Nainen, joka käyttää mustaa langatonta SRS-NB10-niskasankakaiutinta
3/4-näkymä mustasta langattomasta SRS-NB10-niskasankakaiuttimesta
3/4-näkymä langattomasta valkoisesta SRS-NB10-niskasankakaiuttimesta
Musta langaton SRS-NB10-niskasankakaiutin edestä
Yleiskuva mustasta langattomasta SRS-NB10-niskasankakaiuttimesta
Parempia etätöitä

Osallistu neuvottelupuheluihin. Kuuntele musiikkia. Liiku mukavasti ja vapaasti. Langaton puettava SRS-NB10-kaiutin tekee kotona työskentelystä mukavaa.

Kuule kirkkaasti – se on uusi normaali

Ylöspäin suunnatun, täyden äänialueen kaiutinyksikön ansiosta ääni suuntautuu juuri sinun korviisi ja kuulet jokaisen sanan selkeästi muiden huoneessa olevien lähes huomaamatta. Yksikön takaosan passiivielementti tehostaa bassoääniä ja tekee äänestä tasapainoisen ja tapaamisista vaivattomia.

Langattomat SRS-NB10-niskasankakaiuttimet, näkyvissä täyden äänialueen kaiutinyksikön sijainti
3/4-näkymä langattomista SRS-NB10-niskasankakaiuttimista ja mikrofonien sijaintia kuvaavat yksityiskohdat
Tule kuulluksi myös melun keskellä

Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuu, äänesi kuuluu kristallinkirkkaasti tarkan äänenkuuntelutekniikan ansiosta. Korkealaatuinen, keilanmuodostusta hyödyntävä kahden mikrofonin tekniikka yhdistettynä edistykselliseen äänisignaalin prosessointiin minimoi häiriöäänet ja kaiun ja takaa SRS-NB10-kaiuttimen kirkkaan puheäänen, jotta jokainen puhelun osallistuja kuulee sinut.

Puhu ja kuuntele napauttamalla

Välillä puhut, välillä kuuntelet ja välillä haluat vain nauttia mykistyksen tarjoamasta yksityisyydestä. Mikrofonin mykistäminen on kokouspuheluissa sormiesi ulottuvilla helppokäyttöisellä mikrofonin mykistyspainikkeella.

Lähikuva langattoman SRS-NB10-niskasankakaiuttimen mykistyspainikkeesta
Lähikuva langattoman SRS-NB10-niskasankakaiuttimen äänenvoimakkuuspainikkeesta
Äänenvoimakkuutta mielesi mukaan

Kovia ja hiljaisia ääniä – puhelut ovat sekoitus äänenkorkeuksia ja -sävyjä. Voit säätää itsellesi miellyttävän äänenvoimakkuuden vaivattomasti koskettamalla Sonyn niskasankakaiuttimen sivussa olevaa äänenvoimakkuuspainiketta. Voit myös asettaa musiikin tauolle ja jatkaa sitten taas kuuntelua.

Käytä koko työpäivän ajan

Kevyt ja mukava langaton puettava kaiutin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn – aina ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen puheluun. Kaiutin istuu tukevasti niskan ympärille ja lepää harteilla, joten voit käyttää sitä, vaikka työ on valmis – voit kuunnella musiikkia, kun valmistat ruokaa tai siivoilet.

Näkymä edestä: valkoinen langaton SRS-NB10-niskasankakaiutin
Ota rennosti

Kaiutin on niin kevyt, että et edes huomaa sitä. Taipuisa sanka laitteen takapuolella auttaa saavuttamaan täydellisen istuvuuden.

Nainen, joka käyttää valkoista langatonta SRS-NB10-niskasankakaiutinta
Ole tietoinen

Avoin kuulokemalli mahdollistaa puheluiden kuuntelemisen ja samanaikaisen ympäristön tarkkailun.

Tehokas ja käytännöllinen

Ahkerimpienkaan työntekijöiden ei tarvitse huolehtia akunkestosta. Tämä langaton niskasankakaiutin selviää työpuheluista, soittolistoista, TV-ohjelmista ja paljon muusta koko päivän ajan.

20 tunnin akunkeston kuvake
Virtaa koko päiväksi

Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta olet aina valmiina uusiin virtuaalisiin tapaamisiin.

Kuvakkeet, jotka ilmaisevat 60 minuutin käyttöaikaa 10 minuutin pikalatauksella
Lisävirtaa juuri silloin, kun sitä tarvitset

Jos akku alkaa loppua, 10 minuutin pikalataus USB Type-C -kaapelilla antaa tunnin lisää työ- tai viihdeaikaa.

Tartu töihin. Rauhoitu musiikin parissa.

Yhdistä samanaikaisesti kaksi laitetta, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Jos kannettavaan tietokoneeseen saapuu työpuhelu samalla, kun kuuntelet musiikkia, voit vastata puheluun helposti toisto-/puhelupainikkeella, joka sijaitsee niskasangan vasemmalla puolella. Kun puhelu on ohi, voit palata suosikkisoittolistasi pariin – ilman uudelleenyhdistämistä.

Kuvituskuva, jossa langaton SRS-NB10-niskasankakaiutin muodostaa samanaikaisesti yhteyden älypuhelimeen ja kannettavaan
Roisketiivis. Huoleton käyttää.

IPX4-muotoilun ansiosta voit tehdä arkiaskareitasi samalla kun kuuntelet huolettomasti musiikkia.

Musiikkia ja elokuvia mielesi mukaan

Puettava kaiutin tarjoaa kirkkaan äänenlaadun myös hiljaisella äänenvoimakkuudella. Yhdistä televisioon, älypuhelimeen tai Bluetooth®-tekniikalla varustettuun musiikkisoittimeen ja nauti suosikkielokuvistasi, -sarjoistasi ja -soittolistoistasi häiritsemättä naapureita, kämppäkavereita tai perheenjäseniä.

Kauniin suoraviivainen

Ohut ja helppokäyttöinen muotoilu sekä laadukas kangasviimeistely tekee kevyistä kaiuttimista miellyttävät.

Yleiskuva mustasta langattomasta SRS-NB10-niskasankakaiuttimesta
Tunne laatu

Kangaspäällysteiset kaiuttimet antavat niskasangalle ylellisen ulkonäön ja tunnun.

3/4-näkymä kahdesta langattomasta SRS-NB10-niskasankakaiuttimesta, toinen musta, toinen valkoinen
Valitse värisi

Tämä puettava kaiutin on saatavilla joko hiilenharmaana tai valkoisena, joten se sopii kotitoimistosi sisustukseen.

Katso, miten SRS-NB10 toimii
SRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuvaSRS-NB10 – 360 asteen tuotekuva
Ylhäältä otettu kuva kolmesta astiasta, joissa on erilaisia materiaaleja: puu- ja kasvikuituja, lasia ja värikästä muovia
Kestävyys huomioitu

Tuotteemme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan ne on suunniteltu myös ympäristöystävällisesti. SRS-NB10-kaiuttimen pakkausmateriaaleista alle 10 prosenttia on muovia, mikä on osoitus Sonyn sitoutumisesta tuotteidensa ja toimintansa ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Langaton puettava kaiutin lepää harteillasi ja on täydellinen mukavaan etätyöskentelyyn. Suunniteltu kokouspuheluihin ja musiikin kuunteluun.
  • Tarkka äänenkuuntelutekniikka välittää äänesi kirkkaasti

  • Täyden äänialueen kaiutinyksikkö takaa kirkkaan äänenlaadun

  • Kevyt ja miellyttävä muotoilu mahdollistaa koko päivän kestävän käytön

  • Jopa 20 tunnin akunkesto, 10 minuutin pikalatauksella tunti toistoaikaa

  • Roiskeenkestävä IPX4-muotoilu

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide