Kuvauksen voima

Kaikkialla ja kaikissa tilanteissa Sonyn α- tai Cyber-shot™-kameralla tallennat hetket tarkasti, tyylikkäästi ja kätevästi omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Esittelyssä Sony-perhe

Otitpa kuvia ystävistä tai upeasta auringonlaskusta, Sonylla on kamera, joka tekee kuvaamisesta helppoa. Mutta mikä niistä sopii sinulle? Tutustu Cyber-shot™- ja E- ja A-tyypin α-kameroihin oppaamme avulla.

Sony Cyber-shot™ -kamera

Cyber-shot-kamerat

Kiinteän objektiivin ansiosta Cyber-shot™-kamerat ovat käteviä käyttää. Valikoimaan kuuluu näppäriä pokkarikameroita, ammattitasoisia huippukameroita ja kaikkea siltä väliltä.

Sonyn E-tyypin kamera

E-tyypin α-kamerat

Nauti järjestelmäkameran tehosta ja kuvanlaadusta puolet pienemmässä kamerassa. E-tyypin α‑kameroissa on vaihdettavat objektiivit ja suuri, herkkä Exmor®-kenno.

Sonyn A-tyypin kamera

A-tyypin α-kamerat

Täysikokoisella kennolla varustettujen kameroiden monipuoliset ominaisuudet ja laaja A-tyypin objektiivien valikoima tuovat kuvaamiseen haastetta ja hauskuutta.

Sonyn objektiiveilla tulevaisuuteen

Suuri tarkkuus ja upea boke-sumennus yhdistyvät objektiiveissa, joiden suorituskyky riittää tehokkaimmillekin kameran rungoille useiden vuosien ajaksi.

Sonyn objektiivivalikoima

Kameran arvoiset objektiivit

Uusia objektiiveja – uusia mahdollisuuksia

Sonyn laaja objektiivivalikoima mahdollistaa erilaisten maailmojen kuvaamisen. Voit toteuttaa visiosi, olipa kyseessä neljännen kerroksen arkkitehtoninen yksityiskohta tai värisevä kastepisara.

Lisävarusteita luovuuteen

Ota entistä parempia kuvia lisävarusteiden avulla: liitä esimerkiksi etsin, ulkoinen salama tai mikrofoni kiinteään sovittimeen ja avaa luovuuden portit.

Sony-objektiivit

Lens-Style-kamerat

Suojaa laitteesi älypuhelimen lisälaitteiden ja pehmeiden koteloiden avulla.

Sony Cyber-shot™ -kamera

Cyber-shot-kamerat

Muistikortit, akut, kotelot ja paljon muuta kuvien ottamiseen, tallentamiseen ja jakamiseen.

Vaihdettavan objektiivin α-kamera

Vaihdettavan objektiivin α-kamerat

Esimerkiksi salamat, mikrofonit ja pystykahvat nostavat luovuutesi toiseen potenssiin.

OMISTAJILLE