Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Vie ääni uudelle tasolle

Hi-Res-äänentoiston lyömätön laatu

Tutustu runsaaseen Hi-Res-äänentoistoon SS-HA1-järjestelmän avulla. Superdiskanttikaiuttimet toistavat ylä-äänet tarkasti, ja kartiobassokaiuttimet takaavat täyteläisen basson. Muotoilu ja alumiinirunko vähentävät äänen vääristymistä. Hi-Res-äänentoisto yltää lähelle musiikin alkuperäistä muotoa.

Musiikin kuuntelun uusi aikakausi

Lempikappaleesi toistuvat entistä tarkemmin ja selvemmin. SS-HA1-kaiuttimet on suunniteltu tuomaan esiin korkean resoluution musiikkitiedostojen ja MP3-äänitiedostojen kaikki yksityiskohdat ja hienoimmatkin vivahteet.

Miten Hi-Res-äänentoisto toimii
Näin se toimii

Digitaalista musiikkia CD-tasoakin laadukkaampana

Korkean resoluution äänentoistossa analoginen ääni muunnetaan digitaaliseen muotoon suuremmalla bittinopeudella (24 bittiä / 96 kHz) kuin CD-levyissä (16 bittiä / 44,1 kHz).

Älykäs muotoilu ja ylivertainen äänenlaatu

Kaiuttimien ainutlaatuinen muotoilu ehkäisee äänen vääristymistä ja säröilyä. Äänet toistuvat kirkkaasti ja terävästi. Vahva ja kestävä alumiinirunko vähentää värinän aiheuttamia vääristymiä.

Hi-Res-ominaisuudet
Selkeät korkeat ja runsaat matalat äänet

Erityiset kaiutinelementit parantavat korkean resoluution äänentoistoa

Kaksi WD-superdiskanttikaiutinta tarjoavat laajan kuuntelualueen, joka tehostaa kuuntelemaasi musiikkia. Kartiobassokaiuttimet on rakennettu kevyestä ja kestävästä Mica-vahvistetusta kalvosta, joka takaa kirkkaan äänenlaadun ja täyteläisen basson.

Kaikki korkean resoluution musiikkisi aina käytettävissä

SS-HA1-kaiuttimet ovat yhteensopivia muiden korkean resoluution äänentoistolaitteiden kanssa. Yhdistä kaiutin tietokoneen soitinjärjestelmään tai USB DAC -vahvistimeen ja kuuntele musiikkia. Nauti ainutlaatuisen terävästä äänestä, joka toistaa alkuperäistallenteen vivahteet entistä tarkemmin.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Neljän elementin kolmitiebassorefleksijärjestelmä (48 Hz – 50 kHz)

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • WD-superdiskanttikaiuttimet toistavat ylä-äänet upeasti

  • Mica-vahvistetulla kalvolla varustetut kaiutinelementit tuottavat dynaamiset äänet

  • Tukeva alumiinirunko vähentää kotelon tärinää

Taajuusvaste
48 Hz–50 kHz
Etukaiutin
1
Keskikaiutin
0
Tilaääni
0

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Takuukortti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide