KOTITEATTERIPAKETIT

Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

BDV-N9200W / N9200WL
Kuva tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

whiteblack

Alkaen:

SVH

1 150,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Kotiviihteen uusi ääni

5.1-kanavainen kotiteatterijärjestelmä, jossa korkean resoluution ääni

BDV-N9200W tuo elokuvateatterielämyksen olohuoneeseesi. Järjestelmän 4-skaalaus ja -läpisyöttö takaavat, että voit nauttia suosikkielokuvistasi todenmukaisen tarkkoina. Niin räjähdykset kuin kuiskauksetkin heräävät eloon 5.1-kanavaisen tilaäänen ja magneettinestekaiutinten ansiosta, ja korkean resoluution äänentoisto vie musiikin lähelle alkuperäistallenteen tasoa.

Kokonaisteho (RMS) 1 200 W
Vaikuttava tilaääni

Bassokaiutin ja viisi kaiutinta tuottavat 1 200 watin kokonaistehon (RMS), jolloin tuloksena on eloisa, kerrostettu ja upean yksityiskohtainen ääni.

4K-skaalaus ja Blu-ray Disc™ -soitin
Tarkka kuvanlaatu

Nauti aidoista yksityiskohdista kaikessa katsomassasi: 4K-videoskaalaus ja 3D Blu-ray Disc™ -toisto.

Langaton liitettävyys
Langatonta suoratoistoa

Videoiden ja musiikin langaton suoratoisto onnistuu helposti NFC-, Miracast™-, Bluetooth®- ja Wi-Fi®-yhteyksien kautta.

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii
Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Aivan kuin olisit levystudiossa

Korkean resoluution äänentoisto muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi CD-levyjä tarkemmalla bittinopeudella. Korkean resoluution äänen näytteenottotaajuus voi olla jopa 24 bittiä/96 Hz, joten se tuo musiikin yksityiskohdat ja sävyt aidosti esiin.

Vie musiikkikokoelmasi uudelle tasolle

DSEE-tekniikka parantaa MP3-, ACC- ja WMA-tiedostojen laadun CD-levyjen tasolle. DSEE palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaaliset musiikkitiedostot täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
S-Master HX -digivahvistin
Nauti joka sävelestä

Perinteiset vahvistimet edellyttävät useita muuntoja, mutta Sonyn S-Master HX -vahvistin on kokonaan digitaalinen. DSP analysoi digitaalisen tiedoston, ja vahvistin muuntaa signaalin analogiseksi. Lopuksi signaali virtaa alipäästösuodattimen läpi.

ClearAudio+
Voimaa ja selkeyttä

ClearAudio+ säätää television ääniasetuksia automaattisesti, ja tuloksena on mukaansatempaava kokemus. Kuulet musiikin, vuoropuhelun ja tilaäänitehosteet entistä kirkkaampina ja tarkempina kaikessa sisällössä.

Huikean laaja äänialue

Viisi magneettinestekaiutinta ja yksi bassokaiutin tuottavat elokuviin todentuntuisen äänen, ja WD-superdiskanttikaiutinten erittäin korkeiden taajuuksien käsittelykyky takaa kirkkaat korkeat ja täyteläiset matalat äänet. Korkean resoluution äänentoisto tuo musiikin parhaat puolet esiin.

Kiillepinnoitettu kartio
Kiillepinnoitettu lasikuitukartio

Lasikuitu on ihanteellinen valinta kartiokaiuttimien materiaaliksi. Se mahdollistaa laajemmat taajuusalueet, nopeamman vasteen ja paremman äänenlaadun.

WD-superdiskanttikaiuttimet
WD-superdiskanttikaiuttimet

Kaksi WD-superdiskanttikaiutinta luovat laajan kuuntelualueen ja toistavat myös korkeataajuuksiset sävelet korkean resoluution tasoisina, tarkkoina ja kirkkaina.

Magnetic Fluid -kaiuttimet
Magnetic Fluid -kaiuttimet

Magneettinestekaiuttimissa on tärinänvaimentimien tilalla nestevaimennus, joka tuottaa kristallinkirkkaan äänen ja pienentää lisäksi energiankulutusta.

Tehokas bassokaiutin
Tehokas bassokaiutin

Kiillepinnoitettu kennokartio jakaa bassokaiuttimen muodostaman äänenpaineen tasaisesti tuottaen näin entistä laajemman taajuusalueen.

Neljä kertaa Full HD -televisiota tarkempi kuva

4K-skaalaus takaa aidot yksityiskohdat

Astu kotiteatterin uudelle aikakaudelle. Full HD:n nelinkertaistava 4K tuottaa kahdeksan miljoonaa pikseliä, joiden ansiosta kuva on ennennäkemättömän eloisa ja luonnollinen.

Saumatonta suoratoistoa

Jaa videoita ja musiikkia NFC:n, Miracastin, Bluetoothin® ja Wi-Fin® kautta

Peilaa älypuhelimesi näyttö televisioon ja jaa elokuvia, videoita ja valokuvia. Muodosta Miracast-yhteys hetkessä koskettamalla BDV-N9200W:tä NFC-ominaisuudella varustetulla laitteella ja nauti musiikin langattomasta suoratoistosta (Wi-Fi® ja Bluetooth®) ja One touch -kuuntelusta NFC:n kautta.

Antaudu äänen vietäväksi

Tuo legendaaristen konserttisalien äänielämys kotiisi

Koe Lontoon O2-areenan eturivin tunnelma tai suosikkijoukkueesi ottelu aivan kuin olisit paikan päällä. Tilaääni antaa elämykselle viime silauksen.

Jalkapallotila
Jalkapallotila

Tuo stadionin tunnelma kotisohvallesi. Korosta yleisön ääniä tai poista kommenttiraita yhdellä painikkeen painalluksella – voit siis nauttia ottelusta juuri haluamallasi tavalla.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Digital Music Arena -tilassa voit nauttia Lontoon O2-areenan upeasta akustiikasta kotonasi.

Tunnelmallisiin hetkiin

Kaiuttimen LED-valot säätävät tunnelman kohdalleen

Anna kotiviihteellesi väriruiske: tyylikkään valkoisessa laitteessa on 48 sisäänrakennettua LED-valoa. Voit jättää valojen synkronoinnin musiikin ja videoiden kanssa automaattisen toiminnon huoleksi tai valita neljästä valmiiksi ohjelmoidusta kuviosta parhaiten tunnelmaan sopivan.

Parhaat verkkosisällöt televisioosi

Suuntaa verkkoon ja tutustu tarjontaan. Sony Entertainment Networkista löydät uusimmat elokuvat, musiikin, TV-uusintapalveluja ja paljon muuta. Selaa verkkokanavia tai kuuntele lempimusiikkiasi.

Ennennäkemättömän upeat elokuvat

Full HD 3D ja 3D-skaalaus

Katso 3D Blu-ray™ Disc -elokuvia Full HD -laatuisina yhdistämällä soitin HDMI-kaapelilla 3D:tä tukevaan HDTV:hen. Blu-ray Disc™ -soitin toistaa myös DVD-levyjä ja skaalaa 2D-elokuvat simuloituun 3D-laatuun, mikä lisää syvyyttä ja yksityiskohtia.

3D ja 3D-skaalaus

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE-skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Nauti live-stadiontunnelmasta jalkapallotilassa

  • Laadukasta musiikkia helposti ClearAudio+ -tilassa

Kaiutinjärjestelmä
3-tie
Taajuus (FM/AM)
FM
Aseman pikavalinta (FM/AM)
20 (FM)
Lähtöteho
1200 W
Muotoilu
5,1
Tulo- ja lähtöliitännät
Analoginen äänitulo: Nastaliitin (1), Automaattisen kalibrointimikrofonin tulo (1), Ethernet-yhteys (1), HDMI®-tulo/-lähtö (2/1), Optinen äänitulo (1), USB-näppäimistö, USB-tulo (1)
Blu-ray Disc™
KYLLÄ
Blu-ray 3D™
KYLLÄ
DVD
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Langaton vahvistin, FM-antenni (häntäkuitu / T-tyyppi), Akut, Takuukortti, Pika-asennusopas, Automaattinen kalibrointimikrofoni

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide