Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Kuvia tuotteesta Dolby Atmos -kaiuttimet
Ota käyttöön Dolby Atmos® -tilaääni

Koe uusin elokuvatasoinen ääni-innovaatio omassa kodissasi. SS-CSE-kaiuttimet on suunniteltu yksinomaan elokuvamaiselle Dolby Atmos -tilaäänitekniikalle, ja ne tukevat myös muita edistyksellisiä tilaäänimuotoja kuten DTS:X™-muotoa. Seurauksena on tilaääni, joka ympäröi kaikista suunnista, jopa yläpuolelta.

Dolby Atmos®
Dolby Atmos®

Dolby Atmos tuottaa upean todentuntuisen 360 asteen tilaäänen sijoittamalla äänen tulemaan tarkasti eri puolilta. SS-CSE-kaiuttimien täyteläinen ääni ympäröi sinut joka suunnasta, myös yläpuolelta.

Vaikuttava tilaääni

Monimutkaisia kaiutinasennuksia ei tarvita. Kompaktit SS-CSE-kaiuttimet sopivat yhteen nykyisen kaiutinkokoonpanosi ja käytettävän tilan kanssa ja luovat elokuvateatterimaisen tilaäänikokemuksen. 

Suunniteltu huippuluokan äänenlaadun tuottamiseen 

SS-CSE-kaiuttimen jokainen osa on tehty vähentämään tärinää ja vääristymiä, jotta voit nauttia Dolby Atmos -tilaäänen täyteläisyydestä ja selkeydestä. 

Suunniteltu CS-sarjaan sopivaksi
CS-sarjan muotoilu   

SS-CSE-kaiuttimet sulautuvat saumattomasti sisustukseen, ohuisiin televisioihin ja AV-viritinvahvistimiin. Hienostuneilla tekniikoilla valmistettu kompakti kotelo täydentää äänentoistoltaan ja muotoilultaan hyvin nykyisiä CS-sarjan kaiuttimia.

Vahva MDF-kotelo
Vahva MDF-kotelo takaa täyteläisen akustiikan

Äänisuunnittelijoidemme optimoima täyspuinen kotelo tarjoaa resonoivan akustiikan. Puolikovalla kuitulevyllä vahvistetut sisäsaumat vaimentavat epätoivotut tärinät. Tuloksena on televisio-ohjelmien ja elokuvien selkeä ja laaja-alainen äänentoisto. 

Kiillepinnoitettu kennokartio
Terävä ääni kiillepinnoitetulla kennokartiolla

Monissa perinteisissä kaiuttimissa on paperikartiot, jotka saattavat löystyä ja heikentyä ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. SS-CSE-kaiuttimen MRC-bassokaiuttimet ovat jäykät, ja ne säilyttävät muotonsa jopa korkean paineen alaisina. 

Pieni ja monipuolinen   

SS-CSE-kaiutin on pienikokoinen, joten sen voi asentaa huomaamattomasti nykyisiin kaiuttimiin tai seinälle. Jos aiot päivittää elokuvamaiseen Dolby Atmos -ääneen tai vain laajentaa nykyistä tilaäänikokemusta, tämä monipuolinen kaiutin tarjoaa kaikenkattavan äänipäivityksen.

Kompakti ja monipuolinen muotoilu

S: 180 mm ilman kaiutinpäätettä | K: 145 mm säleikön kanssa

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Koe uusin elokuvateatterimaisen tilaäänen innovaatio kotonasi. SS-CSE-kaiuttimet on suunniteltu erityisesti elokuvateatteritasoiselle Dolby Atmos -tilaäänitekniikalle, mutta ne toimivat mainosti myös muiden edistyksellisten tilaäänimuotojen, kuten DTS:X™-muodon kanssa. Lopputuloksena on tilaääni, joka ympäröi kuuntelijan joka kulmasta, myös yläpuolelta.
  • Upea elokuvateatteritason Dolby Atmos -tilaääni

  • Selkeä ääni kiillepinnoitetuilla kennokartioilla

  • Tukeva, ensiluokkainen äänikomponentin rakenne

  • Monipuoliset sijoittelumahdollisuudet

  • CS-sarjan kanssa yhteensopiva kompakti muotoilu

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide