Sovellukset ja ohjelmistot
Sonyn ohjelmistot, sovellukset ja palvelut luovuutesi tueksi
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobiilisovellus

Monipuolisella mobiilisovelluksella voit siirtää valokuvat automaattisesti kuvauksen aikana Wi-Fi®-yhteyden kautta (automaattinen taustasiirto älypuhelimeen) ja jakaa ne SNS:n kautta. Voit myös lähettää 4K-videokuvaa kamerasta mobiililaitteeseen, tarkistaa kameran Live View -tilan ja lisätä sijainnin kuvatiedostoihin.

Videonmuokkauslisäosa
Videonmuokkauslisäosa

Mobiilisovellus

Tämä videonmuokkaussovellus helpottaa videoiden luomista – kuvat ovat vakaita kuin gimbaalilla kuvattuina. Lisäksi sommitella liikkuvat kohteet uudelleen optimaalisesti ja käyttää rajauksessa eri kuvasuhteita, mikä takaa parhaan mahdollisen yhteensopivuuden SNS-videoiden kanssa.

Kuvitus
Imaging Edge -web-kamera

Työpöytäsovellus

Sovellus, jonka avulla Sony-kameroita voidaan käyttää helposti korkealaatuisina web-kameroina live-suoratoistoon tai videoneuvotteluihin.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Työpöytäsovellukset

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

IPTC
IPTC-metatietojen esiasetus

Luo ja vie IPTC-metatietoja α9-mallille, jotta voit lisätä kuviin automaattisesti tekijänoikeudet ja muut tunnisteet kuvatessasi.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

PlayMemories™
Muita hyödyllisiä ohjelmistoja
Action Cam -logo
Action Cam Movie Creator

Luo ja jaa upeita toimintavideoita tällä ilmaisohjelmistolla. Voit lisätä videoihin hidastuksia ja GPS-tietoja ja muokata monella kameralla kuvattua materiaalia vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Musiikkivideotallentimen logo
MVR studio

MVR studiolla voit tuoda HDR-MV1-musiikkivideotallentimella tallennettua ääntä ja videota ja muokata niitä helposti. Voit täydentää ääntä äänitehosteilla ja aaltomuodon muokkauksella ja jakaa suoraan YouTubeen.