Kuvia tuotteesta Tehokas kannettava USB-laturi
Kuvia tuotteesta Tehokas kannettava USB-laturi

Ominaisuudet

Tehokas 20 000 mAh:n litiumpolymeeriakku

CP-V20:n sisällä on Sonyn akku. Litiumionipolymeeristä valmistetun akun kapasiteetti on jopa 20 000 mAh, ja se on täydellinen valinta älypuhelinten, tablet-laitteiden, kameroiden ja monien muiden laitteiden lataukseen.

Jopa kahdeksan latausta liikkeellä ollessasi

CP-V20 antaa laitteellesi pikaisesti lisävirtaa tai täyden latauksen – laturin teho riittää jopa kahdeksaan älypuhelimen lataukseen. Ota se mukaan retkelle tai pitkälle lennolle tai käytä sitä varavirtalähteenä.

Kokonaislähtö 3,0 A (2 porttia) takaa nopean latauksen

Voit ladata älypuhelimesi jopa kolme kertaa nopeammin perinteisiin latureihin verrattuna – eli yhtä nopeasti kuin verkkolaitteen kautta.

Lataa kaksi laitetta samanaikaisesti

Kahden USB-portin ansiosta voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti.

Sisäiset turvatoiminnot

Sisäinen ylilataussuojaus, ylikuormitussuojaus ja lämpötilanseuranta.

Kestävää lataustehoa

Hybridigeelitekniikan ansiosta CP-V20 on erittäin kestävä: sen kapasiteetti on yli 90 % alkuperäisestä vielä 1 000 latauksen jälkeen.

Yhteensopiva USB-laitteiden kanssa

Yksi kannettava laturi kaikenkokoisiin laitteisiin. Mukana toimitettavan micro-USB-kaapelin ansiosta laturi sopii hyvin älypuhelinten lataamiseen, ja suuri kapasiteetti mahdollistaa myös tablet-laitteiden, kameroiden, kannettavien kaiuttimien ja muiden USB-laitteiden lataamisen.

Tekniset tiedot
Kannettavalla CP-V20-laturilla voit ladata älypuhelimia, tablet-laitteita ja mobiililaitteita myös liikkeellä ollessasi. Pieni laite mahtuu täydellisesti laukkuusi ja riittää lataamaan älypuhelimen kahdeksan kertaa. Kahden USB-portin ansiosta voit ladata kahta USB-laitetta samanaikaisesti.
  • Kiinteä 20 000 mAh:n litiumionipolymeeriakku

  • Sonyn Hybrid Gel -tekniikan ansiosta jopa 1 000 latauskertaa

  • Kokonaislähtö 3,0 A (2 porttia) takaa laitteiden nopean latauksen

  • Lataa kaksi laitetta samanaikaisesti

  • Jopa kahdeksan täyttä älypuhelimen latausta

Akun teho
3,7 V; 20 000 mAh

Laatikon sisältö

20 cm:n A–B-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä