SVH

1 100,00 €

(sis. ALV)
386

4.5 perustuen 386 asiakasarvosteluun

220
134
27
5
0
Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Non è perfetto ma mi piace!

SEL2470Z 23.11.2020 tekijä Emilio86 (Italia)

La qualità costruttiva in metallo è eccellente, le ghiere ruotano in maniera fluida, la velocità dell'autofocus è accettabile e, vista la focale, è un obiettivo molto versatile. E' soltanto F/4, deforma a tutte le focali e a 70mm è sempre troppo morbido; ma i colori sono straordinari, emozionanti. Ho venduto il 50mm F/1.8 perché troppo nitido e tagliente, troppo brillante, troppo perfetto, troppo freddo. Lo so che può sembrare un paradosso, ma io sono innamorato di questa lente.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Mitte Top, Ränder Flop!

SEL2470Z 08.03.2016  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Das Objektiv ist sehr gut verarbeitet, hier kann man nichts aussetzen. Die Bildqualität ist in der Mitte hervorragend, bei 24 mm sind die Bildränder und Ecken allerdings ziemlich matschig. Auch durch Abblenden können keine besseren Ergebnisse erreicht werden. In Anbetracht des stolzen Preises musste ich lange mit mir ringen, ob ich das Objektiv behalte.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

387 asiakasarvostelua

0

Ottica che offre una moltitudine di possibilità

SEL2470Z 29.02.2024 tekijä Franzib (Italia)

L'ho acquistato dopo aver preso altre ottiche, questa penso che sia estremamente versatile e di grande qualità.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolles Objekt

SEL2470Z 12.11.2023 tekijä Winni1957 (Saksa)

Wollte eigentlich ein kleines Immerdrauf Objektiv, aber das Kitobjektiv 16-50 OSS hat mich nicht überzeugt. Nun ist das Obetwas größer geworden, die Qualität ist aber um längen besser .... tolles Objektiv bin sehr zufrieden.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo tuttofare

SEL2470Z 23.10.2023 tekijä Urbanproduzioni (Italia)

Lavoro costantemente con questa ottica, tuttofare, molto precisa nell'autofocus, affidabile in ambienti outdoor

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

....hoher Gebrauchswert

SEL2470Z 28.09.2023 tekijä Günny54 (Saksa)

sehr gutes 'Brot und Butter' Objektiv, ideal für den Alltag

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Agile e efficiente

SEL2470Z 24.09.2023 tekijä Tafa (Italia)

Sono abbastanza soddisfatto. Non è un prodotto di punta, ma va molto bene per quello che faccio: è versatile e preciso.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottime funzionalità

SEL2470Z 06.09.2023 tekijä Paperoga 2023 (Italia)

Ho comprato questo articolo circa un mese fa e sono molto soddisfatto,finalmente ho trovato la nitidezza che cercavo non sarà al pari del 2.8 ma non sfigura certamente. Anche per quanto riguarda i colori sono soddisfatto li riproduce esattamente come nella realtà ..che dire..sono veramente soddisfatto dell'acquisto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Wie für mich gemacht.

SEL2470Z 10.08.2023 tekijä GEORGIO44 (Saksa)

Ein Super Objektiv 100 % tige Zufriedenheit. Es passt Alles

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bin sehr zufrieden

SEL2470Z 08.08.2023 tekijä kpbeck (Saksa)

Gerade erst neu, zusammen mit meiner neuen Sony a7iii gekauft. Auf Empfehlung eines sehr Guten Mitarbeiters, im Fotofachgeschäft. Den ich aber auch schon sehr lange kenne. Er hatte mir damals die Sony a77 empfohlen (nach dem Verkaufsstart). Ich habe sie gekauft, obwohl ich eine Canon kaufen wollte. Um es jetzt aber kurz zu sagen, ich bin mit dem Objektiv sehr zufrieden, nach den ersten beiden Fototouren. Hat mich nicht enttäuscht.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie stevige lens

SEL2470Z 25.07.2023 tekijä Hotrod willy (Alankomaat)

Heel tevreden met de behaalde resultaten tot nu toe.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

In begin even wennen, maar werkt prima.

SEL2470Z 20.06.2023 tekijä LaK58 (Alankomaat)

Voor het doel waar ik hem voor heb bevalt deze lens prima.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Objectif fonctionnel

SEL2470Z 14.06.2023 tekijä FF 59 (Ranska)

Objectif de qualité, fait le job, achat récent, pas encore testé à fond

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

a7iii with a single lens, this is my go-to

SEL2470Z 22.05.2023 tekijä baldgit (Yhdistynyt kuningaskunta)

I have started carrying my a7iii pretty much everywhere. If I am taking the camera with just one lens the T* FE24-78 is my go-to. Sure it can be a bit limiting but if you don't want to carry all your kit around when you are out for a lunch-time walk this is a brilliant little lens.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr zufrieden

SEL2470Z 14.02.2023 tekijä Petra Kosuch (Saksa)

Das Objektiv gab es zusammen mit der Kamera im Winter-Cash-Back. Vor einem Monat gekauft, ich bin sehr zufrieden.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

klasse schäfe

SEL2470Z 15.01.2023 tekijä Micha 245 (Saksa)

Durch empfehlung gekauft, noch nicht bereut. Klasse Objektiv.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima funsionalità. Molto soddisfatto

SEL2470Z 15.01.2023 tekijä FabioFerr03 (Italia)

Comprato da qualche mese, molto soddisfatto, rapporto qualità prezzo ottimo. Consiglio l'acquisto.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zeiss lens 24-70mm

SEL2470Z 06.01.2023 tekijä Soumya09 (Alankomaat)

I bought this lense with camera. for short range its too good its little bit heavy, but focusing and clarity of pictures are too good

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ZEISS!

SEL2470Z 29.12.2022 tekijä JHDB (Alankomaat)

Top lens Scherp Compact Solide AF en MF gaan smots en zonder hapering

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Das bessere Einsteiger Objektiv

SEL2470Z 28.12.2022 tekijä Rainer67 (Saksa)

Trotz aller durchwachsenen Bewertungen als Einsteiger Objektiv gekauft und bisher nicht bereut. Schärfe, Detailzeichnungen und Farbdarstellungen sehr schön. Gewicht, Größe und Ausbalancierung sehr gut.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

goede lens voor mooie heldere, scherpe foto's

SEL2470Z 26.12.2022  (Alankomaat)

Ik had deze lens al eens in het verleden bij mijn eerste A7 II camera. Wilde echter een groter zoombereik, waardoor ik hem omruilde de voor de 24-240mm. Maar de foto's die ik destijds heb gemaakt, zijn zo mooi helder en scherp, dat ik de lens erbij heb gekocht. Ben er erg blij mee.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Leggero e nitido

SEL2470Z 22.12.2022 tekijä frank52345 (Italia)

È un buon obiettivo tuttofare, mi aspettavo di più riguardo la nitidezza

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
27.12.2022

Ciao frank52345, grazie per il tuo feedback!
Inoltriamo la tua segnalazione a chi di competenza per futuri miglioramenti.
Marwan @Sony Support IT.

0

Soilides Objektiv

SEL2470Z 28.11.2022 tekijä MD2222 (Saksa)

Gekauft und bisher nicht bereut. Härte Test wird folgen

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
30.11.2022

Hi MD2222,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony Support DE

0

Fijne lens, vooral voor reis foto's

SEL2470Z 24.11.2022 tekijä hallowereld (Alankomaat)

Gekocht in 2021. Ondanks de corona toch even in Frankrijk geweest. Mooie foto's gemaakt. Nog niet geweldig maar na enige oefening moet het dan lukken.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon entre deux gammes

SEL2470Z 20.10.2022 tekijä idrisstdj (Ranska)

Ça fait environ deux mois j’utilise cette objectifs pour mes prestations ( Photo et vidéo ) et franchement il est excellent, j’ai réussi à le chopper d’occasion pour 350€ et il remplace parfaitement mon 28-70 vendu avec l’A7III, c’est le jour et la nuit pour le piqué, objectif très polyvalent malgré son ouverture f4, quelques distorsions surtout en 24mm et pas mal de vignettage mais bon, vu le prix est pas très grave ! En tout cas un très bon entre deux, ce n’est pas le GM 24-70 a un milliard d’euros, ni le 28-70 Sony a 20€, il vous servira probablement de longues années avant d’être échangé contre un GM ou un Sigma 24-70 2.8

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gutes Allround Objektiv

SEL2470Z 01.09.2022 tekijä GernotKa (Saksa)

Habe das Objektiv als Standard Zoom gekauft. Hab überlegt ob ein f4 oder f2.8 Objektiv mich dann aber wegen der kompakteren Bauweise für dieses entschieden. Mit einer Alpha 7 hat man damit eine sehr kompakte Kombination. Die optische Qualität ist recht gut, zum Rand hin gibt es jedoch leichte Schärfe Verlußte. Möchte ich optimale Qualität und/oder Bokeh haben, dann sind Festbrennweiten die erste Wahl. Insgesamt in Bezug auf kompakte Bauform, Verarbeitungsqualität und Preis/Leistungsverhältnis eine sehr gute und empfehlenswerte Optik.

