Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta iPhone-/iPod-kaiutintelakka, jossa AirPlay
Kuvia tuotteesta iPhone-/iPod-kaiutintelakka, jossa AirPlay
Kuvia tuotteesta iPhone-/iPod-kaiutintelakka, jossa AirPlay

Telakoi, suoratoista ja ihastu.

Telakoi iPhone lataamista varten – voit samalla kuunnella tai suoratoistaa musiikkia langattomasti iPadista. XA700 antaa valinnan sinun käsiisi. Sisäänrakennetulla AirPlaylla varustetussa, 2.1-kanavaisessa 60 watin langattomassa kaiutintelakassa yhdistyvät kristallinkirkas äänenlaatu ja tyylikäs ulkomuoto.

Anna tyylisi näkyä

XA700 näyttää yhtä hyvältä kuin kuulostaa näyttävine pyöristettyine muotoineen ja laadukkaine pintoineen. Laitteessa on niin kangaspäällysteiset kaiuttimet kuin harjatut metalliviimeistelytkin.

Nauti täyteläisen hienosta äänestä

2.1-kanavainen 60 watin järjestelmä käyttää lukuisia Sonyn äänentoistotekniikoita voimakkaan ja säröttömän äänen tuottamiseen myös suurilla äänenvoimakkuuksilla. Kaksi passiivielementtiä, Clear Phase -käsittely ja Magnetic Fluid -kaiuttimet täyttävät kukin tehtävänsä täyteläisen, yksityiskohtaisen ja alkuperäiselle uskollisen äänen tuottamisessa.

Langaton AirPlay-toisto

Anna AirPlayn vapauttaa musiikki

Sisäänrakennetun AirPlayn avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti iPadista, iPhonesta, iPod touchista tai Macista. Niinpä voit pitää soittolistan otteessasi – laite kädessäsi.

Tekniset tiedot
  • Langaton kaiutintelakka, Made for iPod/iPhone/iPad

  • Sisäänrakennettu AirPlay Mac-laitteista suoratoistoa varten

  • 2.1-kanavainen järjestelmä, 60 watin lähtöteho

  • Magnetic Fluid -kaiuttimet ja digitaalinen Clear Phase -signaalinkäsittely

  • Langaton kauko-ohjain

Kaiutinmalli
2.1-kanavainen kaiutin
Kaiuttimen koko
48 mm x2
Lähtöteho
60 W
Tulo- ja lähtöpäätteet
8-nastainen liitin: iPhone 5, 5S, 5C ja iPod Touch 5
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä