Maailman ensimmäinen TV, jossa on kognitiivinen äly

Mukaansatempaava kokemus, joka ihastuttaa ja liikuttaa – aivan kuin todellinen maailma ympärillämme. Tämä on BRAVIA XR TV:iden kehitystä ohjannut tavoite. Niiden keskiönä toimii täysin uusi Cognitive Processor XR™, joka jäljittelee aivojen tapaa ajatella ja reagoida.

Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista.

Tuo elokuvakokemus kotisohvalle BRAVIA XR:ään sisältyvien elokuvien myötä
Upea todentuntuisuus

Pyrimme suunnittelemaan televisioita, jotka välittävät tekijän ideat uskollisesti. MASTER Series täyttää huippusuunnittelijoidemme tiukat kriteerit ja toistaa kuvan kauniisti. Nyt tekijät voivat luottaa siihen, että heidän ideansa toistetaan täydellisesti myös kotona. 

Nauti tosimaailmasta

OLED-televisioissamme kuvat ja ääni yhdistyvät tasapainoisesti. Näet uskomattoman kontrastin puhtaissa mustan sävyissä. Ääni kuuluu suoraan näytöstä. Aidompaa saa hakea.

Koe 4K HDR -televisioidemme kauneus

4K HDR -televisioissamme yhdistyvät 4K-kuvanlaadun loisto sekä suuren dynaamisen alueen kirkkaus, värit ja yksityiskohdat. Näe, kuinka kaikki kohtaukset heräävät eloon poikkeuksellisen todentuntuisina.

Korkean resoluution Soundbar

Tuo keskusteluihin, musiikkiin ja tehosteisiin eloa kristallinkirkkaalla kolmiulotteisella äänellä, korkean resoluution äänentoistolla ja langattoman bassokaiuttimen tehokkaalla bassolla. Koe BRAVIA TV:n kanssa yhteensopivan mallin uudenlainen kotiteatteriääni.

Sonyn 4K-projektorit
Elokuvamaiset 4K-projektorit

Tee olohuoneestasi mukava ja käytännöllinen elokuvateatteri. Katsele upeita elokuvia uskomattoman todellisen tuntuisesti.

Sonyn 4K-mediasoitin
Elokuvailta 4K-tarkkuudella

Suoratoista 4K-sisältöä Netflixin kaltaisista palveluista ja katsele valitsemiasi elokuvia juuri silloin, kun haluat.

Lempielokuvasi tinkimättömässä laadussa

Paranna katselukokemustasi Sonyn Blu-ray-soitinten eloisien värien ja yksityiskohtaisen toiston avulla.

Elokuvateatterilaatuista ääntä juuri sinulle

Katseletpa televisiota keskikaupungin kompaktissa yksiössä tai omakotitalon tilavassa olohuoneessa, Sonyn tuotteilla voit luoda täydellisen kotiteatterin.

Sonyn Soundbar-kaiutin tuottaa elokuvamaisen tilaäänen
Tyylikäs ja tilaa säästävä

Sonyn Soundbar-kaiutin tuottaa elokuvamaisen tilaäänen

Sonyn kotiteatterin tilaäänikokemus
Elokuvateatterin tunnelma – kotona

Koe monitoimijärjestelmän tuottama aito 5.1-kanavainen tilaäänielämys.

OMISTAJILLE