Kuvia tuotteesta E 16 mm F2.8
Kevyt ja pienikokoinen objektiivi päivittäiseen käyttöön

E 16 mm F2,8 -laajakulmaobjektiivi (SEL16F28)

SEL16F28-objektiivissa yhdistyvät virtaviivainen muotoilu ja laaja 16 mm:n kuva-ala sekä suuri F2,8-enimmäisaukonleveys. Tämä objektiivi soveltuu ihanteellisesti mihin vain ahtaista sisätiloista ja laajoihin maisemiin.

Yhdistettynä α E-tyypin kameroihin APC-C-kennoa varten tarkoitetut E-tyypin objektiivit tarjoavat suurten kameroiden suorituskyvyn.

Pyöreällä himmenninaukolla bokeh
Pehmennä sulavasti

Perinteisen monikulmaisen himmenninaukon sijaan objektiivissa on 7-lamellinen pyöreä aukko, joka tuottaa luonnollisemman taustan pehmennyksen.

Hienostunut optinen suorituskyky

Suorituskyvyn optimointia varten asfääriset linssielementit säilyttävät kontrastin (myös avoimilla aukkoasetuksilla) ja minimoivat vääristymät ja kuvatason litteyden.

Nopea, näppärä tarkennus

Objektiivissa on sisäinen tarkennusmekanismi, eli sen runko ei liiku tarkennettaessa. Tämä mahdollistaa pienemmän koon, nopeamman automaattitarkennuksen ja lyhemmän tarkennusetäisyyden.

Olemme lisänneet tälle sivulle seuraavan korjauksen: Sonyn E-tyypin kameroiden ominaisuuksiin oli virheellisesti merkitty SteadyShot, joten tämä tieto poistettiin.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Äärimmäisen ohut (22,5 mm) ja kevyt muotoilu

  • Laadukas alumiiniviimeistely

  • Tehokas optiikka ja asfääriset linssielementit

  • Soveltuu ihanteellisesti still-kuvien ja videoiden kuvaamiseen

  • 35 mm:n polttovälivastaavuus: 24 mm

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,24 m (0,8 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,078x
Suodattimen halkaisija (mm)
49 mm
Paino
67 g (2,4 oz)

Laatikon sisältö

Objektiivin etusuojus, Objektiivin takasuojus

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide