STEREOKAIUTTIMET, HYLLYMALLI

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SS-HA1

SVH

600,00 €

(sis. ALV)

Etukaiutin

Etukaiuttimen kotelon tyyppi
Bassorefleksi
Etukaiutin: mallin nimi
SS-HA1
Etukaiuttimen nimellisimpedanssi
4 ohmia
Etukaiutin: järjestelmä
3-suuntainen neljän elementin kaiutinjärjestelmä
Etukaiuttimen tuloliitäntä
Liitinruuvi
Etukaiuttimen herkkyys
86 dB (2,83 V, 1 m)
Etukaiuttimen mitat (L x K x S)
185 mm x 312 mm x 312 mm

Yleiset ominaisuudet

Keskikaiutin
0
Taajuusvaste
48 Hz–50 kHz
Etukaiutin
1
Tilaääni
0

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
439 x 347 x 380 mm
Paino
11kg

Värivaihtoehdot

silver

Laatikon sisältö

  • Käyttöohjeet
  • Takuukortti
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli

High-Resolution Audio

High-Resolution Audio nostaa digitaalisen musiikkisi uudelle tasolle. Muuntamalla analogisen musiikin digitaaliseksi CD-levyä paremmalla laadulla – 24-bittinen / 192 kHz verrattuna CD-levyjen 16-bittiseen / 44,1 kHz -nopeuteen – High-Resolution Audio -tekniikka tarjoaa CD-laatua paremman äänenlaadun, jotta pääset lähemmäksi alkuperäistallenteen äänenlaatua.

Kuva tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli

WD-superdiskanttikaiuttimet

Kun WD-superdiskanttikaiuttimet kiinnitetään jokaisen kaiuttimen etu- ja yläpuolelle, muodostuu suuri ja kaikkialta tasalaatuinen äänikenttä. Se täydentää kaiuttimen sijainnista tai korkeudesta riippumatta täydellisesti Hi-Res-äänentoistoasi. SS-HA1:n herkkä superdiskanttikaiutin sisältää tehokkaan magneettipiirin ja pystyy siten vastaamaan siihen liitetyn bassokaiutinyksikön herkkyyteen.

MRC-bassokaiutin

Useimmissa kuulokkeissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. MRC-kartiokaiutin (Mica Reinforced Cellular) on vahvempi ja kestävämpi kuin perinteisestä materiaalista valmistetut kaiuttimet, minkä ansiosta se säilyttää muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena.

Äänen vääristymistä ehkäisevä rakenne

Kaiuttimen rakenne on erityisesti suunniteltu vähentämään äänen vääristymistä rungosta. Diskanttikaiuttimen ja superdiskanttikaiuttimen (sekä eteenpäin suuntautuvan että yläosassa olevan) molemmilla puolilla on 45 asteen kulmassa oleva propellirakenne, joka tuottaa tarkan ja selkeän Hi-Res-äänen.

Kuva tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli

Laadukkaat liitännät

Huonoilla komponenttien liitännöillä voi olla merkittävä vaikutus kokonaisäänenlaatuun. Jokaisen kaiuttimen korkealaatuiset liitännät on suunniteltu niin, että Hi-Res-äänentoiston kaikki raidat toistuvat mahdollisimman hyvin.