Kuvia tuotteesta Stereokaiutin, lattiamalli

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Uudenlainen konserttisalikokemus

SS-NA2ES on suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat erinomaista äänenlaatua ja laadukasta käsityötä. Sen tuottama virheetön kuuntelukokemus tuo musiikkiin ja elokuviin aivan uusia ulottuvuuksia.

Suunniteltu tuottamaan luonnollinen ääni

Eurooppalainen koivu tunnetaan akustisista ominaisuuksistaan, ja sen ansiosta ääni on lämmin ja terävä. Materiaalia työstetään perinteisin menetelmin.

Pohjoismaista puuta

Eurooppalaista puuta

Eurooppalaisen koivun tiivis rakenne saa aikaan erinomaisen jälkikaiun.

Japanilaista käsityötä

Japanilaista käsityötä

Perinteisillä japanilaisilla puuntyöstömenetelmillä saadaan aikaan kestävä kotelo.

Kuule jokainen soitin

I-Array™-järjestelmän diskanttikaiuttimien muotoilu ja sijoittelu ovat poikkeukselliset. Järjestelmässä on yhdistetty useita äänilähteitä ilman, että äänet värittyvät tai sekoittuvat.

I-Array-järjestelmä
Kaksiosainen kotelo

Korkeat ja matalat äänet erikseen

Kaiuttimen kaksiosainen kotelo erottaa bassokaiutinelementin muista kaiutinelementeistä. Näin värähtely ei pääse leviämään ja ääni on kirkas ja luonnollinen.

Ääntä koko huoneen täydeltä

Jokaisessa lattiakaiuttimessa on kuusi kaiutinelementtiä. Niihin kuuluvat muiden muassa korkeille taajuuksille tarkoitettu 25 mm:n pehmeäkalottinen diskanttielementti sekä kaksi syville bassoäänille suunniteltua 165 mm:n bassokaiutinelementtiä.

Kotiteatterivalmius

SS-NA2ES-kaiuttimet toimivat saumattomasti Sonyn ES-kaiuttimien kanssa. Musiikki toistuu aidon kuuloisena, ja elokuvien ääni vie mukanaan.

Laaja taajuusalue

Kuule musiikin kaikki vivahteet. SS-NA2ES-kaiuttimista kuulet kirkkaat korkeat ja syvät matalat äänet taajuusalueella 45 Hz – 45 kHz.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Kuuden elementin kolmitielattiakaiutin, jossa bassorefleksi

  • I-Array-diskanttijärjestelmä tuottaa luonnollisen äänen

  • Kestävä, eurooppalaisesta puusta käsityönä tehty kotelo

  • Kaksiosainen kotelo, jossa bassokaiutin on eristetty

  • Taajuusalue 45 Hz - 45 kHz

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä