DISTAGON® T* 24 MM F2 ZA SSM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SAL24F20Z

SVH

1 450,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn A-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
24 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
36 mm
Objektiivin ryhmät/osat
7/9
Kuvakulma (35 mm)
84°
Kuvakulma (APS-C)
61°
Suurin aukko (F)
2,0
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,19 m
Suurin suurennussuhde (x)
0,29x
Suodattimen halkaisija (mm)
72 mm
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (Integroitu runkoon)

Koko ja paino

Mitat (S x P)
78 x 76 mm (3 1/8 x 3 tuumaa)
Paino
555 g (19,6 oz)

Alaviitteet

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

Laatikon sisältö

  • Objektiivin suojus (ALC-SH110, terälehden muotoinen, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus: Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

Erinomaiset tulokset laajakulmassa

Zeiss Distagon® -muotoilu kehitettiin erityisesti tuottamaan erinomainen tarkkuus ja kontrasti laajakulmaobjektiiveissa – ja sitä se edelleen tekeekin. SAL24F20Z tuo Distagon®-kokoonpanon tähän päivään edistyneimmällä objektiivitekniikalla, joka takaa huipputasoisen optisen suorituskyvyn koko kuva-alueella.

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

Terävät kuvat, suuri kontrasti

Kaksi asfääristä elementtiä ja kaksi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä minimoivat poikkeamat ja tuottavat koko kuvaan erittäin hyvän terävyyden ja kontrastin. ZEISS T* -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia niin, että kuvat ovat tarkkoja ja selkeitä ja tummat alueen näkyvät teräväreunaisia. Suorituskyky säilyy vaikuttavana aukon koosta riippumatta – aina objektiivin F2,0-enimmäisaukkoon asti.

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

Erinomainen väri ja kontrasti

ZEISS-objektiivit tunnetaan poikkeuksellisesta värintoistosta ja kontrastista. ZEISS T* ‑pinnoite vaikuttaa tähän merkittävästi: se poistaa tehokkaasti ikävät heijastukset, jotka voivat heikentää yleistä kuvanlaatua. Heijastumien ja haamukuvien vähentyessä väri ja kontrasti tehostuvat, mikä antaa kuviin syvän, kolmiulotteisen tuntuman.

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

Tuo pienet kohteet ja yksityiskohdat lähemmäs

SAL24F20Z voi tarkentaa jopa 19 senttimetrin päähän ja taltioida pienet kohteet ja yksityiskohdat hyvin laadukkaasti. Suuri F2,0-enimmäisaukko ja yhdeksänlamellisen pyöreän aukon muoto voivat tuottaa taustalle kauniin pehmeän boke-sumennuksen, joka tuo kuvauskohteen parhaat puolet näkyviin.

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

Yliääniaaltomoottorilla (SSM) toimiva tarkennus

SSM-yliääniaaltomoottori on pietsosähköjärjestelmä, joka takaa sujuvan ja hiljaisen automaattitarkennuksen. Se pystyy tuottamaan suuren väännön pienillä pyörimisnopeuksilla, mikä nopeuttaa käynnistystä ja pysäytystä ja tarkentaa asettelua. Valokuvaajan näkökulmasta tämä tarkoittaa tarkkaa, nopeaa ja hiljaista tarkennusta.

Kuva tuotteesta Distagon® T* 24 mm F2 ZA SSM

ED-lasi parantaa tarkkuutta ja kontrastia

SAL24F20Z-mallissa käytetyt ED (Extra-low Dispersion) -lasielementit vähentävät tehokkaasti väripoikkeamia. Sen lisäksi, että lasielementit minimoivat värivirheet, ne parantavat kirkkautta ja kontrastia koko kuva-alueella myös suurta aukkoa käytettäessä.