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie lens

SEL2470Z 22.07.2022 tekijä Wibo_12345 (Alankomaat)

Verleden week gekocht en diverse foto's gemaakt, prima resultaat

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie lens

SEL2470Z 18.07.2022 tekijä Wibo (Alankomaat)

maakt prachtige foto's, had liever een 2,8 lens maar is te duur voor mij

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
20.07.2022

Hallo Wibo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de SEL2470Z.

Er zijn veel andere betaalbare lenzen beschikbaar met ook goede kwaliteit. Bekijk zeker onze website voor de beschibare lenzen.

https://bit.ly/3zgn0CO

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Gutes Preisleistunsgverhältnis

SEL2470Z 03.06.2022 tekijä Burghard Gr (Saksa)

Ein Immerdrauf Teil, ist seinen Preis wert. Die Bildqualität stimmt ebenfalls.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Allroundlinse

SEL2470Z 27.05.2022 tekijä Toobo (Saksa)

Kompaktes Objektiv mit guter Schärfeleistung. Bei kurzen Brennweiten verzeichnet es etwas, was aber in der Bildbearbeitung korrigiert werden kann. Für ein schönes Bokeh greife ich aber lieber zu den lichtstarken Festbrennweiten.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
30.05.2022

Hi Toobo,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es bezüglich der Brennweiten intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony Support DE

0

Great lens.

SEL2470Z 23.05.2022 tekijä JohnCopperwood (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this to replace the 24-70 2.8 that I had for my Canon system, to use for low light theatre photography. I was hoping that the high ISO ability of the Sony sensor would compensate for the loss of one stop, and it did not disappoint.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Manueller Fokus schlecht

SEL2470Z 09.05.2022 tekijä Grappa (Saksa)

Vor 2 Monaten gekauft um auf meine Afrika-Rreise mit zu nehmen. Bin insgesamt noch nicht ganz vom Spiegellosen Sytem überzeugt.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
11.05.2022

Hi Grappa,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
Es gibt drei Verfahren zum Fokussieren.
-Autofokus
Die Kamera fokussiert automatisch.
-DMF (direktes manuelles Fokussieren)
Nachdem die Kamera mit Autofokus scharfstellt, können
Sie manuell eine Feineinstellung vornehmen.
-Manuelles Fokussieren
Sie können manuell fokussieren.
Einzelheiten zu den Motoreinstellungen schlagen Sie bitte
in der mit der Kamera gelieferten Gebrauchsanleitung nach.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony Support DE

0

Schönes Universalobjektiv

SEL2470Z 30.03.2022 tekijä JSPR (Saksa)

Das Objektiv gefällt mir sehr gut. Eine schöne Abbildung und ein schneller Autofokus.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Produkt

SEL2470Z 24.03.2022 tekijä Jim Top (Saksa)

Bisher habe ich den Kauf dieses Objektivs nicht bereut. Top Produkt

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ein wirklich gutes Zoomobjektiv

SEL2470Z 17.03.2022 tekijä SF86 (Saksa)

Das 24-70 4.0 Objektiv ersetzt das Kit-Objektiv (28-70 mm) und ist in allen Belangen besser. Der Autofokus sitzt deutlich schneller und besser.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

répond à la demande

SEL2470Z 17.03.2022 tekijä MichelB56 (Ranska)

C'était pour remplacer un sony A77 en panne, je suis très content de mon nouvel appareil photo et de cet objectif

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great all round

SEL2470Z 27.02.2022 tekijä Fatdave (Yhdistynyt kuningaskunta)

Crystal clear with minimal chromatic and peripheral aberration- for most situations, as good as a Gmaster!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfekte Gegenlicht Qualitäten!

SEL2470Z 24.02.2022  (Saksa)

Mein handliches immerdabei Objektiv, mit perfekten Gegenlicht Eigenschaften. Annähernd reflexfrei; der "Sonnenstern" entsteht durch einfaches abblenden ohne Filter.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr universell

SEL2470Z 24.02.2022  (Saksa)

Optisch und Mechanisch von sehr guter Qualität. Lediglich die Ränder sind in der 100% Vergrößerung nicht so gut aufgelöst, was man von einem Vario-Objektiv aber auch nicht verlangen kann

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mega cooles teil

SEL2470Z 07.02.2022 tekijä Cranks Pictures (Saksa)

spontan das wetter genutzt und dieses bild machen können

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

handliches und hochwertiges Objektiv

SEL2470Z 04.02.2022 tekijä Carsten Büll (Saksa)

Sehr gutes handliches Objektiv mit sehr guter Bildqualität bei 33 MP. Perfekt unterwegs. Mir fehlt allerdings eine Funktionstaste; die sollte an allen hochwertigeren Objektiven durchgängig vorhanden sein.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
08.02.2022

Hi Carsten,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

Hervorragende Bildqualität

SEL2470Z 03.02.2022 tekijä Reiner Schmitz (Saksa)

Leichtgängig zu bedienen. Kompakt und nicht zu schwer.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

kklassisches Allroudobjektiv excellenter Schärfe

SEL2470Z 28.01.2022 tekijä JB54 (Saksa)

Ein solide aufgebautes Objektiv. Die Bedienelemente sind optimal angeordnet und sehr griffig. In Verbindung mit einer SONY A7 RII mit 42 MP - Auflösung lassen sich Aufnahmen mit übrragender Schäfte und Brillianz bis an die Ränder erstellen.Durch die hohe Auflösung und Schärfe sind Ausschnittvergrößerungen kein Thema für abnehmende Scharfe. Der sehr schnelle Autofokus und die gut greifende Bildstabilisierung runden das optimale Konzept diese Objektives ab. Damit ist dieses Objektiv als Allrounder für den täglichen Bedarf absolut geeignet und sehr zu epfehlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Wertig

SEL2470Z 27.01.2022 tekijä Olafson (Saksa)

Das Objektiv mit CB war einfach nicht zu wiederstehen. Für den Preis bekommt man ein sehr wertiges Objektiv, dessen Leistung oberhalb des Kitobjektives (sel2870) liegt. Zum Normalpreis allerdings wäre mir das P/L Verhältnis nicht ausreichend genug.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
31.01.2022

Hi Olafson,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es bezüglich s P/L Verhältnis gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

All round lens great for travelling

SEL2470Z 21.01.2022 tekijä decthespec (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this for Christmas and I'm so happy I did. I was looking for a wide angle lens, but this was a much better find as it met my wide angle requirements, but also has a Zoom as well. As this is an "all in one" solution really good for everyday trips, much lighter than the telephoto, and great for city breaks or generally trips.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijne lens, scherp

SEL2470Z 08.01.2022 tekijä MiekeZ (Alankomaat)

In november gekocht en zeer blij mee. Scherp en snel

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed = Goed!

SEL2470Z 04.01.2022 tekijä Corinne67 (Alankomaat)

Het objectief gekocht voor mijn Sony A7III en bevalt prima. Voor m'n Sony A6500 ook een 24-70 Zeiss objectief. Doordat dit mijn meest gebruikte objectief is, deze dus ook voor de A7III gekocht. Goed = Goed!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fast and clean

SEL2470Z 21.12.2021 tekijä SkieR3D (Yhdistynyt kuningaskunta)

I'm doing photos long time, tested different systems, but only with Sony camera and my first lens Zeiss i get quality that i need. Aperture not a problem with A7C camera

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Jury's out.

SEL2470Z 19.12.2021 tekijä Nn29tog (Yhdistynyt kuningaskunta)

Happy so far. Will not really know until the new year. Solid build and great light collection. Think it is a good choice for an ll round lens. Definitely superior to the cheaper 50mm prime lens.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
22.12.2021

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your SEL2470Z and hope you continue to enjoy it for years to come.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia@ Sony Support UK

0

Klasse Objektiv mit idealer Bildqualität

SEL2470Z 18.12.2021 tekijä KaiWB (Saksa)

Das Objektiv habe ich aktuell erst 30 Tage im Einsatz bin aber hell auf begeistert. Die Bildqualität ist wie für Sony üblich sehr gelungen. Einziges "Manko" ist die Offenbarende. Hier würde ich mir für den Preis noch etwas mehr (f/3.5) wünschen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support DE
20.12.2021

Hi KaiWB,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

Top Objektiv

SEL2470Z 11.12.2021 tekijä Alin Donnawell (Saksa)

Ein Top Objektiv. Super Qualität und sehr gut verarbeitet. Es ist sehr zuverlässig und haptisch über alle Zweifel erhaben.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goede lens

SEL2470Z 09.12.2021 tekijä DirkSteurs (Alankomaat)

Ik heb de lens nu twee weken en moet nog wel oefenen maar ben er over algemeen goed tevreden over

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
13.12.2021

Hallo DirkSteurs,

Bedankt voor je beoordeling.
Door middel van de onderstaande link vind je de handleiding van jouw lens. Hierin staat vermeld hoe je de lens het beste kan gebruiken.
https://bit.ly/3lYQfTq
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Zeiss-Qualität

SEL2470Z 09.12.2021 tekijä der_Maetensmann (Saksa)

Habe früher mit Contax und Zeiss-Objektiven fotografiert, die Qualität der Bilder war immer spitze. Knackig scharf & farbig ausgeglichen - einfach super. Ich habe zwar noch nicht viel mit diesem Objektiv an der A7RM2 gearbeitet (vor ein paar Wochen gekauft), aber bis jetzt scheint sich der obige Eindruck fortzusetzen. Scharf, detailreich und farblich ausgewogen. Vor allem bei Vergrößerungen (200 - ca. 400 %) sieht man die Qualität. Das Objektiv passt anscheinend sehr gut zu den 43Mp der A7R.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ein Objektiv das auf allen Brennweiten überzeugt

SEL2470Z 04.12.2021 tekijä KaScho (Saksa)

dieses Objektiv passt hervorragend zu meiner Sony @1

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zeiss, what else...

SEL2470Z 03.12.2021 tekijä Nico LeCoBe (Alankomaat)

Nog niet zo lang, sinds eind november 2021, in gebruik samen met Sony A7iii en hoofdzakelijk bij landschap fotografie: prettig in te stellen scherpte. Het handmatig scherpstellen gaat perfect, maar ook automatisch geen probleem.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hoogwaardige lens voor voordelige prijs!

SEL2470Z 01.12.2021 tekijä Jan DC (Alankomaat)

Vorige maand deze lens gekocht, zeer tevreden van mede door zijn vast diafragma. Grote scherpte, en weinig vignettering bij open diafragma.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sempre bello da usare

SEL2470Z 24.11.2021 tekijä Degio (Italia)

Questo è il secondo 24 70 f4 che compro, anche questo lavora benissimo il meglio lo da di giorno e in eventi ben illuminati e nelle ore del Alba e tramonto, piacevole nelle lunghe esposizioni paesaggi notturni fuochi d’artificio ecc. il 24 70/f4 è un buon compagno di viaggio.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mooie allround lens

SEL2470Z 25.10.2021 tekijä JANUS33 (Alankomaat)

Prachtige lens om scherpe foto's te maken. Met deze 24-70 heb je een behoorlijk bereik om mee te beginnen. Voor landschapsfotografie zou je nog een groothoek kunnen aanschaffen en voor vogels een telelens, Een macrolens is ook nog een overweging maar dat is waar je interesse naar uitgaat natuurlijk. Maar met deze lens kun je al heel veel!!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gutes Universalobjektiv

SEL2470Z 23.10.2021 tekijä Josch214 (Saksa)

Das FE 24-70 mm F4 ZA OSS hat eine sehr gute Bildqualität und eine ausgezeichnetes Preis-Leistungsverhältnis. Es ist damit ein sehr zu empfehlendes Universalobjektiv, welches ich seit gut einem halben Jahr überwiegend benutze. Trotz der maxmalen Blende von F= 4 lassen sich damit Motive gut freistellen und die Abbildungsqualität / Schärfe ist ausgezeichnet.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijne all round lens

SEL2470Z 18.10.2021 tekijä DiDanio (Alankomaat)

Prijs/kwaliteit is prima. Handige lens die mooie beelden oplevert en vooral niet te groot/zwaar is maar wel een degelijk bereik heeft.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

valt me tegen

SEL2470Z 17.10.2021  (Alankomaat)

In de winkel zeiden ze tegen mij een fantastische lens maar eigenlijk moet je op je eigen gevoel afgaan F4 is niet lichtsterk

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
23.12.2021

Hallo Rien den Otter,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw lens.
Om je hierbij verder te helpen willen wij je vriendelijk verzoeken om door middel van de onderstaande link contact met ons op te nemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Das beste Reisezoom für die Sony A7C

SEL2470Z 15.10.2021 tekijä Bernd Ott (Saksa)

Dieses Objektiv scheint seit Jahren die Gemüter zu erregen (Serienstreuung, Verzeichnung, nicht scharf bis in die äußeren Ecken...). Ich will es kurz machen: Nach langer, reiflicher Überlegung habe ich es mir gekauft und es keine Sekunde bereut. Möglicherweise gibt es Objektive mit höherer Randschärfe, sogar mit Blende 2.8 - die wiegen dann mal doppelt so viel, vielleicht gibt es ähnlich große Objektive mit tollen Leistungsdaten im Zoombereich 28-70, da fehlen dann aber eben mal 4mm im Weitwinkelbereich und irgendwann kann man nun mal nicht weiter zurück gehen oder möchte die Landschaft doch bis zum anderen Berggipfel aufs Bild bekommen. Blende 4 ist ein Kompromiss, nur 28mm Weitwinkel ein echter Rückschritt. Mein Fazit: Als Reiseobjektiv, Immer-Drauf-Objektiv, insbesondere in Kombination mit der A7C, die man ja auch wohl in erster Linie wegen Größe und Gewicht kauft, gibt es keine bessere Alternative. Und im übrigen sind viele der Negativ-Meldungen übertrieben. Mein Exemplar hat, für ein Zoom in dieser Kategorie, ausgezeichnete Abbildungseigenschaften. Ich möchte dieses Objektiv nicht mehr missen!

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Versatile e ben costruito

SEL2470Z 14.10.2021 tekijä Vince47 (Italia)

Un tuttofare che ben si adatta alle mie esigenze, pur con limiti di luminosità

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
17.10.2021

Ciao Vince, grazie per il feedback.
I tuoi commenti dei limiti di luminosità saranno presi in considerazione e saranno inoltrati a chi di competenza
Raf @Sony Support IT

0

Immer drauf

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä EugenZ (Saksa)

Seit einem halben Jahr im Einsatz und für fast jede Gelegenheit ein super Objektiv!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo per qualità e nitidezza delle immagini

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä navi5127 (Italia)

Ottima per qualità e nitidezza delle immagini, per la compattezza e praticità

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ampio spettro per foto

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä Pitilino (Italia)

Lo scelto per la qualità e affidabilità delle ottiche

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

der ideale Begleiter

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä KH_Gue (Saksa)

Ich besitze das Vario-Tessar® T* FE 24–70 mm F4 ZA OSS jetzt 1 Jahr und es ist eines der meist von mir genutzten Objektive auf Städtetouren und bei Studioaufnahmen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima allrounder

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä MfleX (Alankomaat)

Prettig objectief, snel en stil scherpstellen. Over het hele bereik diafragmaopening 4.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nice light lens, with very good image quality.

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä TobyG (Yhdistynyt kuningaskunta)

I've seen a number of 'reviews' saying that this lens is really poor at the edges but either I've got a good example or they have improved the lens over the years as my copy is pretty good. There is some softness at the edges, which doesn't improve by stopping down, but it's not as bad as a lot of other lenses I've used (mainly Nikon F-mount and Olympus M-Zuiko). Overall I would rate image quality at 8/10. The design is nice and simple, with a nice smooth zoom ring. Weather sealing has been great so far.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
03.02.2022

Hi snerkler,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your lens, and for more years to come.
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Qualità prezzo eccellente

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä Marco_1958 (Italia)

Sono molto soddisfatto dell'articolo è quasi un'anno che lo uso e mi trovo benissimo.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ultra lumineux !!

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä Rattina (Ranska)

Exellent pour mon Sony Alpha III ,, Maintenant place au shoot !!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Pratico e funzionale

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä Gibbo93 (Italia)

Piccolo, facile da riporre e ottimo mezzo tra il range di ottiche più utilizzati.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Troppo delicato

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä Filippo Scubapoint (Italia)

l involucro esterno si è allentato come si è allentato il perno bianco che lo blocca

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
20.01.2022

Ciao, ci dispiace sentirlo,

Ti suggeriamo di contattare l'assistenza via questo link: https://bit.ly/3Ai8ZTX (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).

Dodi @ Sony Support IT

0

Sehr gutes Standardobjektiv für "alle Tage"

SEL2470Z 13.10.2021 tekijä NoLo90 (Saksa)

War im Bundle mit der Kamera sehr günstig, sonst hätte ich vielleicht eines mit mehr Weitwinkel gewählt

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta