SVH

400,00 €

(sis. ALV)
352

4.4 perustuen 352 asiakasarvosteluun

173
146
26
5
2
Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

gute Qualität zum günstigen Preis

SEL55210 11.09.2015 tekijä RKastner

Als Ergäzung zu meiner A 6000 gekauft und ersten Tests im Urlaub unterzogen. Trotz der Anfangsbrennweite von 4,5 konnte ich gute Ergebnisse erzielen. Auch die Schärfeleistung im Telebreich hat mich zufriedengestellt. Unterwegs erweisen sich das geringe Gewicht und die kompakte Bauweise als sehr günstig. Erfreulich ist auch, dass eine Streulichtblende mitgeliefert wurde - so etwas kenne ich z.B. von Canon nicht. Ein für Fotoamateure empfehlenswertes Produkt.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

15

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Pas très efficace

SEL55210 18.02.2021 tekijä Emroane

On me l'a offert pour mon anniversaire et moyennement satisfaite

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

353 asiakasarvostelua

0

Gebruiksvriendelijke zoomlens

SEL55210 19.10.2021 tekijä WilmarvandenBerg

Een degelijke lens en een mooie aanvulling op de SELP1650. De lens is niet groot en neemt niet veel ruimte in beslag. Perfect om mee te nemen als je op reis gaat. Daarnaast kan je ook mooie macro foto's maken ondanks dat het geen macro lens is.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nicht nur für die Ferne

SEL55210 17.10.2021 tekijä KlaKie

Das Objektiv kann auch für Nahaufnahmen in Makro Funktion verwendet werden. Perfekte Auflösung bei Nah und fern. Jedoch als Allrounder würde ich das Objektiv nicht bezeichnen, da es doch recht groß ist.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prestazioni complessive

SEL55210 16.10.2021 tekijä nnnnnnnnnnnnn

È versatile. Esistono obiettivi migliori, ma più pesanti, costosi e ingombranti

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Guter Durchschnitt

SEL55210 14.10.2021 tekijä Herbert Kues

Würde das Objektiv, da Preis- und Leistungsverhältnis stimmt, weiterempfehlen!

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

A great kit lens

SEL55210 14.10.2021 tekijä SpeedTorque

I bought this shortly after getting my a5100. Using the and the standard kit lens I was able to explore all areas off photography which interested me due to the wide range of focal length I now had access to. Since then I have only purchased prime lenses, but the the focal lengths decided upon where mostly influence by the photography I was enjoying with this lens.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
18.10.2021

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Lens, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're glad to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Een mooie compacte lens met mooi bereik.

SEL55210 13.10.2021 tekijä Opslot345

Lens geleverd als kid met de sony a6400, perfect setje.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottima qualità ottica

SEL55210 13.10.2021 tekijä Fabridic

Non fatevi confondere dalle apparenze dietro un obiettivo plasticoso si nascondono lenti eccellenti sono soddisfatto metto tutte le stelle per il rapporto prezzo qualità

Kuvanlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Preis/Leistung OK

SEL55210 13.10.2021 tekijä Horst Pütz

Ich habe dieses Objektiv für meine a6000 gekauft. Ein tolles Gerät. Preis und Leistung stimmen. Die Schärfe ist für den "Hausgebrauch" völlig Ok.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

klasse kompaktes Tele zoom

SEL55210 13.10.2021 tekijä Frank Richter

Wieder erwarten tolle Abbildungsleistung nur wegen dem 70-350 verkauft

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Solide Bildqualität

SEL55210 13.10.2021 tekijä Lichtbildmanufaktur

Bei guten bis ausreichenden Lichtverhältnissen erzielt das Objektiv gute bis sehr gute Ergebnisse. Gutes Preis-/Leistungsverhältnis. AF ist etwas träge, aber zuverlässig.

Kuvanlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zoom ottimo

SEL55210 13.10.2021 tekijä Miko1927

Per il prezzo di questo articolo non so può chiedere di meglio quindi direi top acquisto anche se ai lati nella foto perde un po'di qualità.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

bon objectif

SEL55210 22.09.2021 tekijä cyril28

très bon rapport qualité/prix qualité des image correct

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Sache .

SEL55210 04.09.2021 tekijä HITMAN22

Gekauft super glücklich. Kann ich nur jedem empfehlen .

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

consistent results

SEL55210 28.08.2021 tekijä Newbie2021

purchased as part of a package on a first time interchangable lens system. Not disappointed as it does exactly what it is meant to do although on reflection I should maybe have spent more time with just the kit lens before narrowing down my actual requirements. But for the price and performance, very good.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
31.08.2021

Hi Newbie2021,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK

0

Tolle Qualität

SEL55210 22.08.2021

es hat mir sehr gut gefallen das der zoom so gut ist

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Buon zoom da kit, buon rapporto qualità/prezzo

SEL55210 19.07.2021 tekijä peterlad

Comprato nel kit dell'a6000 nel 2014, l'ho mantenuto anche passando all'a6400. Buone prestazioni sopratutto a diaframmi superiori alla tutta apertura, anchese un po' buio. Buona la stabilizzazione in particolare se montato sull'a6400.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gutes Tele für unterwegs

SEL55210 14.07.2021 tekijä Ruediger64

Vor ein paar Tagen gekauft und während der ersten Städtereise sehr gerne eingesetzt.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prodotto leggero e buono

SEL55210 13.05.2021 tekijä miguelphotoreport

Ho acquistato questo prodotto quasi due anni fa, da allora è stato il mio compagno ideale, poiché si integra perfettamente con l'obiettivo 28/70, coprendo una vasta gamma di applicazioni. In tutto questo tempo ho potuto testarlo a fondo sul campo e mi ha dato infinite soddisfazioni su tutta la scala 55/210; Trattandosi di un prodotto con ottica Sony standard, le sue prestazioni sono ottime, lo consiglio a tutti coloro che vogliono ottenere foto senza problemi di aberrazione, con la qualità indiscutibile del suo produttore.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great lens

SEL55210 03.05.2021 tekijä Johnpeter71

Only had this lens for a few days but the build quality and smooth operation are superb, it ticks all my boxes.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great! Especially for the price

SEL55210 06.03.2021 tekijä DarianDelRich

I bought this lens alongside an a6400 and it is quick, sharp and light.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijne lens

SEL55210 25.02.2021 tekijä Niels85

Fijne lens, goede kwaliteit en niet te zwaar......

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Not bad but not brilliant

SEL55210 24.02.2021 tekijä Jebc0

Picture quality is OK, but when you're at full zoom you get quite soft edges around the Image. The price tells you of the quality. I ended up sending it back as I was not impressed with it.

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
26.02.2021

Hi Jebc0,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you returned the product. In such cases, we would've suggested troubleshooting steps to resolve the issue. In the future, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Pas très efficace

SEL55210 18.02.2021 tekijä Emroane

On me l'a offert pour mon anniversaire et moyennement satisfaite

Kuvanlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Soddisfatta!

SEL55210 08.01.2021 tekijä Angye

Premetto che non sono una professionista, ma posso dire che mi sto divertendo parecchio a scattare belle foto da quando l'ho comprato

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good Quality

SEL55210 27.11.2020 tekijä Buzz71

I bought this a few weeks ago great quality and is a great edition to my kit bag

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie natuur veel afwisseling.

SEL55210 20.11.2020 tekijä Teun RSD

Goede lens goede prijs Lens is ligt compact en prima beeldkwaliteit

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo obbiettivo.

SEL55210 21.09.2020 tekijä RicMaf

Dopo mesi che lo uso sono sempre più contento dell'acquisto. Molto luminoso e versatile. Anche il prezzo è buono.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super objectief!

SEL55210 19.09.2020 tekijä Annerieke

Ik wilde heel graag foto’s van een grotere afstand kunnen maken van onze zoon, met dit objectief kan dat en maak ik prachtige foto’s!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

gutes Objektiv

SEL55210 05.09.2020 tekijä Diddi64

brauchbares Objektiv mit guter Leistung und geringen Preis

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon rapporto prezzo qualità.

SEL55210 05.09.2020 tekijä Ninonino

Pratico, leggero, prestazioni oneste. Acquistato nel kit della macchina fotografica.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Erfolgreicher Helfer

SEL55210 18.08.2020 tekijä Dreamtiger

Hab das Objektiv ca. 3 Wochen und bin sehr zufrieden mit Umgang und Qualität

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Leicht und gute Bildqualität

SEL55210 13.08.2020 tekijä Thomas Loeschke

Ich habe das Objektiv als Reisezoom gekauft, um an meiner Alpha 7r2 ein leichtgewichtiges Zoom einsetzen zu können. Mein SEL24240 ist besser in der Bildqualität, aber halt auch ein schweres Trumm..... Mit dem 42 Megapixel-Sensor ist es verschmerzbar, das der Sensorbereich auf APS-C beschnitten wird und "nur" 18 Mega übrig bleiben.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

OTTIMA LENTE

SEL55210 08.06.2020 tekijä skiX005

Ho acquistato questa lente per l'estesa possibilità di zoom, devo dire che sono rimasto davvero sorpreso dalla qualità dell'immagine. oltre alla qualità questa lente e estremamente portatile (piccolo in confronto ad altre uguali) e leggera.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sehr gutes Produkt

SEL55210 06.06.2020

Arbeite schon seid Jahren mit Sony-Produkten und bin immer noch überzeugt.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Un prezzo basso per un'oggetto potente

SEL55210 20.05.2020 tekijä Mark0

Sono molto soddisfatto dell'obiettivo in quanto ogni scatto realizzato offre un'immagine incredibile con l'utilizzo di una macchina fotografica ancora più incredibile

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

great value

SEL55210 07.04.2020 tekijä rsphoto67

suprisingly good for a cheaper lens very happy with my purchase

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

7

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

De prijs/prestatie verhouding is uitstekend.

SEL55210 20.02.2020 tekijä Humbold

Ik werk er pas enkele maanden mee, maar de lens presteert boven verwachting!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Financieel aantrekkelijk

SEL55210 06.02.2020 tekijä Ben U

Naast de standaard lens die bij mijn A6000 geleverd is, had ik na een jaar behoefte om meer te kunnen inzoomen. Deze lens is dan voor een hobbyfotograaf als mijzelf een prijs technisch hele leuke lens. Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo obbiettivo per il prezzo

SEL55210 21.01.2020 tekijä Chango72

Dopo un mese dall’acquisto e molte foto sono più che soddisfatto dell’obbiettivo tutto in relazione al prezzo!!

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

geweldig ding

SEL55210 15.01.2020 tekijä Pim008

ik ben er zeer tevreden over makkelijk te gebruiken

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie aanvulling

SEL55210 07.01.2020 tekijä Kaskade

Lange tijd zonder telelens gedaan doch voor de volgende vakanties eindelijk gekocht

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Einwandfreies Objektiv

SEL55210 01.01.2020 tekijä Ralf967

Das Sony 55-210 ist leicht und sehr gut verarbeitet. Der Autofokus und OSS arbeiten genau ,wenn die Lichtverhältnisse passen. Das Objektiv ist für den Preis sehr brauchbar, wer mehr Lichtstärke braucht,muß auch deutlich mehr bezahlen.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

10

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Geweldige portretopnames

SEL55210 26.12.2019 tekijä Nieuwenkamp

Een verademing bij het maken van portretten, geen vertekening en een mooie zachte achtergrond. Alles werkt op mijn A6000 gelijk aan de standaard lens, een uitstekende aanvulling die ik tot nu toe miste. Ik heb hem nu een maand en heb nog niet veel buitenfotos gemaakt.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tut was es soll

SEL55210 26.12.2019 tekijä Sometimes68

Sehr schönes Produkt. Gute Verarbeitung. Ergebnisse bisher positiv.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Get it, great value and quality.

SEL55210 20.12.2019 tekijä Donski

I have been on and off buying this lens for ages, encouraged by reading good reports and discouraged by reports that were not so good. Recently I purchased and have to say that I am entirely delighted with the results I get from this lens. I take daylight pictures so a slightly slower lens does not affect me, I want sharp pictures and that is what I get. I’m not a beginner, around 60 years experience and would say to potential buyers, don’t hesitate, a great value lens.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

SELP55210 - een mooie zoomlens

SEL55210 01.12.2019 tekijä LikeThisReview

Als beginnend fotograaf / YouTube Creator ben ik erg tevreden over de lens.Maximaal inzoomen en uit de hand fotograferen kan zelfs! Handzaam formaat en verbazend licht! Voor het maken van YouTube video’s zet ik de lens op statief - jammer dat er geen knop op de lens zit waarmee de beeldstabilisatie (OSS) uit te zetten is.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Doet precies wat hij moet doen.

SEL55210 28.11.2019 tekijä AnnekeB

Vandaag gekocht en al het een en ander uitgeprobeerd. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Best buy

SEL55210 28.11.2019 tekijä giannimtb

È la seconda volta che lo acquisto, il primo mi è stato rubato... Quindi ne ho sentito di nuovo il bisogno. A quel prezzo e con tutte quelle focali coperte direi che già è allettante, se poi si aggiunge che la nitidezza e la qualità sono buone direi che è un ottimo obiettivo. Non ho dato cinque stelle perché raffrontato con altri fissi di qualità non gli è ovviamente alla pari.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gute Qualität

SEL55210 26.11.2019 tekijä VOLLSTRECKER

Ich habe es vor kurzem gekauft und bin kein Profi. Ich denke aber das hier der Preis und die Leistung stimmt.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Onvoorstelbaar hoe goed

SEL55210 22.11.2019 tekijä benmeg

Prachtlens. Fantastische beeldstabilisatie, zelfs in het donker vrijwel iedere keer een steady shot zelfs ver ingezoomd, perfect.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijne middenbereik zoomlens

SEL55210 10.11.2019 tekijä Janw42

Heb deze lens nu ruim een jaar gebruikt met mijn a6000 en ben heel tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijne lens

SEL55210 04.10.2019 tekijä klaaster

ontzettend fijne lens, reageert snel. ik ben blij met de aankoop

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to overcome certain limitations...

