Kuvia tuotteesta Kotiteatterin kaiutinpaketti
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin kaiutinpaketti
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin kaiutinpaketti
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin kaiutinpaketti
Kuvia tuotteesta Kotiteatterin kaiutinpaketti

Ominaisuudet

Täydellinen kumppani kotiteatterijärjestelmälle

Tämä on mukaansatempaavan viihteen todellinen tarkoitus. Kaiutinpaketti toimii täydellisesti kotiteatterijärjestelmäsi kanssa: tehokkaat lattiakaiuttimet tuovat eloa musiikkiin ja elokuviin, ja huomaamattomat tilaäänikaiuttimet kietovat äänen ympärillesi.

Päivitä katselukokemuksesi viiden kaiuttimen tilaäänellä

Kaikki äänet toistuvat luonnollisen syvinä ja täydellisen selkeinä. Tässä kotiteatterin kaiutinpaketissa on kaksi lattiakaiutinta, kaksi satelliittikaiutinta ja yksi pieni keskikaiutin, jotka täyttävät huoneen äänellä. Etukaiuttimissa on kaksi MRC-bassokaiutinta, superdiskantti- ja pehmeä kalottidiskanttikaiutin, minkä ansiosta ne sopivat loistavasti niin elokuvien katseluun kuin musiikin kuunteluun.

Superdiskanttikaiutin toistaa kirkkaat korkeat äänet

Nauti kirkkaista korkeista äänistä niin musiikissa kuin keskusteluissa. Etukaiutinten WD-superdiskanttikaiuttimet muodostavat laajan ja kaikkialta tasalaatuisen äänikentän. Korkeat sävelet toistuvat korkean resoluution selkeydellä ja tarkkuudella, joten voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta istumapaikastasi riippumatta.

Häiriötön ääni MRC-kartioilla

Kuule matalat taajuudet muhkeina ja selkeinä. Monissa kaiuttimissa on paperikartiot, jotka löystyvät ja rapistuvat ajan kuluessa, jolloin äänenlaatu vääristyy. Kiillepinnoitetut MRC-kartiokaiuttimet ovat kestäviä ja pitävät muotonsa myös kovan paineen ja nopeuden alaisena, jotta voit lisätä bassoa tinkimättä äänenlaadusta.

Laadukkaat liitännät takaavat puhtaan äänen

Huonoilla komponenttien liitännöillä voi olla merkittävä vaikutus kokonaisäänenlaatuun. Kotiteatterin kaiutinpaketin laadukkaat liitännät vähentävät vääristymiä ja tuovat nautinnollisen tarkkuuden kaikkeen äänentoistoon.

Tekniset tiedot
  • Monipuolinen 5-kanavainen tilaäänikokoonpano

  • Etukaiuttimissa on WD-superdiskanttikaiuttimet

  • Bassorefleksikotelot takaavat vääristymättömät matalat taajuudet

  • Tukeva, ensiluokkainen äänikomponentin rakenne

  • 2 kpl 145 W:n lattiakaiutinta, 1 kpl 145 W:n keskikaiutin, 2 kpl 100 W:n tilaäänikaiutinta

Taajuusvaste
45 Hz - 50 KHz
Etukaiutin
2
Keskikaiutin
1
Tilaääni
2
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide