FE C 16-35MM T3.1

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SELC1635G

SVH

6 900,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
16-35
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
24–52,5
Objektiivin ryhmät/osat
13 - 16
Kuvakulma (35 mm)
107゚-63゚
Kuvakulma (APS-C)
83°-44°
Suurin aukko (F)
T3.1(F2.8)
Pienin aukko (F)
T25(F22)
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,28 m (0,92 jalkaa)
Suurin suurennussuhde (x)
0,19
Suodattimen halkaisija (mm)
-
Kuvanvakautus (SteadyShot)
- (integroitu runkoon)
Zoomausjärjestelmä
Sekä manuaalinen että moottoroitu
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
-
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
-
Suojuksen tyyppi
Neliön muotoinen, kiinteä

Koko ja paino

Mitat (S x P)
118,5 x 147 mm (4-3/4 x 5-7/8 tuumaa)
Paino
1390 g (49,1 oz.)

Laatikon sisältö

  • Objektiivin etusuojus: ALC-F82S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Pehmeä kotelo
  • Zoomausyksikön pidikkeen suojus, zoomausyksikön vararuuvi
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva: elokuvamaiset kuvat ja kaunis bokeh-sumennus

Elokuvamaiset kuvat ja kaunis bokeh-sumennus

Koe elokuvamainen kauneus, jonka Sonyn G-objektiivin poikkeuksellinen koko kuva-alueen tarkkuus saa aikaan. Suuri aukko (T3.1, F2.8) pysyy vakaana laajakulmasta telekuvaan ja tuottaa upean taustan bokeh-sumennuksen ja syvyyden.

Kuva: herkkä manuaalinen ohjaus

Herkkä manuaalinen ohjaus 

Säädä tarkennusta, zoomausta ja himmennintä sujuvasti ja tarkasti. Parfokaalinen optiikka ja tarkat ohjausrenkaat tuottavat monipuolista videokuvaa esimerkiksi VENICE-, PXW-FX9- sekä peilittömien Alpha-kameroiden kanssa.

Kuva: erittäin monipuolinen ohjaus

Erittäin monipuolinen ohjaus

Manuaalista ohjausta täydentää irrotettava servoyksikkö, jonka avulla voit käyttää Sonyn E-tyypin ainutlaatuisia ja täysin uusia elokuvatyökaluja. Käytä nopeaa ja tarkkaa automaattitarkennusta, tehokasta servo-zoomia, skarppausta ja himmenninohjausta suoraan kamerasta, kauko-ohjaimella tai jopa älypuhelimella ja paranna sekä luovuutta että työtehoa.

Kuva: vie tarkkuuden ja bokeh-sumennuksen uudelle tasolle

Vie tarkkuuden ja boke-sumennuksen uudelle tasolle

Objektiivissa on kaksi Sonyn äärimmäisen asfääristä XA-elementtiä, joiden pinnan tarkkuus on 0,01 mikronia. Laajakulma-zoom-objektiiveille tyypillisiä vääristymiä, hajataittoa tai kuvakentän kaarevuutta on vain vähän. XA (extreme aspherical) -elementit estävät ei-toivotun rengasmaisen bokeh-sumennuksen ja tuottavat kauniin ja pehmeän tehosteen kuvan epätarkoilla alueilla.

Lue lisää

Kuva: kirkkaat ja tarkat kuvat valaistuksesta riippumatta

Kirkkaat ja tarkat kuvat valaistuksesta riippumatta

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia etenkin taustavalaistuissa olosuhteissa, joten kuvista tulee tarkkoja ja selkeitä. Läpäisevä valo ei aiheuta heijastumia, joten sommittelumahdollisuuksia on enemmän erityisesti laajakulmaisissa otoksissa. (1. Nano AR -pinnoite / 2 Lasi / 3. Välitetty valo)

Lue lisää

Kuva: kaunis bokeh-sumennus 11-lamellisella aukolla

Kaunis boke-sumennus 11-lamellisella aukolla

Sonyn alkuperäinen 11-lamellinen pyöreä aukko luo entistä upeamman bokeh-sumennuksen. Rakenteessa ja materiaalivalinnoissa on pyritty varmistamaan aukon muodon pyöreys, ja muotoilussa noudatetut tiukat pyöreyden vaatimukset takaavat objektiivin upean bokeh-sumennuksen.

Lue lisää

Kuva: tarkka ja herkkä manuaalinen tarkennus

Tarkka ja nopea manuaalinen tarkennus

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaa sulavan ja viiveettömän tarkennuksen, jota voi säätää tarkasti ja intuitiivisesti. Tarkennusrenkaassa on laaja 140 asteen kiertokulma hienosäätöä varten. Etäisyysasteikkomerkit auttavat tarkennuksen nollaamisessa useiden otosten aikana.

Kuva: lisää vaihtoehtoja sisällöntuottajille

Lisää vaihtoehtoja sisällöntuottajille

SELC1635G-objektiivin halkaisija on 114 mm ja siinä on standardimuotoinen 0,8 mm:n tarkennusmekanismi. Objektiivi on yhteensopiva monien eri varusteiden, kuten matte box -vastavalosuojien ja follow focus -järjestelmien kanssa. Zoom-renkaan kierto on myös käännettävissä, joten se sopii tiettyjä valokuvaobjektiivijärjestelmiä käyttäville sisällöntuottajille.

Kuva: irrotettava servo-zoom

Irrotettava servo-zoom

Servo-yksikön ansiosta voit hallita objektiivia sormenpäillä ja saat aikaan asteittaisen zoomauksen, joka sopii hitaaseen draamaan tai promootiovideoihin. Servo- ja manuaalista ohjausta voi vaihtaa objektiivin painikkeella. Kun asetuksena on servo, voit hallita kameran zoomia kameran kahvan tai kahvan zoomin kautta. Servon voi halutessaan irrottaa.

Kuva: nopea ja tarkka automaattitarkennus ja AE

Nopea ja tarkka automaattitarkennus ja AE

SELC1635G tukee täysin täyden kennon FX9-kameran parannettua hybridivaihe-/kontrastintunnistusautomaattitarkennusta ja automaattivalotusta (AE). Mullistavan teknologian ansiosta voit keskittyä rajaukseen samalla kun kamera ja objektiivi tekevät saumatonta yhteistyötä ja säilyttävät pienen syväterävyyden kohteiden tarkennuksen.

Kuva: nopea ja tarkka automaattitarkennus

Nopea ja terävä automaattitarkennus

Kelluva tarkennusjärjestelmä toimii kaksoispietsosähköisellä DD-SSM-mekaniikalla (Direct Drive SuperSonic Motor). Sonyn oma muotoilu liikuttaa kahta erillistä tarkennusryhmää, ja tuottaa nopean, tarkan ja hiljaisen tarkennusliikkeen. Tämän ansiosta automaattitarkennus soveltuu ihanteellisesti videon tallennukseen valokuvauksen lisäksi.

Lue lisää

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Objektiivi on suunniteltu kestämään pölyä ja kosteutta, joten se toimii luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa. Kuvaa rauhallisin mielin tihkusateessa ja tuulessa.

Lue lisää