c’est top !

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima aanvulling op HT-ZF9 soundbar

SA-Z9R 16.04.2019 tekijä Buur69 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

De soundbar HT-ZF9 is op zichzelf al een prima soundbar met verwonderlijk 3D-geluid, maar ik vond het geluid toch een heel klein beetje rommelig (audiofreak), waarschijnlijk doordat de subwoofer ook veel van het middengebied moet verwerken wat ten koste gaat van de lage tonen. Met de aanvulling van de bijbehorende achterspeakers SA-Z9R (die ik gekozen had i.v.m. een cashback actie van Sony) is het geluid veel rustiger te noemen. Wel even de afstand en het volume apart instellen voor het optimale 3D-resultaat (via de Advanced instellingen). Kleine kanttekening: hoe goed een film kijken qua geluid ook bevalt met deze producten, enkel muziek afspelen is een ander verhaal. Dan klopt het geluidsbeeld niet, dus het is geen vervanging voor een goede muziekinstallatie met goede boxen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sound great, with excellent build quality

SA-Z9R 20.03.2019 tekijä Robren 07 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought these optional rear speakers to go with the Sony HT-ZF9 Soundbar and I was not disappointed, these rear speakers lift the sound experience to the next level.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great but bit overpriced

SA-Z9R 10.03.2019 tekijä Everton123 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought these to compliment my Sony soundbar. They are neat, smaller than thought and easy to use. Need power source to each one. They do overall give good sound with soundbar and subwoofer however price wise bit expensive I feel. I kept them as a luxury gift to myself.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

8

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

uitstekend produkt

SA-Z9R 10.03.2019 tekijä Martin49 (Alankomaat)

Ik heb altijd Sony producten gehad en omdat de kwaliteit en het gebruiksgemak oké zijn ben ik wat dit betreft een stayer

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mooi geluid

SA-Z9R 01.03.2019 tekijä DRsimon (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vorige maand gekocht. Geluid is beter dan ik had verwacht

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Coupures de son régulières !

SA-Z9R 18.02.2019 tekijä RomOne (Ranska)

Installées en complément de ma barre de son HT-ZF9 pour une diffusion en 5.1, ces enceintes sont sujettes à des coupures de son aléatoires au bout d'un certain temps d'écoute. Installées à 2,5 m de hauteur et a une distance de 6 m de la barre de son, aucun obstacle ne gène. Aucune limitation quand à la distance d'installation par rapport à la barre de son n'est indiqué dans le manuel. Suis je tombé sur un produit défectueux ?

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

9

7

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
22.02.2019


Bonjour,
Nous avons lu votre commentaire avec attention. Nous vous invitons à suivre les étapes de dépannage sur la page 1 du lien suivant: https://bit.ly/2SS3FnP (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Si le problème persiste, nous vous invitons à contacter l'assistance: http://bit.ly/23QC5Ry. (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur). Équipe Sony Support

0

had er meer van verwacht

SA-Z9R 19.01.2019 tekijä ErikFl (Alankomaat)

Aansluiten ging makkelijk, stekker in contact en boxjes vinden de aansluiting makkelijk zelf. als de TV en de set aangezet wordt is er wel de eerste 3 minuten een wisselende geluidskwaliteit en bij TV kijken kun je ze geen geluid laten geven. Met films van Netflix gaat het erg goed en geven ze goed geluid en mooie ruimtelijke klank in combinatie met de soundbar

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Compleet

SA-Z9R 18.01.2019 tekijä Rosko159 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Met deze boxen is de Sony soundbar HT-ZF9 compleet .

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

goed geluid

SA-Z9R 24.12.2018 tekijä adrie fiat 1200 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

heel goed goed geluid prima bas heel veel mogelijkheden

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Ergänzung!

SA-Z9R 17.12.2018 tekijä BigRalle (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ergänzen die Soundbar optimal! Anschluss erfolgte automatisch und unkompliziert!

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent addition to Soundbar

SA-Z9R 17.11.2018  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Enable me to listen to Audio in full 3.1 surround sound

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

5.1 Compleet!

SA-Z9R 23.10.2018 tekijä basler010 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik heb deze speakers gekocht om van virtual surround sound echte 5.1 surround sound te maken. Speakers via het setup menu van de soundbar makkelijk in 1x te verbinden en het geluid is compleet. Echt een aanrader om een thuisbioscoop van je soundbar te maken!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ottimi speaker posteriori

SA-Z9R 30.09.2018 tekijä dani67 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ho comprato il prodotto poco tempo fa per dare più dinamica all'audio del tv, e sono molto soddisfatto, resa ottima

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

good speakers

SA-Z9R 25.09.2018  (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

great sound when we play movies and watch tv in our bedroom

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Decent sound for the size

SA-Z9R 02.07.2018 tekijä megabit (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I searched for weeks to find these and I am glad I did because they make a world of difference to the sound field out of the ZF9 soundbar I think they should be offered as a bundle with the soundbar at a discounted price instead of having to buy the soundbar from from outlet and then spend days searching for them somewhere else but overall they do improve the sound and I would say they are a must have product to go with the soundbar.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

25

5

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Lautsprecher

SA-Z9R 13.05.2018 tekijä Schöneiche (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Als bestens,sehr zu empfehlen!!!!!! Wunderbarer Sound,toll abgestimmt.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

6

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta