Kuvia tuotteesta USB Type-C™ – micro-USB-kaapeli
Kuvia tuotteesta USB Type-C™ – micro-USB-kaapeli

Ominaisuudet

Halkaisijaltaan suuri kaapeli takaa nopean latauksen

Sonyn halkaisijaltaan suuremmat kaapelit takaavat nopean latauksen. Yhteensopivien laitteiden kanssa Sonyn USB-kaapeli tukee enintään 3 A:n tuloa/lähtöä, ja latausnopeus on jopa 6-kertainen muihin kaapeleihin verrattuna.

Siirtonopeus enintään 480 Mb/s (USB 2.0)

Nauti nopeasta tiedonsiirrosta USB 2.0 -laitteisiin jopa 480 Mb/s:n nopeudella.

Pitkäikäinen ja kestävä

Suuren halkaisijansa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta Sonyn USB-kaapelit kestävät kaksi kertaa pidempään muiden valmistajien kaapeleihin verrattuna. Kaapeli kestää testatusti yli 3 000 taivutusta ja kymmeniä tuhansia yhteyskertoja, mikä takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan niin latauksen kuin tiedonsiirronkin aikana.

Sopii moniin eri käyttötarkoituksiin

Kätevä 1,0 metriä (3,28 jalkaa) pitkä USB-kaapeli sopii käytettäväksi niin toimistossa, kotona kuin matkoillakin. Voit käyttää kaapelia PC-tiedonsiirtoon ja USB-lataukseen pistorasiaan liitetystä verkkolaitteesta, kannettavista akkulatureista ja autolatureista.

USB Type-C- ja micro-USB-yhteensopivuus

Voit käyttää CP-CB100-kaapelia lataamiseen ja tiedonsiirtoon USB Type-C- ja micro-USB-laitteiden välillä.

Erittäin turvallinen

Sonyn USB-kaapeli täyttää tiukat USB-IF-sertifiointivaatimukset tuoteturvallisuuden osalta. Se vähentää tulipaloriskiä, ylikuumenemista ja yhteysongelmia huomattavasti muihin USB-kaapeleihin verrattuna.

Tekniset tiedot
  • Halkaisijaltaan suuri kaapeli takaa nopean latauksen

  • Siirtonopeus jopa 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Pitkäikäinen ja erittäin kestävä

  • USB Type-C- ja micro-USB-yhteensopivuus

  • Pitkä 1,0 m:n (noin 3,28 jalan) kaapeli eri käyttötarkoituksiin

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä