Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli

Ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Vie digitaalinen musiikkikokoelma uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

Kolmen elementin kolmitiekaiuttimet tehostavat selkeyttä

Kaikki äänet toistuvat luonnollisen syvinä ja täydellisen selkeinä. Kolmen elementin hyllykaiuttimissa on jäykkä 130 mm:n MRC-bassokaiutin, joka takaa dynaamisen basson, 25 mm:n diskanttikaiutin ja 19 mm:n superdiskanttikaiutin, jotka on suunniteltu toistamaan korkean resoluution ääntä. Nämä pienikokoiset ja jopa 100 watin tehonsiedolla varustetut kaiuttimet ovat täydellinen valinta mihin tahansa tilaan.

Superdiskanttikaiuttimet laajentavat äänimaailmaa

Nauti suosikkimusiikistasi huoneen täydeltä tarkkana ja tasapainoisena. Näissä kaiuttimissa on uudet superdiskanttikaiuttimet, joiden suuntaus on laaja. Korkeat sävelet toistetaan tarkasti laajalla alueella, jolloin voit jopa havaita soitinten sijainnin – aivan kuin kuuntelisit esitystä paikan päällä.

Parannettu äänenpaine ja pienempi paino

Alhainen äänenpaine on pienten diskanttikaiutinten yleinen heikkous, joka voi johtaa epätasaiseen äänentoistoon. Näiden kaiutinten diskanttien äänenpaine on suuri, koska niissä on käytetty useita painoa pienentäviä tekniikoita, kuten aiempaa tehokkaampaa magneettipiiriä ja kevyempää äänikelan kuparipinnoitteista alumiinilankaa (CCAW).

Tarkka diskanttikaiutin toistaa aitoa ääntä

Kuule laulajan energia ja tunteellisuus täydellisesti. Pehmeän 25 mm:n kalottidiskanttikaiuttimen polyesterikuitu tuottaa aidon äänen. Tarkka akustinen viritys hyödyntää ääntä vaimentavaa huopaa, joka poistaa takaosan äänenpaineen diskanttikaiuttimista ja takaa näin lauluäänten luonnollisuuden.

130 mm:n bassokaiutin tehostaa matalia taajuuksia

Tässä kaiutinjärjestelmässä on uudenlainen 130 mm:n bassokaiutin, joka tuottaa syvän ja vakaan basson. Kiillepinnoitettu vaahtomuovikalvo mahdollistaa sekä voimakkaan bassoäänen että keskialueen lauluäänten ja dialogin tarvitsemien yksityiskohtien toiston.

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Täydellinen kumppani nykypäivän bassopohjaiselle musiikille. Monissa kaiuttimissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Vahva kotelo takaa täyteläisen akustiikan

Kokonaan puusta valmistetut kotelot saavat aikaan resonoivan akustiikan. Jäykkä rakenne ja puumateriaalin vahvistamat sisäsaumat vaimentavat tärinää. Myös sisäosissa olevien, ääntä vaimentavien materiaalien tyyppi ja asettelu on optimoitu, jotta kotelon tärinää on helppo hallita ja virittää.

Etupaneelin ohennetut reunat pitävät äänen selkeänä

Jos tähtäimessä on laadukas suorituskyky, ylimääräisen kohinan poistaminen vaimennuslevystä ja kotelosta on välttämätöntä. Etupaneelin reunoja on ohennettu, mikä vähentää vääristymiä ja takaa selkeän ja luonnollisen äänimaailman.

Ensiluokkaiset komponentit, ensiluokkainen ääni

Huonoilla liitännöillä voi olla merkittävä vaikutus äänenlaatuun. Tämän vuoksi kaiuttimissamme käytetään vain ensiluokkaisia komponentteja: diskanttikaiuttimissa on ilmasydänkelat ja bassokaiuttimessa silikoniteräslevy, käämimateriaalit ovat mahdollisimman paksuja ja kalvokondensaattorit laadukkaita. Nauti korkean resoluution äänentoiston jokaisesta yksityiskohdasta.

Puupinta on tyylikäs ja toimiva

Kaiuttimen tyylikkään musta pinnoite sopii useimpiin nykyaikaisiin sisustustyyleihin. Puuviilu säilyttää muotonsa hyvin ja takaa, että lämpötilan ja kosteuden muutokset eivät vaikuta äänenlaatuun.

Laadukas rakenne selkeyttää musiikin toistoa

Nämä kaiuttimet on rakennettu vankalle pohjalle. Kestävä kotelo tuottaa täyteläisen ja resonoivan akustiikan. Kaiuttimen takaosaan sijoitettu bassorefleksikanava poistaa kohinaa ja tehostaa matalien taajuuksien toistoa.

Kompakti hyllymalli pieniin tiloihin

Nämä pienet hyllykaiuttimet ovat näppärä ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Pienestä koostaan huolimatta ne tarjoavat laajan taajuusvasteen aina 53 hertsiin asti – et siis joudu tinkimään äänenlaadusta tilarajoitusten vuoksi.

Tekniset tiedot
  • Kolmen elementin 3-tie-hyllykaiutinjärjestelmä

  • WD-superdiskanttikaiutin toistaa kaikki äänten vivahteet

  • Bassorefleksikotelo takaa vääristymättömät matalat taajuudet

  • Tukeva, ensiluokkainen äänikomponentin rakenne

  • Taajuusvaste 53–50 000 Hz

Taajuusvaste
53 Hz - 50 kHz
Etukaiutin
2
Keskikaiutin
0
Tilaääni
0

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä