KOTITEATTERIPAKETIT

Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

BDV-N7200W
Kuva tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

SVH

800,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
BDV-N7200W
Kotiteatteri ja korkean resoluution äänentoisto

Olohuoneestasi tulee elokuvateatteri: Nauti Magnetic Fluid -kaiuttimien 5.1-tilaäänestä ja hämmästyttävästä korkean resoluution äänestä. Suoratoista Wi-Fi-yhteyden kautta ja heijasta Miracast-yhteensopivan puhelimesi sisältöä TV-ruutuun.

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Korkean resoluution äänentoisto muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi tavanomaista suuremmalla nopeudella, joten yksityiskohdat ja sävyt tulevat esiin entistä selkeämmin.

Magnetic Fluid -kaiuttimet
Magnetic Fluid -kaiuttimet 
Ainoastaan vaikuttavaa äänentoistoa

Kapeissa satelliittikaiuttimissa on käytetty Magnetic Fluid -tekniikkaa. Kaiuttimien vaimentamaton ja kompakti rakenne takaa tehokkaan ja kohinattoman äänentoiston. S-Master HX -digivahvistin vähentää kohinaa ja äänen vääristymistä kaikilla taajuuksilla, joten kuulet tarkasti jokaisen äänen kuiskauksesta räjähdykseen.

Älypuhelimen sisältö suurella näytöllä

Kosketa kotiteatterijärjestelmää NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella ja voit katsella videoita, valokuvia ja paljon muuta sisältöä televisiosta.

NFC
5.1-tilaääni
Uppoudu äänimaailmaan

Nauti tarkasta ja täyteläisestä tilaäänestä kaikessa viihteessä. Täytä huone mukaansatempaavalla 5.1-kanavaisella tilaäänellä myös verkosta suoratoistettaessa.

Nauti keikkatunnelmasta

Live-jalkapallotilan avulla voit kokea ottelun kuin olisit paikan päällä. Yleisön kannustus kuuluu lujaa ja selkeästi. Voit myös asettua keikan eturiviin Digital Music Arena -tilassa ja kuulla Lontoon O2-areenan upean akustiikan kotisohvallasi.

Äänikenttätekniikka
Wi-Fi®
Kätevä sisäänrakennettu Wi-Fi®-liitäntä

Suoratoista viihdettä Internetistä tai kodin langattomasta verkosta sisäänrakennetulla Wi-Fi®-yhteydellä ja muodosta yhteys muihin DLNA-sertifioituihin laitteisiin. Bluetooth® mahdollistaa helpon langattoman liitettävyyden, jotta voit nauttia vaivatta elokuvistasi ja musiikistasi.

Paras kuvanlaatu elokuvillesi

Mukana tuleva 3D Blu-ray Disc™ -soitin takaa parhaimman mahdollisen kuvanlaadun kaikille elokuvillesi Toista DVD-kokoelmasi ja katsele lähempänä HD-laatua olevia elokuvia tai nauti Blu-ray- ja 3D Blu-ray -elokuvista sulavana ja mukaansatempaavana Full HD:nä ja 3D:nä.

Full HD 3D
Parhaat verkkosisällöt televisioosi

Suuntaa verkkoon ja tutustu tarjontaan. Nauti uusimmista elokuvista, musiikista, TV-uusintapalvelusta ja muusta sisällöstä. Selaa verkkokanavia ja kuuntele lempimusiikkiasi.

Tekniset tiedot

  • High-Resolution Audio

  • Magnetic Fluid -kaiuttimet

  • One touch -peilaus tietyillä Xperia™-laitteilla

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanavainen tilaääni

Kaiutinjärjestelmä
2-tie
Taajuus (FM/AM)
FM
Aseman pikavalinta (FM/AM)
20 (FM)
Lähtöteho
1200 W
Tulo- ja lähtöliitännät
Analoginen äänitulo: Nastaliitin (1), Automaattisen kalibrointimikrofonin tulo (1), Ethernet-yhteys (1), HDMI®-tulo/-lähtö (2/1), Optinen äänitulo (1), USB-näppäimistö, USB-tulo (1)
Blu-ray Disc™
KYLLÄ
Blu-ray 3D™
KYLLÄ
DVD
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Langaton vahvistin, FM-antenni (häntäkuitu / T-tyyppi), Akut, Takuukortti, Pika-asennusopas, Automaattinen kalibrointimikrofoni, *Osat voivat vaihdella maan ja mallin mukaan.

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide