FE 16-35mm F2.8 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL1635GM

SVH

2 800,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
16-35
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
24–52,5
Objektiivin ryhmät/osat
13 - 16
Kuvakulma (35 mm)
107゚-63゚
Kuvakulma (APS-C)
83°-44°
Suurin aukko (F)
2,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,28 m (0,92 jalkaa)
Suurin suurennussuhde (x)
0,19
Suodattimen halkaisija (mm)
82
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (integroitu runkoon)
Zoomausjärjestelmä
Manuaalinen
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
-
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
-
Suojuksen tyyppi
Terälehden muotoinen, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (S x P)
88,5 x 121,6 mm (3-1/2 x 4-7/8 tuumaa)
Paino
680 g (24 oz)

Laatikon sisältö

  • Suojus (malli): ALC-SH149
  • Objektiivin etusuojus: ALC-F82S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Nopea ja tarkka 16–35 mm:n F2,8-zoom

Ensimmäinen G Master -laajakulma-zoom-objektiivi hyödyntää uusimpien ja tulevien kameroiden koko tarkkuuspotentiaalin. Uusinta tekniikkaa edustavat Sonyn optiikka ja mekaniikka tuottavat upeita ja selkeitä kuvia.

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Erinomainen tarkkuus kulmasta kulmaan

Laadusta tinkimättömän optiikan tarkkuus ja kontrasti ovat huippuluokkaa. Maisemat, arkkitehtuuri, sisätilat ja muut laajat kohteet toistuvat kuvassa terävinä kulmasta kulmaan. Asfääriset elementit vähentävät vääristymiä, kun taas ED (Extra-low Dispersion) -lasielementit estävät väripoikkeamia.

Lue lisää

Kuva, joka havainnollistaa Nano AR -pinnoitetekniikkaa

Kirkkaat ja tarkat kuvat valaistuksesta riippumatta

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia etenkin taustavalaistuissa olosuhteissa, joten kuvista tulee tarkkoja ja selkeitä. Läpäisevä valo ei aiheuta heijastumia, joten sommittelumahdollisuuksia on enemmän erityisesti laajakulmaisissa otoksissa. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Vie tarkkuuden ja boke-sumennuksen uudelle tasolle

Objektiivissa on kaksi Sonyn äärimmäisen asfääristä XA-elementtiä, joiden pinnan tarkkuus on 0,01 mikronia. Laajakulma-zoom-objektiiveille tyypillisiä vääristymiä, hajataittoa tai kuvakentän kaarevuutta on vain vähän. XA (extreme aspherical) -elementit estävät ei-toivotun rengasmaisen boke-sumennuksen ja tuottavat kauniin ja pehmeän tehosteen kuvan epätarkoilla alueilla.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Kaunis boke-sumennus

Läheltä F2,8:n aukolla kuvatuissa otoksissa on häikäisevä boke-sumennus. Voit esimerkiksi ottaa muotokuvia, joiden taustalla on kohdetta korostava dynaaminen, pehmeä ja tyylikäs boke-sumennus.

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Optimaalinen tarkkuus kaikilla polttoväleillä

Kuva on aina tarkka niin äärettömään kuin lähelle tarkennetuissa otoksissa. Objektiivissa on kelluva tarkennusmekanismi, jossa on kaksi erikseen ohjautuvaa linssiryhmää. Järjestelmä vähentää kaikenlaisia vääristymiä ja pitää kuvan tarkkana ja laadukkaana niin äärettömään tarkennetuissa maisemakuvissa kuin läheltä otetuissa muotokuvissa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Nopea ja terävä automaattitarkennus

Molemmissa DDSSM (Direct Drive SSM) -järjestelmissä on Sonyn alkuperäiset pietsosähkömoottorit, jotka ohjaavat kelluvan kokoonpanon kahta tarkennusryhmää. Tarkennus on optimaalinen, sillä tarkennusryhmät on sijoitettu erittäin tarkasti. Myös DDSSM toimii hiljaisella käyttöäänellä, mistä on hyötyä sekä video- että valokuvauksessa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Kevyt ja pieni objektiivi kulkee helposti mukana

Luokkansa pienimmän ja kevyimmän objektiivin optiikka on huipputasoa. Objektiivi sopii täydellisesti pieniin E-tyypin runkoihin, joten se on helppo ottaa mukaan retkille tai vuorikiipeilyyn.

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Kaunis boke-sumennus 11-lamellisella aukolla

Sonyn alkuperäinen 11-lamellinen pyöreä aukko luo entistä upeamman boke-sumennuksen. Rakenteessa ja materiaalivalinnoissa on pyritty varmistamaan aukon muodon pyöreys, ja muotoilussa noudatetut tiukat pyöreyden vaatimukset takaavat objektiivin upean boke-sumennuksen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Sulava ja monipuolinen

Tarkennuksen pitopainiketta, manuaalista tarkennusrengasta, AF/MF-kytkintä ja muita ohjaimia voi käyttää sormenpäällä. Tarkennuksen pitopainiketta voi mukauttaa valikossa, jossa sille voi määrittää käyttäjän tarpeisiin soveltuvia toimintoja.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 16-35mm F2.8 GM

Etuelementin fluoripinnoite

Etuelementissä on fluoripinnoite, joka estää likaa ja sormenjälkiä tarttumasta kiinni. Lika ja sormenjäljet on helppo pyyhkiä pois, jos niitä on jäänyt linssin pintaan.

Lue lisää

Kuva, joka havainnollistaa pölyä ja kosteutta hylkivää muotoilua

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Objektiivi on suunniteltu kestämään pölyä ja kosteutta, joten se toimii luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa. Kuvaa rauhallisin mielin tihkusateessa ja tuulessa.

Lue lisää