E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

SELP18105G

SVH

670,00 €

(sis. ALV)

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
APS-C
Polttoväli (mm)
18–105 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
27-157,5mm
Objektiivin ryhmät/osat
12/16
Kuvakulma (APS-C)
76°–15°
Suurin aukko (F)
4
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
7
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,45 (laaja) – 0,95 m (tele) (1,48 [laaja] – 3,12 ft [tele])
Suurin suurennussuhde (x)
0,11x
Suodattimen halkaisija (mm)
72 mm
Kuvanvakautus (SteadyShot)
Optinen SteadyShot
Zoomausjärjestelmä
Tehokas zoom

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
78 x 110 mm (3 1/8 x 4 3/8 tuumaa)
Paino
427 g (15,1 oz)

Alaviitteet

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

Laatikon sisältö

  • Objektiivin suojus (ALC-SH128: terälehden muotoinen, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Yksi objektiivi erilaisiin kuvaustarpeisiin

Objektiivin vaihtaminen kesken kaiken voi hidastaa kuvaamista ja heikentää kuvanlaatua. Kuvaatpa sitten valokuvia tai videoita, 18–105 mm:n (täyden kennokoon vastaavuus = 27–157,5 mm) zoomausalue ja tämän hienon G Lens -objektiivin laatu riittävät aivan varmasti useimmissa kuvaustilanteissa. Lisäksi voit nauttia sulavasta ja tehokkaasta zoomista.

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Loistavia tuloksia kaikilla polttoväleillä

Edistyksellinen optinen muotoilu, joka sisältää kaksi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä ja kolme asfääristä elementtiä, tarjoaa kadehdittavaa G Lens -objektiivien laatua koko zoomausalueella. Kontrasti ja terävyys säilyvät erinomaisina koko kuva-alueella. Kuvista tulee luonnollisia, ja ne toistavat tarkasti hienoimmatkin sävyerot.

Lue lisää

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Ammattilaislaitteista lainattu zoomtekniikka

SELP18105G-mallissa on käytetty Sonyn Handycam®-tekniikkaa, joka takaa videokuvaukseen ihanteellisesti sopivan pehmeän ja hiljaisen zoomauksen. Myös tarkennuksessa hyödynnetään ammattilaistason tekniikkaa. Tarkentaminen käy sulavasti ja hiljaisesti käden käänteessä. Objektiivin pituus säilyy muuttumattomana zoomatessa tai tarkentaessa. Käännettävä zoom on käytettävissä ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Lataa ohjelmisto tukisivustosta.

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Portaattomasti säädettävä zoomausnopeus

Voit säätää zoomausnopeutta sormenpäälläsi objektiivin rungon zoomausvivulla tai zoom-renkaalla. Voit zoomata pehmeästi ja säilyttää samalla varman ja vakaan otteen kamerasta. Tämä voi olla huomattava etu, kun halutaan kuvata vakaasti erityisesti videoita.

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Jatkuva F4-enimmäisaukonleveys

F4-vakioaukko koko 18–105 mm:n alueella: zoomaa ja sommittele haluamallasi tavalla miettimättä valotusasetusten muuttamista. Suurimmallakin zoom-teleobjektiivilla voit yleensä kuvata ilman suurempaa ISO-herkkyyttä ja mahdollisesti lisääntynyttä kohinaa.

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

G Lens -objektiivin kaunis boke-sumennus

G Lens -objektiivit ovat kuuluisia kauniin pehmeästä taustan boke-sumennuksesta. Osa kiitoksesta kuuluu seitsenlamelliselle pyöreälle aukolle, joka pehmentää kuvia ja tuo niihin luonnollisen korostuksen. Pehmeä taustasumennus saa tarkennetut alueet todella erottumaan ja luo kuviin kolmiulotteisen syvyysvaikutelman.

Kuva tuotteesta E PZ 18–105 mm F4 G OSS

Teräviä ja selkeitä kuvia kaikissa tilanteissa

Sisäinen optinen SteadyShot-kuvanvakautus kompensoi kameran tärinän, joka voi heikentää kuvien tarkkuutta käsivaralta kuvattaessa. Terävien ja selkeiden yökuvien ottaminen ja kuvaaminen sisätiloissa heikossa valaistuksessa onnistuu ilman suuremman ISO-herkkyyden aiheuttamaa kohinariskiä.

Lue lisää