Todellista tehokkuutta

Kaikkien Sonyn TV-näyttöjen taustalla on runsaasti ainutlaatuista signaalinkäsittely- ja paneeliohjaustekniikkaa, jonka tuloksena on henkeäsalpaava kuva.

Katso, miksi prosessorimme ovat poikkeuksellisia

X1™ Ultimate -kuvaprosessori

Picture Processor X1™ Ultimate

Ominaisuudet:

Object-based Super Resolution
Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dual database processing
Dynaaminen kontrastinparannus
Tarkka värien toisto

4K HDR Processor X1™ Extreme

4K HDR Processor X1™ Extreme

Ominaisuudet:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dual database processing
Dynaaminen kontrastinparannus
Tarkka värein toisto

4K HDR Processor X1

4K HDR Processor X1

Ominaisuudet:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dynaaminen kontrastinparannus

Analysoidut ja parannetut yksittäiset kohteet

Object-based Super Resolution

Object-based Super Resolution -tekniikkaa sisältävät televisiomme havaitsevat kuvasta yksittäisiä kohteita ja säilyttävät niiden yksityiskohdat. Tekniikka tunnistaa satoja kohteita ja parantaa niiden tarkkuutta yksitellen, jotta kuva on tarkka ja yksityiskohtainen.

Todellisemmat värit ja kontrasti

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja säätää kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

Vähemmän raitaumaa, tasaisempi kuva

Super Bit Mapping 4K HDR 

Auringonlaskun valossa on tuhansia sävyjä, varjoja ja sävyntoistoja. Super Bit Mapping 4K HDR paljastaa ne kaikki. Se luo katselun aikana tasaisen ja luonnollisen 4K TV -kuvanlaadun ilman muille televisioille tyypillistä raitaumaa.

Ilman Super Bit Mapping™ 4K HDR -ominaisuutta
8-BITTINEN LÄHDE
8-bittinen lähde verrattuna Super Bit Mapping 4K HDR -tekniikkaan
14-BITTISEN PROSESSOINNIN JÄLKEEN

Enemmän yksityiskohtia kohinanvaimennus- ja skaalaustietokannoilla

Dual database processing

Yhtä tietokantaa käytetään kuvan puhdistamiseen ja näytön kohinan vähentämiseen, ja toinen tietokanta on tarkoitettu selkeyttä parantavaan tarkkuuden skaalaamiseen. Yhdessä nämä kaksi tehokasta kuvanparannustietokantaa käsittelevät pikseleitä dynaamisesti reaaliajassa. Kussakin tietokannassa on kymmeniä tuhansia viitteitä, jotka on koottu vuosien aikana luomamme TV- ja videosisällön pohjalta.

1. Kohinanvaimennustietokanta

Tietokanta tunnistaa pakatun kohinan, ja se sisältää ennen ja jälkeen -tiedot optimaalisesta kuvasta. Lopuksi tietokanta poistaa pakatun kuvakohinan.

2. Skaalaustietokanta

Myös skaalaustietokanta sisältää ennen ja jälkeen -tiedot, joiden perusteella signaali skaalataan ja kuvasta luodaan todentuntuisempi.

Tehoa kuvanlaadun parantamiseen

Legendaariset 4K X-Reality PRO- ja X-Reality PRO -sirumme ovat erityisiä menestyselokuvien ja -televisiosarjojen kuvaamisesta saadun tiedon ansiosta. Kaikki kohtaukset analysoidaan, ja niitä parannetaan ainutlaatuisten tietokantojen avulla, jotta saavutetaan tarkin mahdollinen sävy, kylläisyys ja kirkkaus upealle 4K TV -resoluutiolle.

4K X-Reality™ PRO -logo
X-Reality™ PRO -logo
  • Herätä pikselit henkiin
  • Uudenlainen todellisuus

Miljoonia yksilöllisesti hallittavia OLED-pikseleitä

Tämän näytön miljoonat OLED-itsevalaisupikselit, jotka voidaan aktivoida yksilöllisesti, takaavat todenmukaiset kuvat. OLED-tekniikan ansiosta näet selkeämmät yksityiskohdat, värit ja varjot jokaisessa kohtauksessa, koska jokainen pikseli syttyy itsenäisesti.

Vuoristonäkymä Sonyn OLED-televisiossa

Sonyn luotettava OLED-näyttö

Sonyn OLED-televisiot estävät kuvan palamista ruutuun. 4K HDR Processor X1 Extreme ja X1™ Ultimate -kuvaprosessori havaitsevat pysähtyneen kuvan ja estävät kuvan palamisen ruutuun pikseleitä siirtämällä.

Laaja, luonnollinen värivalikoima 

Pixel Contrast Booster™

Alkuperäinen OLED-paneelin ohjain maksimoi dynaamisen alueen laajentamalla väritoistoaluetta suurilla kirkkauksilla. Se täydentää kuvien yksityiskohtaisuutta ja pintoja.

Kontrasti vailla vertaa – syvemmät mustat, kirkkaammat vaaleat kohdat

Backlight Master Drive™ voi näyttää entistä laajemman dynaamisen alueen, jossa mustan sävyt ovat uskomattoman syviä ja vaaleat kohdat ällistyttävän kirkkaita. Kaiken tämän taustalla on 4K HDR Processor X1™ Extreme -taustavalojärjestelmä, jossa on erittäin tiheä LED-rakenne sekä ainutlaatuinen paikallinen himmennysalgoritmi ja optinen muotoilu.

Taustavalon säätö
TAUSTAVALON SÄÄTÖ
Taustavalon säädön ja Backlight Master Drive™ -ominaisuuden vertailu
BACKLIGHT MASTER DRIVE™ 

Täydellistä hallintaa ja taiteellista vapautta

DISCRETE LED CONTROL

Uusi ja innovatiivinen algoritmi säätelee tiheää LED-rakennetta, jotta Backlight Master Drive pääsisi oikeuksiinsa. Jokaista LED-diodia hallitaan hienovaraisesti, ja tuloksena on erittäin tarkka kuva.

Valoa sitä tarvitseviin kohtiin

Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive -tekniikassa on hyödynnetty ainutlaatuista muotoilua, joka kerää LED-valot yhteen pisteeseen. Tämä vähentää valon hajaantumista ja laajoissa LED-taustavalaistuissa televisoissa havaittavia heijastumia. Tekniikka takaa, että jokainen LED lähettää suoran valonsäteen, ja tuottaa näin selkeän kuvan, jossa vaaleat kohdat ovat eloisia ja mustat kohdat tummia.

Perinteinen muotoilu

Perinteinen muotoilu

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Kauniit värit joka suunnasta

X-Wide Angle

Nyt television katselu sivuilta on yhtä mukavaa kuin suoraan edestä. Sonyn alun perin taustavalon hallintaan kehittämä optinen X-Wide Angle -paneeli pitää värit oikeina katselukulmasta riippumatta.

Vangitsee tummuuden ja valon koko kirjon

X-tended Dynamic Range PRO™ tasapainottaa valon määrän himmentämällä ja kirkastamalla alueita ja valjastaa näin käyttöönsä moninkertaisesti perinteistä LED-taustavalolla varustettua TV:tä laajemman kirkkausalueen ja skaalaa lähteen lähelle HDR-laatua, jonka kirkkausalue on laajempi.

Nopealiikkeiset kohtaukset kirkkaina ja tarkkoina

Joissakin näytöissä urheilukohtaukset ja nopeat toimintakohtaukset näyttävät sumeilta. Uusin X-Motion Clarity -tekniikkamme säilyttää kaiken tasaisena, kirkkaana ja selkeänä. Jokaista vilausta hallitaan yksilöllisesti, niiden kesto muokataan ihanteelliseksi ja kirkkautta lisätään tarvittaessa, jotta mitään ei jää huomaamatta.

1. X-Motion Clarity

2. Perinteinen TV

Uudenlainen katselukokemus

HDR-tekniikka

Suuri dynaaminen alue (HDR) lisää kuvan dynaamista aluetta, jolloin kirkkaimpien valkoisen sävyjen ja tummimpien mustan sävyjen kontrasti kasvaa. Jokainen pikseli on resoluutiosta huolimatta entistä tarkempi, ja kohtaukset heräävät eloon yksityiskohtaisempina. HDR-laatuiset elokuvat ja televisio-ohjelmat vastaavat paremmin alkuperäistallennetta ja ohjaajan näkemystä, ja katselukokemus tuntuu aidolta, kun kirkkautta, kontrastia ja värisävyjä on enemmän.

Laajempi väriskaala

TRILUMINOS™-näyttö toistaa erinomaisesti punaiset, vihreät ja siniset sävyt, jotka ovat tunnetusti aiheuttaneet televisioille ongelmia. Se toistaa herkimmätkin sävyvaihtelut ja takaa näin parhaan kuvanlaadun.