Korkean resoluution lataukset

Nauti musiikista artistin tarkoittamalla tavalla. Korkean resoluution tiedostojen osto ja kuuntelu on helppoa seuraavissa palveluissa.

Musiikin kuuntelun uusi aikakausi

Teräväpiirto mullisti elokuvien katselun, ja korkean resoluution äänentoisto tekee nyt saman kuuntelukokemukselle.

korkean resoluution laitteisto
Osta. Lataa. Kuuntele.

Korkean resoluution musiikin kuuntelu on mutkatonta.

Valitse korkean resoluution äänitiedosto musiikkipalveluiden kattavasta valikoimasta, lataa ostamasi tiedosto tietokoneeseen ja toista se korkean resoluution äänentoistoon soveltuvalla kotijärjestelmällä tai mobiililaitteella.

Osta tiedostoja suosituista musiikkipalveluista:

Kaikki nimikkeet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Berliinin filharmonikot

Berliinin filharmonikkojen musiikkia on taltioitu äänitteille yli 100 vuotta, ja vaativat hifiharrastajat ovat nauttineet siitä ympäri maailman. Oman levymerkin perustaminen avaa uuden aikakauden orkesterimme historiassa. Julkaisujemme tarkoituksena on tarjota kattava musiikkikokemus, joka täyttää korkeimmat tekniset ja toimitukselliset vaatimukset ja välittää musiikkiamme erilaisista näkökulmista. Verkkosivustollamme on tarjolla ladattavaksi 24-bittisiä 192 kHz -laatuisia stereo- ja tilaääninauhoituksia. Käyttäjä voi valita WAV- tai FLAC-tiedostomuodon.

Bleep

Bleep valitsee sinulle musiikin parhaat palat kaikista tyylilajeista ja tarjoilee ne parhaassa mahdollisessa laadussa. Valikoimaan kuuluu myös kasvava 24-bittisten alkuperäistallenteiden sarja.

Cybele

Innovatiivinen klassiseen ja nykymusiikkiin keskittynyt levy-yhtiö, jonka tuotanto ladattavissa korkealaatuisina ja häviöttöminä FLAC- tai DSD-äänitiedostoina.

Gimell

Lataa ja kuuntele levy-yhtiö Gimellin tuottaman Tallis Scholars -kuoron klassista äänten harmoniaa selkeällä ja kirkkaalla korkean resoluution äänenlaadulla.

hd-klassik

Sukella perinteisten levymerkkien maailmaan ja nauti musiikista alkuperäisen kaltaisena. Voit hankkia FLAC- ja DSD-äänitiedostoja tai musiikkia USB-Flash-muistitikuilla tai SACD- ja CD-levyillä.

Linn Records

Linn Records tarjosi ensimmäisenä alkuperäistallenteita ilman DRM-suojausta. Tuhannet ihmiset ovat käyttäneet Linn Recordsin latauspalvelua. Halu tarjota kappaleet aitoina poiki Linn Recordsille Gramophonen Label of the Year -palkinnon vuonna 2010.

Naim Label

Musiikkialan suurimpia lahjakkuuksia ja huippulaadukkaasti tuotettua ääntä – Naim HD-taso takaa WAV-, FLAC- tai ALAC-tiedostoihin jopa 24 bittiä ja 192 kilohertsiä.

7digital

Valitse suosikkisi todella kattavasta laatumusiikkikokoelmasta. Ostamasi kappaleet tallennetaan pilvipohjaiseen tilaan, johon pääset käsiksi internetistä tai mobiilisovellusten kautta.

Upea digitaalinen ääni

Korkean resoluution ääni täyttää artistien tavoitteet.

Korkean resoluution äänilaitteet

Sonyn korkean resoluution äänentoistotuotteet varmistavat, että kuulet musiikin juuri sellaisena kuin artisti on halunnutkin, kuuntelitpa sitä sitten kulkiessasi tai kotijärjestelmästäsi.