Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Ota käyttöön Dolby Atmos® -tilaääni

Koe uusin elokuvatasoinen ääni-innovaatio omassa kodissasi. SS-CSE-kaiuttimet on suunniteltu yksinomaan elokuvamaiselle Dolby Atmos -tilaäänitekniikalle, ja ne tukevat myös muita edistyksellisiä tilaäänimuotoja kuten DTS:X™-muotoa. Seurauksena on tilaääni, joka ympäröi kaikista suunnista, jopa yläpuolelta.

Dolby Atmos®
Dolby Atmos®

Dolby Atmos tuottaa upean todentuntuisen 360 asteen tilaäänen sijoittamalla äänen tulemaan tarkasti eri puolilta. SS-CSE-kaiuttimien täyteläinen ääni ympäröi sinut joka suunnasta, myös yläpuolelta.

Vaikuttava tilaääni

Monimutkaisia kaiutinasennuksia ei tarvita. Kompaktit SS-CSE-kaiuttimet sopivat yhteen nykyisen kaiutinkokoonpanosi ja käytettävän tilan kanssa ja luovat elokuvateatterimaisen tilaäänikokemuksen. 

Suunniteltu huippuluokan äänenlaadun tuottamiseen 

SS-CSE-kaiuttimen jokainen osa on tehty vähentämään tärinää ja vääristymiä, jotta voit nauttia Dolby Atmos -tilaäänen täyteläisyydestä ja selkeydestä. 

Suunniteltu CS-sarjaan sopivaksi
CS-sarjan muotoilu   

SS-CSE-kaiuttimet sulautuvat saumattomasti sisustukseen, ohuisiin televisioihin ja AV-viritinvahvistimiin. Hienostuneilla tekniikoilla valmistettu kompakti kotelo täydentää äänentoistoltaan ja muotoilultaan hyvin nykyisiä CS-sarjan kaiuttimia.

Vahva MDF-kotelo
Vahva MDF-kotelo takaa täyteläisen akustiikan

Äänisuunnittelijoidemme optimoima täyspuinen kotelo tarjoaa resonoivan akustiikan. Puolikovalla kuitulevyllä vahvistetut sisäsaumat vaimentavat epätoivotut tärinät. Tuloksena on televisio-ohjelmien ja elokuvien selkeä ja laaja-alainen äänentoisto. 

Kiillepinnoitettu kennokartio
Terävä ääni kiillepinnoitetulla kennokartiolla

Monissa perinteisissä kaiuttimissa on paperikartiot, jotka saattavat löystyä ja heikentyä ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. SS-CSE-kaiuttimen MRC-bassokaiuttimet ovat jäykät, ja ne säilyttävät muotonsa jopa korkean paineen alaisina. 

Pieni ja monipuolinen   

SS-CSE-kaiutin on pienikokoinen, joten sen voi asentaa huomaamattomasti nykyisiin kaiuttimiin tai seinälle. Jos aiot päivittää elokuvamaiseen Dolby Atmos -ääneen tai vain laajentaa nykyistä tilaäänikokemusta, tämä monipuolinen kaiutin tarjoaa kaikenkattavan äänipäivityksen.

Kompakti ja monipuolinen muotoilu

S: 180 mm ilman kaiutinpäätettä | K: 145 mm säleikön kanssa

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe uusin elokuvateatterimaisen tilaäänen innovaatio kotonasi. SS-CSE-kaiuttimet on suunniteltu erityisesti elokuvateatteritasoiselle Dolby Atmos -tilaäänitekniikalle, mutta ne toimivat mainosti myös muiden edistyksellisten tilaäänimuotojen, kuten DTS:X™-muodon kanssa. Lopputuloksena on tilaääni, joka ympäröi kuuntelijan joka kulmasta, myös yläpuolelta.
  • Upea elokuvateatteritason Dolby Atmos -tilaääni

  • Selkeä ääni kiillepinnoitetuilla kennokartioilla

  • Tukeva, ensiluokkainen äänikomponentin rakenne

  • Monipuoliset sijoittelumahdollisuudet

  • CS-sarjan kanssa yhteensopiva kompakti muotoilu

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä