Kuvia tuotteesta Laadukas USB-A–micro USB -latauskaapeli
Kuvia tuotteesta Laadukas USB-A–micro USB -latauskaapeli

Ominaisuudet

Ensiluokkainen muotoilu ja laatu

Laadukkaan nylonkomposiittirakenteensa ansiosta CP-ABP150 on poikkeuksellisen kestävä, joustava ja rasituksen kestävä. Tyylikkään kaapelin värivalikoimassa on kolme väriä – kulta, harmaa ja vaaleanpunainen.

Halkaisijaltaan suuri kaapeli takaa viisi kertaa muita nopeamman latauksen

Sonyn halkaisijaltaan suuret kaapelit takaavat nopean latauksen. Yhteensopivissa laitteissa Sonyn USB-kaapeli tukee 2,4 A:n tuloa/lähtöä, ja latausnopeus on jopa viisinkertainen verrattuna muihin kaapeleihin, jotka tukevat 0,5 A:n lähtöä (USB2.0). 

Pitkäikäinen ja kestävä

Suuren halkaisijansa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta CP-ABP150-kaapeli kestää kolme kertaa pidempään kuin tavanomaiset USB-kaapelit. Kaapeli kestää testatusti yli 10 000 taivutusta ja 10 000 yhteyskertaa, mikä takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan niin latauksen kuin tiedonsiirron aikana.

Sopii kaikkiin tilanteisiin

Kaapeli sopii hyvin koti- ja toimistokäyttöön tai mukaan matkalle – pituus 1,5 m (5 jalkaa). Voit käyttää kaapelia PC-tiedonsiirtoon ja USB-lataukseen pistorasiaan liitetystä verkkolaitteesta, kannettavista akkulatureista ja autolatureista.

Nopea tiedonsiirto 

Nopea tiedonsiirto jopa 480 Mb/s.

USB Type-A- ja Micro-USB-yhteensopivuus

Lataa ja siirrä tietoja USB Type-A-portin kautta Micro-USB-laitteisiin.

Suunniteltu turvalliseen lataamiseen

Sonyn USB-kaapelit ovat USB-IF:n (USB 2.0) vaatimusten mukaisia, ja muihin USB-kaapeleihin verrattuna niiden tulipaloon, ylikuumenemiseen ja yhteysongelmiin liittyvä riski on pienempi.

Tekniset tiedot
Tällä sovitinkaapelilla voit liittää micro-USB-laitteet vakiomalliseen A-tyypin USB-porttiin nopeaa tiedonsiirtoa ja nopeaa latausta varten.
  • Halkaisijaltaan suuri 2,4 A:n kaapeli takaa nopean latauksen

  • Huippulaadukas kaapeli sopii tyyliisi saumattomasti – värivalikoimassa kulta, harmaa ja vaaleanpunainen

  • Nylonkomposiittirakenne takaa turvallisuuden ja luotettavuuden

  • Lataa ja siirrä tietoja USB Type-A -portin ja Micro-USB-laitteiden välillä

  • Pituus 1,5 m (noin 4,92 jalkaa) monipuoliseen käyttöön

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä