KAIUTTIMET

Stereokaiuttimet, hyllymalli

SS-HA3
Kuva tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli

SVH

400,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Kuvia tuotteesta Stereokaiuttimet, hyllymalli
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Yksityiskohtia, jotka kuuluvat

Kuuntele selkeällä Hi-Res-äänenlaadulla. SS-HA3-kaiutinjärjestelmässä on MRC (Mica Reinforced Cellular) -bassokaiutin ja kaksi WD-superdiskanttikaiutinta. Muotoilu ehkäisee äänen vääristymistä ja tuottaa upean äänentoiston laajalla kuuntelualueella.

Musiikin kuuntelun uusi aikakausi

Lempikappaleesi toistuvat entistä tarkemmin ja selvemmin. SS-HA3-kaiuttimet on suunniteltu tuomaan esiin korkean resoluution musiikkitiedostojen ja MP3-äänitiedostojen kaikki yksityiskohdat ja hienoimmatkin vivahteet.

Miten Hi-Res-äänentoisto toimii
Näin se toimii

Digitaalista musiikkia CD-tasoakin laadukkaampana

Korkean resoluution äänentoistossa analoginen ääni muunnetaan digitaaliseen muotoon suuremmalla bittinopeudella (24 bittiä / 96 kHz) kuin CD-levyissä (16 bittiä / 44,1 kHz).

Suunniteltu selkeäksi

Äänen säröilyn vähentämiseksi SS-HA3-kaiuttimissa on kestävä alumiinirunko, joka maksimoi kaiuttimien tilavuuden ja vähentää vääristymiä. Diskanttikaiuttimet on muotoiltu 45 asteen kulmaan, ja ne tuottavat laajan kuuntelualueen ja selkeän äänen.

Muotoiltu alumiinirunko
Tarkkaa ääntä

Koe kotonasi täyteläinen äänentoisto, joka muistuttaa alkuperäistallennetta. SS-HA3-kaiuttimissa on MRC-bassokaiutin, ja kaksi WD-superdiskanttikaiutinta. Ne korostavat musiikkitiedostojen pienimpiäkin nyansseja, jotka eivät erotu pakatussa muodossa.

Laajenna kuuntelukokemustasi

Yhdistä SS-HA3-kaiuttimet kiintolevylliseen soitinjärjestelmään tai muihin korkean resoluution äänentoistolaitteisiin. Äänenlaatu on aina kirkas, kuuntelitpa musiikkitiedostoja tai CD-levyjä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Kolmen elementin kaksitiebassorefleksijärjestelmä (55 Hz – 50 kHz)

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • WD-superdiskanttikaiuttimet toistavat ylä-äänet upeasti

  • Mica-vahvistetulla kalvolla varustetut kaiutinelementit tuottavat dynaamiset äänet

  • Tukeva alumiinirunko vähentää kotelon tärinää

Taajuusvaste
55 Hz–50 kHz
Etukaiutin
1
Keskikaiutin
0
Tilaääni
0

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Takuukortti, Kaiutinjohto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä