SONNAR T* 135 MM F1,8 ZA

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SAL135F18Z

SVH

2 100,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn A-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
135 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
202,5 mm
Objektiivin ryhmät/osat
8/11
Kuvakulma (35 mm)
18°
Kuvakulma (APS-C)
12°
Suurin aukko (F)
1,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,72 m
Suurin suurennussuhde (x)
0,25x
Suodattimen halkaisija (mm)
77 mm
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (Integroitu runkoon)

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
88 x 114,5 mm (3 1/2 x 4 5/8 tuumaa)
Paino
995 g (35,1 oz)

Alaviitteet

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

Laatikon sisältö

  • Objektiivin suojus (ALC-SH0003: pyöreä, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA

Suurenmoinen kiinteän polttovälin keskipitkä teleobjektiivi

Tämä ainutlaatuinen ZEISS Sonnar -objektiivi on vertaansa vailla oleva kiinteän polttovälin keskipitkä teleobjektiivi, joka täyttää tiukimmat tekniset vaatimukset ja taiteellisimmat toiveet. SAL135F18Z on ehdottomasti paras kiinteän polttovälin objektiivi, jos haluat ottaa täyden kennokoon A-tyypin kameralla muotokuvia hämärässä.

Kuva tuotteesta Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA

Ainutlaatuinen kontrasti ja realistiset kuvat

Kaksi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä, joiden optinen rakenne on tarkasti suunniteltu, korjaavat tehokkaasti väripoikkeamat. Yksityiskohdat säilyvät tarkkoina ja kontrasti ällistyttävänä kaikenkokoisilla aukoilla kuvattaessa. Syvimmät kontrastit ja hienoimmatkin värierot näyttävät luonnollisilta.

Kuva tuotteesta Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA

Terävät kuvauskohteet ja pehmeät boke-taustat

F1,8-enimmäisaukon ja yhdeksänlamellisen pyöreän aukon avulla voidaan hallita syväterävyyttä ja taltioida kuvan etuala äärimmäisen tarkasti ja tarvittaessa pehmentää tausta boke-sumennuksella. Suuri enimmäisaukko mahdollistaa lyhyempien valotusaikojen käytön, kun kuvataan toimintaa haastavassa valaistuksessa.

Kuva tuotteesta Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA

Tuo pienet kohteet ja yksityiskohdat lähemmäs

Tämä objektiivi voi tarkentaa jopa 0,72 senttimetrin päähän 0,25-kertaisella suurennuksella. Siksi pieniä kohteita ja yksityiskohtia voi kuvata yhtä tarkasti ja laadukkaasti kuin suurempiakin kohteita. Voit myös käyttää objektiivin pehmeää boke-sumennusta taustalla ja saada pienet kohteet todella erottumaan.

Kuva tuotteesta Sonnar T* 135 mm F1.8 ZA

Erinomainen väri ja kontrasti

ZEISS-objektiivit tunnetaan poikkeuksellisesta värintoistosta ja kontrastista. ZEISS T* ‑pinnoite vaikuttaa tähän merkittävästi: se poistaa tehokkaasti ikävät heijastukset, jotka voivat heikentää yleistä kuvanlaatua. Heijastumien ja haamukuvien vähentyessä väri ja kontrasti tehostuvat, mikä antaa kuviin syvän, kolmiulotteisen tuntuman.

Selkeitä kuvia hämärässä

SAL135F18Z on loistava valinta käsivarakuvaukseen hämärässä, koska siinä on suuri F1,8-enimmäisaukko. Hämärässä kuvaaminen helpottuu entisestään, kun käytetään kameraa, jossa on SteadyShot INSIDE eli kameran oma kuvanvakautusjärjestelmä, joka korjaa tehokkaasti kameran tärinää erilaisissa kuvaustilanteissa.