Kuvia tuotteesta Kannettava älypuhelimen laturi CP-V3A
Kuvia tuotteesta Kannettava älypuhelimen laturi CP-V3A
Kuvia tuotteesta Kannettava älypuhelimen laturi CP-V3A

Ominaisuudet

Tehokas 3 000 mAh:n litiumpolymeeriakku

Sonyn ladattava litiumpolymeeriakku tarjoaa todellista tehoa. 3 000 mAh:n kokonaiskapasiteetti riittää lataamaan älypuhelimen täyteen kerran, ja hybridigeelirakenne takaa, että akun kapasiteetti on 90 % alkuperäisestä 1 000 latauskerran jälkeen.

USB-liitäntä

Anna laitteellesi virtaa. Lisätehoa kaikkiin laitteisiin: älypuhelimeen, kannettavaan pelikonsoliin, digi- ja videokameroihin. Yksi USB-portti tuottaa tehoa jatkuvasti 1,5 A jopa 70 minuutin ajan – loistava valinta laitteiden lataamiseen tien päällä.

USB- tai verkkovirtalataus

Varmista, että CP-V3A on aina ladattuna ja valmiina antamaan virtaa mobiililaitteillesi. Liitä laturi tietokoneeseen mukana toimitettavalla micro-USB-kaapelilla tai lataa se verkkolaitteen avulla (myydään erikseen).

Ohutta ja kevyttä laitetta on helppo kantaa mukana

Kannettava CP-V3A painaa vain 86 g ja mahtuu taskuun varavirtalähteeksi – nappaa se mukaan, sujauta laukkuun ja mene minne haluat. Ohut ja kestävä alumiinirunko ja selkeän tyylikäs muotoilu sopivat täydellisesti yhteen muiden laitteidesi kanssa.

Tarkista lataustaso kahdesta LED-merkkivalosta

Seuraa laitteen latautumista kätevistä LED-merkkivaloista. Vihreä valo tarkoittaa, että liitetty laite on latautunut kokonaan, ja oranssi valo osoittaa latauksen etenemisen. Oranssista valosta voit helposti tarkistaa, millä tasolla laturin varaus on, ennen kuin lähdet kotoa.

Saatavilla useita eloisia värejä

Sävytä laitteesi yhteen. Poimi kannettavien laturien upeasta värivalikoimasta parhaiten tyyliisi sopiva vaihtoehto. Valitse haluamasi väri.

Tekniset tiedot
  • 3 000 mAh tehoa

  • Saatavilla lukuisissa eri väreissä

  • Voit soittaa puheluja ja pelata pelejä älypuhelimen lataamisen aikana

  • 1,5 A:n lähtöteho, nopea lataus

Akun teho
Litiumionipolymeeri, 3 000 mAh
Kannettavan laturin latausaika
Noin 3,5 tuntia (verkko) ja noin 6 tuntia (vakio-USB-liitäntä)
Latauksen antama käyttöaika
60 min
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä