PLANAR T* 50 MM F1,4 ZA SSM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SAL50F14Z

SVH

1 650,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn A-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
50 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
75 mm
Objektiivin ryhmät/osat
5/8
Kuvakulma (35 mm)
47°
Kuvakulma (APS-C)
32°
Suurin aukko (F)
1.4
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,45 m (1,48 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,14x
Suodattimen halkaisija (mm)
72 mm
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (Integroitu runkoon)

Koko ja paino

Mitat (S x P)
81 x 71,5 mm (3 1/4 x 2 7/8 tuumaa)
Paino
518 g (18,3 oz)

Alaviitteet

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

Laatikon sisältö

  • Objektiivin suojus (ALC-SH126: pyöreä, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Huippuunsa hiottu, nopea 50 mm:n kiinteän polttovälin objektiivi

ZEISS-objektiivit ovat tunnettuja erinomaisesta terävyydestä, kontrastista ja mustien alueiden tarkoista rajoista. SAL50F14Z-mallissa nämä kaikki ominaisuudet on hiottu huippuunsa. 50 mm:n tavallinen objektiivi on usein paras vaihtoehto kiinteän polttovälin objektiivivalikoimissa. Tämä hieno esimerkki ei ole mikään poikkeus, vaan se on täydellinen valinta laadukkaaseen objektiivikokoelmaan.

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Tasainen muoto minimoi vääristymät

Päivitetty versio legendaarisesta ZEISS Planar -muotoilusta, jossa kaksi tarkan optiikan asfääristä elementtiä tuottaa loistavan terävyyden ja kontrastin koko kuva-alueella kaikenkokoisilla aukoilla kuvattuna niin, että vääristymiä ja poikkeamia on mahdollisimman vähän. Tämä objektiivi tallentaa kuvia, joissa on poikkeuksellista syvyyttä ja realismia.

Sulava ja hiljainen SSM-tarkennus

Sulava ja hiljainen käyttö ja nopeus takaavat vaivattoman automaattitarkennuksen. Sonyn yliääniaaltomoottori (SSM) takaa loistavan automaattitarkennuksen, kun taas suora manuaalitarkennus ja tarkennuksen pitopainike tehostavat yleistä tarkennusta.

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

ZEISSin terävyydestä pehmeään sumennukseen

ZEISS-laadulla voit sekä loihtia poikkeuksellisen teräviä kuvia että tehdä taustalle upeita boke-sumennuksia, jotka todella korostavat tarkennettuja kohteita. Yhdeksänlamellinen pyöreä aukko ja objektiivin F1,4-enimmäisaukko tuottavat pehmeän ja kauniin pehmennyksen, jonka korostukset ovat luonnollisia.

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Erinomainen väri ja kontrasti

ZEISS-objektiivit tunnetaan poikkeuksellisesta värintoistosta ja kontrastista. ZEISS T* ‑pinnoite vaikuttaa tähän merkittävästi: se poistaa tehokkaasti ikävät heijastukset, jotka voivat heikentää yleistä kuvanlaatua. Heijastumien ja haamukuvien vähentyessä väri ja kontrasti tehostuvat, mikä antaa kuviin syvän, kolmiulotteisen tuntuman.

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Elegantti ulkokuori ja tuntu

Tämän tyylikkään objektiivin ulkokuori on valmistettu laadukkaasta mustalla pinnoitetusta alumiinista, joka kestää naarmuja ja on kaunis ulkonäöltään. Objektiivi tuntuu miellyttävältä kädessä, ja siksi sitä on entistäkin mukavampaa käyttää.

Kuva tuotteesta Planar T* 50 mm F1,4 ZA SSM

Hylkii pölyä ja kosteutta

Kaikki tärkeät kiinnityskohdat ja saumat pitävät pölyn ja kosteuden loitolla samalla tavoin kuin α99- ja α77 II -rungot. Voit kuvata ulkona luottavaisin mielin.