Siirry sisältöön
Kamerat

Täyden kennokoon kamerat

Ikuista upeita otoksia joka kerta täyden kennokoon kameroillamme. Tutustu valikoimaan tarkemmin ja löydä tarpeesi täydellisesti täyttävä malli.

Näe enemmän jokaisessa otoksessa

Täyden kennokoon kameroillamme otetut kuvat ovat omaa luokkaansa. Kameroiden kenno vastaa 35 mm:n filmiä, minkä ansiosta saat ikuistettua kuviisi enemmän huikean tarkkoja ja värikkäitä yksityiskohtia.

Sonyn täyden kennokoon DSLR-tyyppisen kameran muotoilu
Sonyn parhaalla täyden kennokoon DSLR-tyyppisellä kameralla otettu kuva

Näytä kuviesi parhaat puolet

Täyden kennokoon kameroidemme suuri kenno lisää kuviin luonnollista lämpöä, mikä sopii korkean resoluution maisemakuviin. Jos tavoitteena on kaunis muotokuva, voit pienentää syväterävyyttä ja luoda hallitusti sumennetun ja kohinattoman taustan.

Parempia pikseleitä

Ota uskomattoman eloisia kuvia täyden kennokoon kompaktikameroillamme. BIONZ X -kuvaprosessori toistaa yksityiskohdat tarkasti, vähentää kohinaa ja tehostaa sävyntoistoa. Exmor® CMOS -kennojen laaja dynaaminen alue takaa värikkäät kuvat ja videot.

Sonyn täyden kennokoon kompaktikameran prosessori
Objektiivit Sonyn parhaisiin täyden kennokoon DSLR-tyyppisiin kameroihin

Vapautta ja joustavuutta

Täyden kennokoon DSLR-tyyppisiin kameroihimme voit valita tilanteeseen parhaiten sopivan objektiivin. Täyden kennokoon kameroiden vaihdettavat A- tai E-objektiivit tarjoavat joustavuutta kuvaustilanteisiin – ikuista vaikka auringonlasku rannalla.

Nauti täyden kennokoon videoista

Parhailla täyden kennokoon DSLR-tyyppisillä kameroillamme voit kuvata myös upeita videoita. XAVC S Full HD -tallennus takaa ammattitason tulokset ilman kömpelöä videolaitteistoa. Tehokas kenno takaa, että video on tarkka heikossakin valaistuksessa.

Sonyn täyden kennokoon kompaktikameralla otettuja kuvia
Täyden kennokoon kamerat, joissa on NFC- ja Wi-Fi®-yhteys

Yhteydet kohdallaan

Jaa otoksesi täyden kennokoon DSLR-tyyppisillä kameroillamme. Tietyissä malleissa on Wi-Fi®- ja NFC-yhteys, joiden kautta sisällön jakaminen verkossa tai siirto älypuhelimeen on helppoa. Kuvien muokkaaminen onnistuu lisäämällä kameraan sovelluksia.