SEL55210 23.09.2019 tekijä Bking1804

The lens is best at mid range and aperture and working around this is easy, don't expect pin sharp fully zoomed images and you'll be laughing all the way to the bank with the hundreds of £'s you will have saved yourself. Yahoo potato.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zeer fijne gebruiksvriendelijke lens.

SEL55210 18.09.2019 tekijä RobvU

Nu 2x mee op reis gehad. De lens heeft een erg goede zoom voor op een systeem camera. Gemakkelijk te wisselen met de "kleine" lens en geeft erg scherpe foto's.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooie tele, niet zwaar

SEL55210 17.09.2019 tekijä marjo1961

inmiddels 6 weken ervaring, fijn dat de lens niet zwaar is, geeft mooi resultaat tot nu toe.

Kuvanlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent Lens

SEL55210 14.09.2019 tekijä Excellent quality

I've used this lens several times since buying it for my A6400. Well built, sharp and good value for money.

Kuvanlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good all round

SEL55210 10.09.2019 tekijä Fred 2806

I used this at the weekend & got some very good pictures

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fantastic Lens

SEL55210 06.09.2019 tekijä mickmar1

I recently moved from a micro four thirds outfit to the smaller and more compact Sony A 6300 and needed a linger lens . The E55-210 was my choice with its compact size and sheer quality of image . In short an ideal lens which would become a must have with a 2.8 to 4.5 aperture rather than the 4,5 -6.3

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ist OK

SEL55210 05.09.2019 tekijä egu51

Preis-/Leistungsverhältnis in Ordnung weil gebraucht gekauft.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

lens

SEL55210 03.09.2019 tekijä wilco1961

perfecte zoomlens voor het fotograferen van verre voorwerpen

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Levert mooie foto's op

SEL55210 09.08.2019 tekijä MarkC71

Samen met de camera A6000 en SEL1650 aangeschaft. De SEL1650 kan al erg veel, waardoor deze lens veel minder gebruikt is. De foto's die met deze lens zijn gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Zolang niet maximaal is ingezoomd, is vervorming minimaal. Prima aanvulling op de standaard kitlens.

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

E55-210 mm F4,5-6,3 OSS sehr gut.

SEL55210 02.08.2019

Bei den ersten Gebrauch macht das Objektive eine sehr guten Eindruck. Werde es auf Safari in Tansania ausführlich weiter Testen

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

guter kompromiss

SEL55210 31.07.2019 tekijä egalegal

habe gute altobjektive von canon in der brennweite für fotos die zeit haben/brauchen. war mir wichtig die ganze technik zu haben fürs "knipsen" unter normalbedingungen. dafür passt das objektiv im preis und die dünne lichtstärke ist der kompromiss.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

leicht und gut

SEL55210 30.07.2019 tekijä Udo71

Mit Bildstabilisierung gleicht das Objektiv alles aus, war man gegen es anführen könnte, denn damit erreicht es in der Praxis unterwegs eine sehr gute Bildqualität. Selbst dann, wenn man höhere Ansprüche stellt, darf man sich fragen, ob man mit geringem Gewicht und OSS nicht besser bedient wäre. Für den Preis nicht zuschlagen.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolles Objektiv auch für Einsteiger

SEL55210 30.07.2019 tekijä Laura372

Habe das Objektiv erst wenige Wochen aber bin total begeistert. Auch weiter entfernte Objekte können scharf nah fotografiert werden. Eignet sich auch toll für Portraits!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fijn lens

SEL55210 29.07.2019 tekijä BobPeter

Moet objectief nog in detail uitproberen, echter de eerste foto's zijn prima

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

AF veloce e leggero

SEL55210 28.07.2019 tekijä Morfic82

Rapporto qualità prezzo eccezionale, l'ottica che nkn deve mancare a chi vuole una lente zoom leggera e con AF veloce. Pecca in apertura massima, ma con questo prezzo non si può pretendere di più.

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

fonctionnalité

SEL55210 27.07.2019 tekijä Vince6962

Je voulais faire de gros plans de loin mais il m aurait fallu un objectif type macro...

Kuvanlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fraaie lens

SEL55210 24.07.2019 tekijä LunaTon

Heb dit een paar weken geleden gekocht. Natuurlijk nog goed leren kennen, maar ben al tevreden met de resultaten

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

goed product

SEL55210 24.07.2019 tekijä postkantoor

Net gekocht ik ben tevreden en ga snel meer ontdekken

Kuvanlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta