Kotiisi

Tekniikan avulla koko perhe voi työskennellä, oppia, rentoutua ja pitää hauskaa!

Oletko etätöissä? 

Taustahälyä poistavat kuulokkeet auttavat sinua keskittymään kotona. Kuuntele lempimusiikkiasi tai podcasteja ilman häiriöitä tietokoneliitännällä tai Bluetooth®-liitännällä mobiililaitteeseen.

Pysy yhteydessä

Uusissa Xperia-puhelimissa on uniikki 21:9-kuvasuhteen näyttö, jonka ansiosta verkkoselaus, lukeminen, videoiden katselu, pelaaminen ja viestittely onnistuu kätevästi. Kuvasuhde on sama kuin elokuvateatterissa, joten Xperia on täydellinen uusimpien hittielokuvien katsomiseen!   

Nauttikaa lempimusiikistanne yhdessä

Jos sinulla on piha tai parveke, voit ottaa kannettavan SRS-XB23-kaiuttimen mukaasi tai tanssia olohuoneessa kämppäkavereidesi kanssa!

Kaipaatko viihdettä?  

Ota kaikki irti perheen parissa vietetystä ajasta katsomalla loistavaa elokuvaa. Blu-ray™-soittimillamme nautit häikäisevästä kuvanlaadusta ilman Internet-yhteyttä. 

Haluaisitko uuden TV:n?  

Saattaa olla, että katsot televisiota enemmän kuin aiemmin tai ehkä haaveilet paremmasta. Tarvitsitpa sitten suuremman näytön tai paremmat ominaisuudet, tutustu valikoimaamme löytääksesi mieleisesi.  

Pysy kunnossa  

Ota kotitreeneistäsi kaikki irti urheilukuulokkeillamme. Ne on suunniteltu erityisesti urheiluun langattomuuden, hienkestävyyden ja hyvän istuvuuden ansiosta.  

Ole luova

Löydät valikoiman Sonyn kameroita, jotka sopivat kaikkeen videoblogikäyttöön.