GTK-PG10

Ihanteellinen ääni ulkojuhliin

Ulkokäyttöön tarkoitettu biletila levittää äänen laajemmalle alueelle, joten GTK-PG10-kaiutin on kuin tehty ulkokäyttöön. Juomat voi asettaa roisketiiviin yläpaneelin päälle. 

Ulkona tai sisällä, valinta on sinun

Langaton, kannettava ja kestävällä akulla varustettu GTK-PG10-kaiutin sopii musiikista nauttimiseen ulkona niin bileissä, piknikillä kuin retkilläkin. Kun yläpaneeli on taitettu kiinni, kaiutin vie vähemmän tilaa, mutta täyttää silti huoneen äänellä.

Tunnelmakuva, jossa GTK-PG10 on ulkotiloissa
ULKONA
Tunnelmakuva, jossa GTK-PG10 on sisätiloissa
SISÄLLÄ
GTK-PG10-kaiuttimen yläpaneelit suljettu
Voimaa ja selkeyttä

GTK-PG10 tuottaa muhkean ja voimakkaan äänen niin ulkona kuin sisälläkin äänenlaadusta tinkimättä. DSP (digitaalinen signaalin käsittely) mukauttaa ääniasetukset automaattisesti ja optimoi äänentoiston ympäristön mukaan.

GTK-PG10-kaiuttimen yläpaneelit suljettu, jotta ääni suuntautuu eteenpäin
Eteenpäin suuntautuva ääni

Kun yläpaneelit on suljettu ja ylädiskanttikaiuttimet osoittavat eteenpäin, GTK-PG10 ohjaa äänen eteenpäin ja takaa näin äänenvoimakkuuden ja selkeyden.

GTK-PG10 ulkokäyttöön tarkoitetussa biletilassa ja yläpaneelit avoinna
Biletila ulkotiloihin

Kun yläpaneelit ovat auki ja sisäänrakennetut diskanttikaiuttimet osoittavat ylös- ja ulospäin, ääni levittyy laajemmalle alueelle juhlittaessa ulkona. 

13 tunnin akku -kuvake
Virtaa juhlia missä tahansa

Ei haittaa, vaikka juhlapaikassa ei ole sähköjä. Sisäänrakennettu ladattava akku tuo virtaa bileisiisi jopa 13 tunnin ajaksi äänenvoimakkuuden ollessa 25. Täydelläkin äänenvoimakkuudella akunkesto on 5 tuntia.

Bluetooth®-logo
Bluetooth®-liitettävyys helppoon musiikin suoratoistoon

Bluetooth®-tekniikalla voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi ja -soittolistojasi älypuhelimesta äänentoistojärjestelmään.

USB-kuvake
Liitännät, toisto ja lataaminen USB-portin kautta

Liitä järjestelmään USB-muisti, älypuhelin tai tablet-laite, josta digitaalisia tiedostoja toistetaan. Järjestelmä tukee MP3-, WMA-, AAC- ja WAV-tiedostomuotoja, joten bileet pysyvät varmasti käynnissä – ja järjestelmä latautuu käytön aikana.

FM-virittimen kuvake
FM-radioviritin suosikkiohjelmiasi varten

Haluatko kuunnella DJ-suosikkejasi, liveurheilua tai radio-ohjelmia? Virittäydy taajuudelle FM-radiovirittimellä ja tutustu tarjontaan.

Roisketiivis yläpaneeli

Auki oleva yläpaneeli toimii loistavasti juomien ja ruokien pidikkeenä, eikä läikkymisestä tarvitse huolehtia, koska yläpaneelissa on syvät kiinteät mukinpidikkeet ja se on roisketiivis ja helppo puhdistaa.

GTK-PG10 kuljetettavana
Helppo kuljettaa 

Ota mukaan ja käynnistä bileet missä tahansa. Olivatpa kyseessä illanistujaiset kotona tai isommat bileet ulkona, kompakti, kuutionmallinen ja kahvoilla varustettu GTK-PG10 on kätevä ottaa mukaan.

Kolmijalkaan kiinnitetty GTK-PG10
Yhteensopiva kolmijalan kanssa 

Sisäänrakennetun kiinnitysaukon avulla GTK-PG10 voidaan kiinnittää korkeammalle kaiutinkolmijalkaan.

Sony | Music Center -logo
Mukauta asetukset Sony | Music Center -sovelluksella

Hallitse asetuksia Sony | Music Center -sovelluksella. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja hallitse musiikkia langattomasti. Voit myös säätää ääniasetuksia, valita suosikkisoittolistasi puhelimesta tai USB-laitteesta ja laittaa seuraavan kappaleen soimaan ilman, että olet sidottuna äänijärjestelmään.

Hauskaa ja helppoa hallintaa Fiestable-sovelluksella

Hallitse toistoa älypuhelimesi Fiestable-sovelluksella, jota voit käyttää ladattuasi Sony Music | Center -sovelluksen. Voit myös vaihtaa kappaletta tai säätää äänenvoimakkuutta helposti puhumalla älypuhelimeesi. Valitse Fiestable-sovelluksessa ääniohjaus ja kerro komentosi.

Älypuhelin muodostaa yhteyttä GTK-PG10-kaiuttimeen Fiestable-sovelluksella
Google Play -logo
Sony | Music Center -Android-sovellus
App Store -logo
Sony | Music Center -iOS-sovellus
Fiestable-sovellus Androidille
Fiestable-sovellus iOS:lle
Monta laitetta liitettynä
Liitä useita laitteita

Äänentoistojärjestelmään voi pariliittää samanaikaisesti enintään kolme älypuhelinta tai tablet-laitetta Bluetooth®-tekniikalla. Voit toistaa laajan valikoiman kappaleita omista musiikkikirjastoistasi.

Mikrofonikuvake
Vapauta sisäinen poptähtesi

Voit laulaa suosikkikappaleitasi tai toimia seremoniamestarina liittämällä järjestelmään mikrofonin. GTK-PG10 siirtää äänesi suoraan miksaukseen. 

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Kannettava, langaton ja ladattava GTK-PG10-kaiutin sopii loistavasti ulkokäyttöön – siinä on jopa ulkotiloihin tarkoitettu biletila, joka levittää äänen laajemmalle alueelle. Juomat voi asettaa roisketiiviin yläpaneelin päälle. Kompaktin kokonsa ja selkeän äänensä ansiosta se sopii hyvin myös sisäkäyttöön.
  • Ulkobileitä varten tarkoitettu tila levittää äänen laajalle alueelle

  • Roisketiivis yläpaneeli, jossa on integroidut mukipidikkeet

  • Ladattava akku tarjoaa jopa 13 tuntia toistoa

  • Bluetooth®-liitettävyys musiikin langattomaan suoratoistoon

  • FM-virittimen ansiosta voit kuunnella suosikkiradiokanaviasi

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide