SVH

3 100,00 €

(sis. ALV)
Objektiivi vasemmalta
Objektiivi vasemmalta
Objektiivi ylhäältä katsottuna
Objektiivi oikealta
Objektiivi alapuolelta
Kuvia tuotteesta FE 70–200 mm F2.8 GM OSS II
Palkittu
Kuva G Master -logosta
Lisätietoja G Master -objektiivista
Kehittynyt G Master F2.8 -zoom-teleobjektiivi

Sonyn uusimman objektiivitekniikan teho tarjoaa upean tarkkuuden ja bokeh-sumennuksen maailman kevyimmällä suuriaukkoisella G Master -zoom-teleobjektiivilla. FE 70–200 mm F2.8 GM OSS II:n kehittynyt automaattitarkennus tuo edistyneiden valokuva- ja videokamerarunkojen täyden potentiaalin esiin.

FE 70–200 mm GM F2.8 OSS II
FE 70–200 mm F2.8 GM OSS II -valokuvagalleria
Metsämaisema
Uraauurtava kuvanlaatu

Kuvanlaatu on loistava koko zoomausalueella ja kaikilla tarkennusetäisyyksillä. Kaksi asfääristä elementtiä, joista toinen XA (extreme aspherical) -tyyppiä, takaa korkean tarkkuuden koko kuva-alueella. Kaksi ED (extra-low dispersion) -lasia, kaksi Super ED -lasia ja yksi asfäärinen ED-elementti minimoivat väripoikkeamia. Sonyn Nano AR II -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia. Tehokkaat 1,4- ja 2,0-kertaiset telelisäkkeetsaatavana.

Ihmisen oikea silmä edestä
Hieno G Master -bokeh

Edistynyt optiikka, F2.8-aukko ja uusi 11-lamellinen aukko takaavat kauniin G Master -bokeh-sumennuksen. XA-elementti, jonka pintatarkkuus on 0,01 mikroni, vähentää rengasmaista bokeh-sumennusta, ja uusi aukkoyksikkö tuottaa luonnollisen bokeh-sumennuksen. Myös lähi-bokeh on upea. Vähimmäistarkennusetäisyys on vain 0,4 metriä polttovälillä 70 mm ja 0,82 metriä polttovälillä 200 mm.

Kuva neljästä lineaarisesta XD-moottorista
Nopea automaattitarkennus luovaan kuvaukseen

Sonyn neljä alkuperäistä lineaarista XD (extreme dynamic) -moottoria tehostavat automaattitarkennuksen nopeuden nelinkertaiseksi aiempaan malliin verrattuna. Kameran tarkentaessa esimerkiksi lähestyvään pikajuoksijaa zoomaus on noin 30 prosenttia parempi aiempaan malliin verrattuna, mikä helpottaa hyvän kuvan ottamista. 

Ammattimainen videokuvaus

Uusin objektiivitekniikka vähentää muuttuvan katselukulman ongelmia sekä tarkennuksen ja akselin siirtymää zoomauksen aikana. Lineaariset XD-moottorit ja uusi aukon ohjausyksikkö hiljentävät käyttöääntä. Objektiivissa on erilliset säätimet tarkennusta, zoomausta ja aukkoa varten sekä aukon ohjausrenkaan kytkin. Sonyn lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus varmistaa herkän ja suoran manuaalisen tarkennuksen.

Sonyn videokuvausobjektiivien edut

Katso, millä neljällä uniikilla tavalla Sonyn E-tyypin objektiivi parantaa videokuvausta. Sonyn objektiivit ja kamerat tehostavat yhdessä videonluontikokemustasi.

Kuvaaja kuvaamassa rantalentopallo-ottelua
Luokkansa kevyin

Objektiivi tarjoaa ylivertaisen optiikan ja AF:n maailman kevyimmässä F2.8 70–200 mm:n zoomissa. Lineaaristen XD-moottorien ja magnesiumseosrungon ansiosta objektiivi painaa 1 045 grammaa eli noin 29 prosenttia vähemmän kuin edellinen malli. Edistynyt muotoilu parantaa tasapainoa, ja samana pysyvä pituus takaa kätevyyden.

Tuotekuvissa aukkokytkin, tarkennusrengas ja aukon lukitus
Ammattilaistason säätimet ja luotettavuus

Kokoaikainen DMF, lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus ja tarkennusalueen rajain takaavat joustavan tarkennuksen hallinnan. Aukon säädin useilla kytkimillä ja aukon lukitus parantavat valotuksen säätöä. Optinen kuvanvakautus MODE 1, MODE 2 ja MODE 3 tuottaa tarkat kuvat, ja pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne sekä etuelementin fluoripinnoite maksimoivat luotettavuuden ankarissa olosuhteissa.

Kuva objektiivikokoonpanosta
Objektiivin rakenne 

G Master -sarjan objektiivit vievät kuvan ja ilmaisun täysin uudelle tasolle suurella tarkkuudellaan ja pehmeällä bokeh-taustasumennuksellaan

[1] XA (Extreme aspherical) -linssi  [2] Asfäärinen linssi  [3]  Asfäärinen ED (extra-low dispersion) -linssi  [4] Super ED -lasi  [5] ED (extra-low dispersion)

Kuva MTF-taulukosta
MTF-taulukko 

MTF (Modulation Transfer Function) kuvaa objektiivin tehokkuutta pienten yksityiskohtien toistamisessa. Arvo mitataan tiheästi aseteltujen linjojen välisestä kontrastista.

[1] Kontrasti (%)  [2] Etäisyys objektiivin optisesta keskikohdasta (mm)  [3] 70 mm / enimmäisaukko  [4] 70 mm / F8-aukko  [5] 200 mm / enimmäisaukko  [6] 200 mm / F8-aukko  [7] Tilataajuus  [8] 10 viivaparia / mm  [9] 30 viivaparia / mm  [10] R: säteittäisarvot  T: tangenttiarvot

Objektiivin ohjaimet
Kuva objektiivin säätimistä vasemmalta puolelta

[1]Tarkennusrengas [2]Tarkennuksen pitopainike [3]Zoom-rengas [4]Aukkorengas [5]Tarkennustilan kytkin [6]Kokoaikainen DMF [7]Tarkennusalueen rajain [8]Tärinän kompensointikytkin [9]Tärinän kompensoinnin tila [10]IRIS LOCK -kytkin [11]Kolmijalan rengas

Kuva objektiivin säätimistä oikealta puolelta

[12] Kiinnitysjärjestelmä  [13] Kolmijalkakiinnike  [14] Aukon kytkin

FE 70–200 mm F2.8 GM GM OSS II -yhteensopivuus

Katso lisätietoja objektiivin/rungon yhteensopivuudesta seuraavan linkin kautta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Ensiluokkainen G Master -sarjan zoom-teleobjektiivi

  • XA-elementti, kaksi Super ED -lasia ja kaksi ED-lasia takaavat suuren tarkkuuden koko zoomausalueella.

  • Lineaariset XD-moottorit takaavat erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus

  • Sony Nano AR II -pinnoite minimoi heijastumat ja haamukuvat

  • Toiminnot, kannettavuus ja luotettavuus ammattitason tallennukseen.

Vähimmäistarkennusetäisyys
0,4–0,82 m (1,32–2,69 jalkaa)
Suurin suurennussuhde (x)
0,3
Suodattimen halkaisija (mm)
77
Paino
1 045 g (36,9 oz) (ilman kolmijalkakiinnikettä)

Laatikon sisältö

Suojus (malli): ALC-SH167, Objektiivin etusuojus: ALC-F77S, Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM, Pehmeä kotelo, Kolmijalkakiinnike

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide