KOTITEATTERIPAKETIT

Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

BDV-N5200W
Kuva tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

SVH

625,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
NFC
Älypuhelimen sisältö suurella näytöllä

Kosketa kotiteatterijärjestelmää NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella ja voit katsella videoita, valokuvia ja paljon muuta sisältöä televisiosta.

Uppoudu äänimaailmaan

Nauti tarkasta ja täyteläisestä tilaäänestä kaikessa viihteessä. Täytä huone mukaansatempaavalla 5.1-kanavaisella tilaäänellä myös verkosta suoratoistettaessa.

5.1-tilaääni
Äänikenttätekniikka
Nauti keikkatunnelmasta

Live-jalkapallotilan avulla voit kokea ottelun kuin olisit paikan päällä. Yleisön kannustus kuuluu lujaa ja selkeästi. Voit myös asettua keikan eturiviin Digital Music Arena -tilassa ja kuulla Lontoon O2-areenan upean akustiikan kotisohvallasi.

Kätevä sisäänrakennettu Wi-Fi®-liitäntä

Suoratoista viihdettä Internetistä tai kodin langattomasta verkosta sisäänrakennetulla Wi-Fi®-yhteydellä ja muodosta yhteys muihin DLNA-sertifioituihin laitteisiin. Bluetooth® mahdollistaa helpon langattoman liitettävyyden, jotta voit nauttia vaivatta elokuvistasi ja musiikistasi.

Wi-Fi®
Full HD 3D
Paras kuvanlaatu elokuvillesi

Mukana tuleva 3D Blu-ray Disc™ -soitin takaa parhaimman mahdollisen kuvanlaadun kaikille elokuvillesi Toista DVD-kokoelmasi ja katsele lähempänä HD-laatua olevia elokuvia tai nauti Blu-ray- ja 3D Blu-ray -elokuvista sulavana ja mukaansatempaavana Full HD:nä ja 3D:nä.

Parhaat verkkosisällöt televisioosi

Suuntaa verkkoon ja tutustu tarjontaan. Nauti uusimmista elokuvista, musiikista, TV-uusintapalvelusta ja muusta sisällöstä. Selaa verkkokanavia ja kuuntele lempimusiikkiasi.

Tekniset tiedot

  • Digitaalinen S-Master-vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Nauti live-stadiontunnelmasta jalkapallotilassa

  • Laadukasta musiikkia helposti ClearAudio+ -tilassa

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla (Xperia™-laitteet)

  • Wi-Fi® ja DLNA musiikin suoratoistoa varten

Kaiutinjärjestelmä
Täysi äänialue
Taajuus (FM/AM)
FM
Aseman pikavalinta (FM/AM)
20 (FM)
Tulo- ja lähtöliitännät
Analoginen äänitulo: Nastaliitin (1), Ethernet-yhteys (1), HDMI®-tulo/-lähtö (2/1), Optinen äänitulo (1), USB-näppäimistö, USB-tulo (1)
Blu-ray Disc™
KYLLÄ
Blu-ray 3D™
KYLLÄ
DVD
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Langaton vahvistin, FM-antenni (häntäkuitu / T-tyyppi), Akut, Takuukortti, Pika-asennusopas, *Osat voivat vaihdella maan ja mallin mukaan.

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide