Kuvia tuotteesta Laadukas 2-in-1-Lightning- ja micro-USB-kaapeli
Kuvia tuotteesta Laadukas 2-in-1-Lightning- ja micro-USB-kaapeli

Ominaisuudet

Made for iPod/iPhone/iPad

Tuote toimii Applen MFi-ohjelman sertifioinnin mukaan täydellisesti Apple-laitteiden kanssa yhteensopivuuden, teknisten ominaisuuksien ja muotoilun suhteen.

USB Type-A- ja Lightning-/micro-USB-yhteensopivuus

Tällä 2-in-1-kaapelilla voit ladata ja siirtää tietoja USB Type-A -porttien kautta sekä Apple-laitteisiin että monenlaisiin micro-USB-laitteisiin, kuten kameroihin, kuulokkeisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Ensiluokkainen muotoilu ja laatu

Laadukkaan nylonkomposiittirakenteensa ansiosta CP-ABLP150 on poikkeuksellisen kestävä, joustava ja rasituksen kestävä. Tyylikkään kaapelin värivalikoimassa on kolme väriä – kulta, harmaa ja vaaleanpunainen.

Halkaisijaltaan suuri kaapeli takaa viisi kertaa muita nopeamman latauksen

Sonyn halkaisijaltaan suuret kaapelit takaavat nopean latauksen. Yhteensopivien laitteiden kanssa Sonyn USB-kaapelit tukevat täyttä 2,4 A:n lähtöä, ja latausnopeus on jopa viisinkertainen muihin USB 2.0 -kaapeleihin verrattuna. 

Sopii kaikkiin tilanteisiin

Kaapeli sopii hyvin koti- ja toimistokäyttöön tai mukaan matkalle – pituus 1,5 m (4,92 jalkaa). Voit käyttää kaapelia PC-tiedonsiirtoon ja USB-lataukseen pistorasiaan liitetystä verkkolaitteesta, kannettavista akkulatureista ja autolatureista.

Pitkäikäinen ja kestävä

Suuren halkaisijansa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta CP-ABLP150-kaapeli kestää kolme kertaa pidempään kuin tavanomaiset USB-kaapelit. Kaapeli kestää testatusti yli 10 000 taivutusta ja yhteyskertaa, mikä takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan niin latauksen kuin tiedonsiirron aikana.

Nopea tiedonsiirto 

Nopea tiedonsiirto jopa 480 Mb/s.

Suunniteltu turvalliseen lataamiseen

Sonyn USB-kaapelit ovat USB-IF:n (USB 2.0) vaatimusten mukaisia, ja muihin USB-kaapeleihin verrattuna niiden tulipaloon, ylikuumenemiseen ja yhteysongelmiin liittyvä riski on pienempi.

Tekniset tiedot
Tällä laadukkaalla kaapelilla voit liittää Apple- ja micro-USB-laitteet vakiomalliseen A-tyypin USB-porttiin nopeaa tiedonsiirtoa ja nopeaa latausta varten.
  • Halkaisijaltaan suuri 2,4 A:n kaapeli takaa nopean latauksen

  • Huippulaadukas kaapeli sopii tyyliisi saumattomasti – värivalikoimassa kulta, harmaa ja vaaleanpunainen

  • Nylonkomposiittirakenne takaa turvallisuuden ja luotettavuuden

  • Lataa ja siirrä tietoja USB Type-A -porttien ja Apple- tai micro-USB-laitteiden välillä.

  • Pituus 1,5 m (noin 4,92 jalkaa) monipuoliseen käyttöön

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä