Siirry sisältöön

Tehoa tien päälle

Unohda huolet akun tyhjenemisestä: Sonyn kannettavilla latureilla lataat laitteesi tien päällä, mihin tahansa matkasi suuntautuukin.

Tutustu laturien ja akkujen ominaisuuksiin

Vähintään 1,5 ampeerin lähtövirralla lataat laitteesi nopeasti. Kaikissa malleissa on merkkivalo, ja joissakin on nelitasoinen ilmaisin, josta näet lataustason kätevästi. Suuren lähtötehon ansiosta tietyillä malleilla voi ladata useita USB-laitteita samanaikaisesti tai ladata kannettavan laturin ja laitteen akun yhtä aikaa käyttämällä läpivientitoimintoa.

Kaksi USB-liitäntää ja merkkivalo

Lataa älypuhelin ja tablet-laite samanaikaisesti

Tuhat latauskertaa

Sonyn kannettavissa latureissa käytetty Hybrid GEL -tekniikka takaa, että ne ovat turvallisia matkakäytössä. Ne on myös tehty kestämään: vuoden käytön jälkeen latureiden tehovaraus on 80 %, ja niiden elinkaareen mahtuu jopa 1 000 latausta.

Sonyn litiumpolymeeriakkujen kesto on taattu

Kannettavissa latureissamme on Hybrid Gel -tekniikalla toimivat akut

Litiumpolymeeriakut

Turvatoiminnot

Luotettavat turvatoiminnot suojaavat laitteesi varmasti.

Ajastinkuvake

Turva-ajastin

Kun älypuhelimen tai muun laitteen akku on täynnä, turva-ajastin estää ylikuumenemisen katkaisemalla latausvirran.

Lämpömittarikuvake

Lämpötilanvalvonta

Sähkövirta katkaistaan, kun akun lämpötila ylittää enimmäistason. Tämä suojaa sekä kannettavaa laturia että ladattavaa laitetta.

Lataa värikkäästi

Älypuhelin ja akku kulkevat aina mukanasi, joten molempiin kannattaa valita silmää miellyttävä väri. Pienikokoiset laturimme mahtuvat helposti laukkuun. Valittavissa on useita värejä ja malleja, joista löydät varmasti makuusi sopivat.

Löydä itsellesi paras ratkaisu

Laturi on yhteensopiva useimpien älypuhelinten ja tablet-laitteiden, kuten Xperia™-laitteiden, kanssa. Voit ladata sillä myös Cyber-shot™- tai Handycam®-kameran ja Walkman®-soittimen milloin ja missä tahansa. Valitse tarpeisiisi sopiva malli.