FE 35 MM F1.4 GM

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL35F14GM

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
35
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
52,5
Objektiivin ryhmät/osat
10 - 14
Kuvakulma (35 mm)
63°
Kuvakulma (APS-C)
44°
Suurin aukko (F)
1.4
Pienin aukko (F)
16
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,27 m (automaattitarkennus), 0,25 m (manuaalitarkennus) (0,89 ft [AF], 0,82 ft [MF])
Suurin suurennussuhde (x)
x 0,23 (automaattitarkennus) x 0,26 (manuaalitarkennus)
Suodattimen halkaisija (mm)
67
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (integroitu runkoon)
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
-
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
-
Suojuksen tyyppi
Pyöreä, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (S x P)
76 x 96 mm (3 x 3-7/8 tuumaa)
Paino
524 g (18,5 oz)

Laatikon sisältö

  • Suojus (malli): ALC-SH164
  • Objektiivin etusuojus: ALC-F67S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Pehmeä kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Esimerkkikuva

Kämmenelle mahtuva kiinteän polttovälin 35 mm F1.4 -objektiivi 

Sonyn edistyksellisin optinen muotoilu- ja valmistustekniikka tuo poikkeuksellisen resoluution ja upean bokeh-sumennuksen erittäin pieneen objektiiviin. G Master -laatuinen, helposti mukana kannettava objektiivi sopii kaikkiin tilanteisiin ja on ehdoton hankinta E-tyypin käyttäjille.

Esimerkkikuva

Huikea resoluutio, kompakti muotoilu

Edistyksellinen optiikka hyödyntää lyhyttä, peilitöntä etäisyyttä kuvaelementtiin ja vähentää kokonaispituutta ja -halkaisijaa hämmästyttävän kompaktissa objektiivissa, joka tuottaa upean kontrastin ja resoluution. Kaksi XA (extreme aspherical) -elementtiä vähentävät nuolimaista komapoikkeamaa, joten voit taltioida kohteet poikkeuksellisen terävinä ja selkeinä.

Lisätietoja optisesta tekniikasta

Käyttökuva

Helppo kantaa mukana ja käsitellä

Tämä kompakti objektiivi mahtuu kätevästi kämmenelle ja painaa vain 524 g (18,5 oz), mikä takaa erinomaisen kannettavuuden ja käsittelyn erilaisissa ympäristöissä ja kuvausolosuhteissa. FE 35 mm F1.4 GM on huippulaadukas objektiivi, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa.

Esimerkkikuva

Upea bokeh-sumennus ja monipuolisuus

Häikäisevä bokeh, josta G Master -sarja tunnetaan, tuo kohteen esiin niin muotokuvissa kuin muissakin otoksissa. Rengasmaista bokeh-sumennusta tehokkaasti estävät XA-elementit, 11-lamellinen pyöreä himmenninaukko ja tarkka pallopoikkeaman hallinta suunnittelu- ja valmistusvaiheissa takaavat kauniin pehmeän bokeh-sumennuksen.

Lisätietoja XA-objektiiveista

Esimerkkikuva

Monipuoliset lähikuvaominaisuudet

XA-linssielementtien ja innovatiivisen optisen muotoilun ansiosta vähimmäistarkennusetäisyys on vain 27 cm (0,89 jalkaa) ja enimmäissuurennus 0,23-kertainen, mikä mahdollistaa vaikuttavat lähikuvat ja taustan pehmeän bokeh-sumennuksen. Kuvausetäisyyden joustava valinta tuo lisää mahdollisuuksia valokuvien ja videoiden tallennukseen.

Lisätietoja XA-objektiiveista

Esimerkkikuva

Puhtaat, luonnolliset värit

Tämä kompakti objektiivi on näppärä ottaa mukaan ja hallita. Lisäksi se suoriutuu vaikuttavasti myös vaikeissa valaistusolosuhteissa. ED (Extra-low Dispersion) -lasielementti ja muut optiset parannukset vähentävät tehokkaasti väripoikkeamia ja purppurareunaisuutta, jolloin kuvat ovat selkeitä ja luonnollisen näköisiä ja jälkikäsittely vaivatonta.

Lisätietoja ED-lasista

Kuvitus

Nano AR II -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia

Tämä kompakti 35 mm:n objektiivi on helppo ottaa mukaan, joten sitä käytetään todennäköisesti erilaisissa tilanteissa, mukaan lukien kirkkaassa auringonpaisteessa ja taustavalossa. Sonyn uusi Nano AR II -pinnoite peittää elementin pinnat tasaisesti ja minimoi tehokkaasti heijastumat ja haamukuvat, mikä takaa selkeät kuvat haastavassakin valaistuksessa.

Lisätietoja Nano AR II -pinnoitteesta

Esimerkkikuva

Lineaariset XD-moottorit: nopea ja hiljainen AF ja seuranta

Sonyn pienet mutta tehokkaat lineaariset XD-moottorit takaavat nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ja seurannan, minkä ansiosta käyttäjä voi hyödyntää edistyksellisten E-tyypin runkojen täyttä automaattitarkennustehoa ja taltioida merkityksellisiä otoksia kadun vilinästä muotokuvien hetkellisiin ilmeisiin. Automaattitarkennus on hiljainen ja tärinä vähäistä.

Lisätietoja lineaarisista XD-moottoreista

Tuotekuva

Luonnollinen ja lineaarinen manuaalisen tarkennuksen vaste

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaa, että tarkennusrengas reagoi suoraan ja lineaarisesti hienovaraiseen ohjaukseen manuaalisen tarkennuksen aikana. Tarkennusrenkaan pyörittäminen muuttaa tarkennusta vastaavasti, joten hallinnan tuntuma on välitön ja tarkka. Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus sopii ihanteellisesti tarkennustehosteiden luontiin valokuvissa ja videoissa.

Tietoja lineaarisen vasteen manuaalisesta tarkennuksesta

Kuvitus

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne 

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa luotettavan toiminnan ulkokäytössä ja vaativissa olosuhteissa.

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne

Kuvitus

Fluoripinnoitettu etummainen linssielementti

Etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, joka hylkii vettä, öljyä ja muuta likaa. Jos likaa tai sormenjälkiä kuitenkin jää objektiiviin, sen puhdistaminen on helppoa.

Tietoja fluoripinnoitteesta

Tuotekuva

Helppo manuaalisen ja automaattisen tarkennuksen vaihto

Tarkennustilakytkimellä voi vaihtaa automaattisen ja manuaalisen tarkennuksen välillä, ja siitä voi olla merkittävä apu kuvattaessa kohteita tai tilanteita, joissa tarvitaan tarkennuksen manuaalista hienosäätöä.

Tietoja aukkokytkimestä