FE 90 mm F2,8 MAKRO G OSS

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SEL90M28G

SVH

1 250,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
90 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
135 mm
Objektiivin ryhmät/osat
11/15
Kuvakulma (35 mm)
27°
Kuvakulma (APS-C)
17°
Suurin aukko (F)
2,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,28 m (0,92 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
1,0x
Suodattimen halkaisija (mm)
62 mm
Kuvanvakautus (SteadyShot)
Optinen SteadyShot

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
79 x 130,5 mm (3 1/8 x 5 1/4 tuumaa)
Paino
602 g (21,3 oz)

Alaviitteet

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

Laatikon sisältö

  • Objektiivin suojus (ALC-SH138: pyöreä, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
  • Kotelo
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

G Lens -objektiivin tunnettu boke-sumennus

G Lens -objektiivi tarkoittaa taustan kaunista boke-sumennusta, joka korostaa kohdetta upeasti. Kunkin linssin erillinen kalibrointi kompensoi pallopoikkeaman tehokkaasti, jolloin reunat tallentuvat pehmeästi ilman niin kutsuttua nisen bokeh ‑vaikutelmaa. Yhdeksänlamellinen pyöreä aukko tehostaa kaunista sumennusta entisestään.

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Selkeitä kuvia makrosta äärettömään

Makro-objektiiveja käytetään usein vaihtelevilla tarkennusetäisyyksillä, joten lisäsimme malliimme kelluvan tarkennusmekanismin, joka vähentää poikkeamia tehokkaasti läheltä tarkennettaessa. Kelluva järjestelmä pienentää objektiivia ja takaa selkeyden koko kuva-alalla – äärettömästä lähimpään tarkennusetäisyyteen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Tarkka ja hiljainen tarkennus valokuviin ja videoihin

Kelluvan tarkennuskokoonpanon kaksi ryhmää toimivat innovatiivisen DDSSM-järjestelmän voimin, mikä takaa pehmeän ja tarkan asettelun raskaille objektiiveille, jotka mahdollistavat täyden kennokoon makrosuurennuksen. Järjestelmä on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii ihanteellisesti eläinten, hyönteisten ja videoiden kuvaamiseen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Selkeitä kuvia ilman kolmijalkaa

Kolmijalkaa pidetään välttämättömänä varusteena makrokuvauksessa, mutta sisäänrakennetun optisen SteadyShot ‑kuvanvakautuksen (OSS) avulla terävien makrokuvien ottaminen on mahdollista myös käsivaralta. Raskas vakainobjektiivi toimii lineaarisella moottorilla ja takaa nopean ja tarkan kuvanvakautuksen.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Nopea vaihto automaattisesta manuaaliseen tarkennukseen

Jos automaattisen ja manuaalisen tarkennuksen välillä siirtyminen edellyttää katseen nostamista etsimestä, kuvaustilanne ehtii todennäköisesti mennä ohi. Tässä objektiivissa tarkennusrengas, jolla yleensä pidät kättäsi kuvauksen aikana, liukuu taakse ja eteen eli manuaalisesta automaattitarkennukseen. Liukumaton pinta takaa luotettavan toiminnan.

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Tarkennuksen lukitus oikeassa kohdassa

Painamalla objektiivin rungossa olevaa tarkennuksen pitopainiketta voit lukita tarkennuksen käyttämääsi asetukseen, joka pysyy valittuna, kunnes vapautat painikkeen. Tarkennuksen pitopainiketta voi käyttää myös jatkuvan automaattitarkennuksen kuvaustilassa.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Nopeuta automaattitarkennusta valitsemalla alue

Tarkennusalueen rajaimella voit valita lähi- tai pitkän etäisyyden tarkennuksen kuvauskohteesi mukaan. Tarkennusalueen rajaaminen nopeuttaa automaattitarkennuksen huippuunsa. Vaihtoehdot ovat ∞ ~ 0,5 metriä pitkälle etäisyydelle, 0,5 ~ 0,28 metriä lähietäisyydelle ja FULL koko alueen tarkennukselle.

Lue lisää

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Sisäinen tarkennus helpottaa käsittelyä

Sisäisessä tarkennusmekanismissa vain sisäosien linssielementit liikkuvat tarkennettaessa, joten objektiivin pituus ei muutu. Tämä helpottaa objektiivin käsittelyä, nopeuttaa automaattitarkennusta ja lyhentää vähimmäistarkennusetäisyyttä. Objektiivin etuosassa olevat suodinkierteet eivät kierry, mistä on hyötyä polarisointisuodatinta käytettäessä.

Lue lisää

Ota lähikuvia kauempaa

Keskialueen telepolttovälin ansiosta tämän objektiivin kuvausetäisyys on täydellinen makrosuurennukseen, mikä helpottaa vaikuttavien makrokuvien tallentamista hyönteisistä ja muista vaikeasti lähestyttävistä kohteista.

Hyvä valinta videoihin ja valokuviin

Videokuvaus vaatii objektiivilta enemmän kuin valokuvaus. Sony tekee kaikkensa, jotta video-ominaisuudella varustetuissa kameroissa käytettävät objektiivit täyttäisivät nämä vaatimukset. Esimerkiksi kuvakulman vähäinen muuttuminen tarkennettaessa on ensisijaisen tärkeää videokuvauksessa.

Kuva tuotteesta FE 90 mm F2,8 makro G OSS

Luotettava ja helppokäyttöinen kaikissa olosuhteissa

Rakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn objektiiviin ja takaa käytön luotettavuuden erilaisissa olosuhteissa.

Lue lisää