Objektiivi edestä katsottuna
Vasen sivukuva objektiivista
Objektiivi ylhäältä katsottuna
Oikea sivukuva objektiivista
Etukuva objektiivista, joka on kiinnitetty kameraan
Etukuva objektiivista, joka on kiinnitetty kameraan
Kompakti ja laadukas laajakulma-prime-objektiivi

Tämä kiinteän polttovälin laajakulmaobjektiivi tarjoaa G Lens -mallin kuvanlaadun ja kauniin bokeh-sumennuksen kompaktissa ja laadukkaassa laitteessa, jota on helppo käyttää. Kätevästi mukana kulkeva malli on ihanteellinen laajakulmaotosten taltiointiin. Nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus sopii tärkeiden hetkien ikuistamiseen kuviin tai videolle.

Kompakti, tarkka kiinteän polttovälin 24 mm F2.8 -objektiivi
FE 24 mm F2.8 G -kuvagalleria
Kiinteän polttovälin objektiivien sarja

Tämä on yksi kiinteän polttovälin G Lens -objektiiveistamme (myydään erikseen), joka tarjoaa eri polttovälejä mutta näyttää samalta: suotimen halkaisija 49 mm, kompakti muotoilu ja asettelu. Pienen koon ansiosta voit ottaa mukaan kaikki kolme, jolloin olet valmiina ottamaan upeita kuvia useissa eri tilanteissa. Pienet painoerot helpottavat gimbaalin tasapainottamista uudelleen.

Intuitiivinen käyttö, metallirakenne ja selkeä optiikka

Objektiivin rungon ja suojuksen alumiinipinta sekä kaiverretut polttovälin ja aukon merkinnät korostavat tuotteen erinomaista valmistuslaatua. Erittäin pienikokoinen ja kevyt rakenne, G Lens -objektiivin hyvä kuvanlaatu, aukkorengas ja lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaavat intuitiivisen käytön ja sitä myöden nautinnollisen kuvauskokemuksen.

Kuva naisesta, joka ottaa valokuvia ulkona
Kompakti ja kevyt malli pitkäkestoiseen kuljettamiseen ja sujuvaan kuvaukseen

Hyödyntämällä mekaanisessa rakenteessa edistyksellisen optiikan kolmea asfääristä linssielementtiä ja peilittömille kameroille tyypillistä lyhyttä etäisyyttä kuvaelementtiin saavutetaan uskomattoman pieni koko – painokin on vain 162 g (5,8 oz). Objektiivi on ihanteellinen valinta maisema- ja tilannekuvaukseen, videokuvaukseen gimbaalilla tai selfieiden ottamiseen laajan kuvakulman avulla. Kompakti malli on helppo kantaa mukana ja on yhteensopiva täyden kennokoon ja APS-C-tyypin runkojen kanssa.

Kirjastosta tällä objektiivilla otettu kuva, joka on tarkka kulmasta kulmaan
Hyvä kuvanlaatu kulmasta kulmaan huipputason optiikalla

Edistyksellinen optiikka, jossa on kolme asfääristä elementtiä ja yksi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementti, tuottaa suuren tarkkuuden ja ehkäisee värivirheitä koko kuva-alueella. Asfääriset elementit korjaavat erilaisia poikkeamia ja tuottavat korkean resoluution kuvan joka kohtaan jopa suurimmalla aukolla ja pienellä syväterävyydellä kuvattaessa. ED-lasielementti ehkäisee väripoikkeamia ja -virheitä, joita voi esiintyä erityisesti kuvan ulkoreunoilla.

Lähikuva pantaheinästä ja kukkakimpuista
Kaunis ja luonnollinen bokeh-sumennus

7-lamellinen pyöreä himmenninaukko takaa pallopoikkeaman tarkan hallinnan, mikä tuottaa G Lens -objektiivin kauniin luonnollisen bokeh-sumennuksen.

Muotokuva naisesta ulkona
Kahdella lineaarisella moottorilla nopea, tarkka ja äänetön automaattitarkennus

Kaksi lineaarista moottoria takaavat nopean automaattitarkennuksen ja seurannan, mikä maksimoi kameran suorituskyvyn nopeiden tilannekuvien ottamisessa. Nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus ja tehokas seuranta toimivat upeasti valokuvien ja videoiden taltioinnissa.

Kuva makeisista
Erinomainen lähikuvaukseen

Vähimmäistarkennusetäisyys 24 cm (0,79 ft) (AF) / 18 cm (0,59 ft) (MF) takaa upeat lähikuvat. Lähikuvissa kohde erottuu sumennetusta taustasta. Laajan 24 mm:n kuvakulman ansiosta objektiivi sopii myös selfieiden ottamiseen gimbaalin tai kahvan avulla.

Yhdistetty tuotekuva, joka havainnollistaa objektiivin pölyä ja kosteutta hylkivää rakennetta ja metallipinnoitetta
Helppokäyttöinen, luotettava ja kompakti malli

Pienestä koosta huolimatta objektiivissa on tarkennuksen pitopainike, tarkennustilan kytkin, aukkorengas, aukkokytkin ja lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus, jotka tekevät kuvaamisesta intuitiivista ja mukavaa. Objektiivin rungon ja suojuksen alumiinipinnoite lisäävät sen kestävyyttä ja luotettavuutta. Malli hylkii pölyä ja kosteutta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin haastavissa kuvausympäristöissä.

Kuva objektiivikokoonpanosta
Objektiivin rakenne

Verraton Sonyn G Lens -objektiivi auttaa taiteellisen vision ilmaisemista tuottamalla kauniin tasapainon suuren tarkkuuden ja taustan ihastuttavan boke-sumennuksen välille
[1] Asfäärinen linssi [2] ED (extra-low dispersion) -lasi

SEL24F28G:n Modulation Transfer Function
MTF-taulukko

MTF (Modulation Transfer Function) kuvaa objektiivin tehokkuutta pienten yksityiskohtien toistamisessa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.
[1] Kontrasti (%) [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm)
[3] Enimmäisaukko [4] F8-aukko [5] Tilataajuus
[6] 10 linjaparia/mm [7] 30 linjaparia/mm
[8] Säteittäisarvot [9] Tangenttiarvot

Lähikuvassa FX6 kuvaustilanteessa
Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Objektiivin ohjaimet

1 Tarkennusrengas / 2. Aukkorengas / 3. Tarkennuksen pitopainike / 4. Aukkoindeksi / 5. Tarkennustilan kytkin / 6. Aukkokytkin

FE 24 mm F2.8 G -yhteensopivuus

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Kiinteän polttovälin G Lens -laajakulmaobjektiivi

  • Kompakti ja kevyt malli pitkäkestoiseen kuljettamiseen ja sujuvaan kuvaukseen

  • Hyvä kuvanlaatu kulmasta kulmaan huipputason optiikalla

  • Kaunis ja luonnollinen bokeh-sumennus

  • Kahdella lineaarisella moottorilla nopea, tarkka ja äänetön automaattitarkennus

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,24 m (automaattitarkennus), 0,18 m (manuaalitarkennus) (0,79 ft [AF], 0,59 ft [MF])
Suurin suurennussuhde (x)
x 0,13 (automaattitarkennus), x 0,19 (manuaalitarkennus)
Suodattimen halkaisija (mm)
49
Paino
162 g (5,8 oz)

Laatikon sisältö

Suojus (malli): ALC-SH165, Objektiivin etusuojus: ALC-F49S, Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide