Kuvia tuotteesta Stereokaiutin, hyllymalli

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Mestariteosten arvoinen ääni hyllykoossa

Kun kuuntelet musiikkia SS-NA5ES-kaiuttimen kautta, kuulet sen kuten artisti on tarkoittanut sen kuultavaksi. Ainutlaatuinen diskanttijärjestelmä ja käsityönä tehdyt kaiutinkotelot tuottavat luonnollisen ja todenkuuloisen äänen.

Kuule jokainen soitin

I-Array™-järjestelmän diskanttikaiuttimien muotoilu ja sijoittelu ovat poikkeuksellisia. Järjestelmässä on yhdistetty useita äänilähteitä ilman, että äänet värittyvät tai sekoittuvat.

I-Array-järjestelmä

Suunniteltu tuottamaan luonnollinen ääni

Eurooppalainen koivu tunnetaan akustisista ominaisuuksistaan, ja sen ansiosta ääni on terävä mutta lämmin. Materiaalia työstetään perinteisin menetelmin.

Pohjoismaista puuta

Eurooppalaista puuta

Eurooppalaisen koivun tiivis rakenne saa aikaan erinomaisen jälkikaiun.

Japanilaista käsityötä

Japanilaista käsityötä

Perinteisillä japanilaisilla puuntyöstömenetelmillä saadaan aikaan kestävä kotelo.

Kaksiosainen kotelo

Korkeat ja matalat äänet erikseen

Kaiuttimen kaksiosainen kotelo erottaa bassokaiutinelementin muista kaiutinelementeistä. Näin värähtely ei pääse leviämään ja ääni on kirkas ja luonnollinen.

Hyllykokoiset sisustuselementit

Jokaisessa hyllykaiuttimessa on neljä kaiutinelementtiä: yksi 25 mm:n ja kaksi 19 mm:n pehmeäkalottista diskanttielementtiä sekä 130 mm:n alumiininen kartioelementti bassolle.

Hyllykaiuttimet, neljä elementtiä

Kotiteatterivalmius

SS-NA5ES-kaiuttimet toimivat saumattomasti ES-kaiuttimien kanssa. Musiikki toistuu aidon kuuloisena, ja elokuvien ääni vie mukanaan.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Neljän elementin kaksitiehyllykaiutin, jossa bassorefleksi

  • I-Array-diskanttijärjestelmä tuottaa luonnollisen äänen

  • Kestävä, eurooppalaisesta puusta käsityönä tehty kotelo

  • Kaksiosainen kotelo, jossa bassokaiutin on eristetty

  • Taajuusalue 45 Hz - 45 kHz

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä