SRS-RA5000

Koe musiikki kaikkialla ympärilläsi

Ensiluokkainen langaton SRS-RA5000-kaiutin täyttää huoneen äänellä ja mullistaa tavan, jolla kuuntelet musiikkia kotona.

KAIKKI LANGATTOMAT KAIUTTIMET

Langaton SRS-RA5000-kaiutin, jossa koko huoneen täyttävä äänentoisto

SRS-RA5000
SRS-RA5000

SVH

650,00 €

(sis. ALV)
Palkittu
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Mitä on koko huoneen täyttävä ääni?

Olitpa lukemassa, laittamassa ruokaa, tekemässä töitä tai vaihtamassa kuulumisia ystävien kanssa, koko huoneen täyttävä ääni luo siihen täydelliset puitteet. Ääni levittäytyy tilaan sekä vaaka- että pystysuunnassa, ja suosikkikahvilasi taustamusiikin tavoin se ei häiritse, vaan luo kotiisi juuri oikeanlaisen tunnelman.

Perinteinen huoneen täyttävä ääni
PERINTEINEN HUONEEN TÄYTTÄVÄ ÄÄNI
Koko huoneen täyttävä ääni
Koko huoneen täyttävä ääni
360 Reality Audio tai Immersive Audio Enhancement

360 Reality Audio -kappaleet käyttävät kolmiulotteisia äänen sijaintitietoja, joten ne tuottavat täydellisen, koko huoneen täyttävän äänen. Jos niitä ei kuitenkaan ole saatavilla, ei huolta. Sonyn ainutlaatuinen Immersive Audio Enhancement -algoritmi toistaa myös stereokappaleet siten, että ääni täyttää koko huoneen.

360 Reality Audio
SRS-RA5000:n sisäkuva, jossa näkyy seitsemän kaiutinelementtiä
Seitsemän kaiutinelementtiä takaavat, että kuulet eron

Kolme ylöspäin suunnattua kaiutinta levittävät ääntä pystysuunnassa, ja kolme sivukaiutinta levittävät ääntä vaakasuunnassa. Loppusilauksen luo bassokaiutin, josta virtaa huoneeseen syvä ja voimakas bassoääni.

Tutustu SRS-RA5000-kaiuttimeen lähemmin
Älykäs ja helppokäyttöinen.

RA5000 on helppo asentaa ja vaivaton käyttää, ja se sopii saumattomasti elämääsi ja kotiisi.

Bluetooth®-logo
Langaton Bluetooth®-tekniikka

Pariliitä kaiutin älypuhelimen tai tabletin kanssa Bluetooth®-tekniikalla ja aloita musiikin saumaton suoratoisto.

Wi-Fi-kuvake
Wi-Fi-yhteys

Käytä haluamiasi suoratoistopalveluita kaiuttimessa Wi-Fi-yhteyden kautta ja hallitse soittolistaa puhelimellasi.

Spotify Connect™ -logo
Spotify Connect™ -yhteensopiva

Toista musiikkia Spotifysta suoraan kaiuttimesta käyttämällä laitetta kauko-ohjaimena Spotify Connect™ -sovelluksen kautta.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo
Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Musiikin monihuonetoisto

RA5000 on helppo lisätä kaiutinryhmään Google Home- tai Amazon Alexa -sovelluksessa. Voit toistaa eri kappaleita eri huoneissa tai samaa musiikkia kaikkialla kodissasi sovelluksen avulla tai älykaiuttimesi kautta.

Kuva musiikin monihuonetoistosta, synkronoitu musiikki
SAMA MUSIIKKI:
Kuva musiikin monihuonetoistosta, eri musiikki
ERI MUSIIKKI
Kuva ääniohjauksesta
Ääniohjaus

Onko laitteessasi Google Assistant tai Alexa? Siinä tapauksessa voit käyttää sitä RA5000-kaiuttimesi ääniohjaukseen. Lisää vain RA5000 kaiutinryhmääsi Google Home- tai Amazon Alexa -sovelluksen avulla, niin voit aloittaa musiikin toiston, säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata monia muita toimintoja helposti äänikomennoilla.

Mukauta asetukset Sony | Music Center -sovelluksella

Lataa Sony | Music Center -sovellus älypuhelimeesi ja hallitse musiikkia langattomasti. Voit valita soittolistoja tai seuraavaksi soitettavan kappaleen sekä säätää taajuuskorjainta ja muita asetuksia.

Sony | Music Center -logo
Äänenvoimakkuuden säädön kuva
Säätää äänenvoimakkuutta automaattisesti

Kappaleiden äänenvoimakkuus vaihtelee, joten voit joutua säätämään sitä jatkuvasti. RA5000 analysoi kaikki kappaleet ja toistaa ne tasaisella äänenvoimakkuudella – eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

Yhdistettävissä televisioon langattomasti

Haluatko parantaa televisiosi ääntä? Yhteensopivat BRAVIA® TV:t lähettävät äänen RA5000-kaiuttimeen langattomasti Bluetooth®-yhteyden kautta, ja katselukokemus on upea. Vähäisen viiveen ansiosta kuulemasi ääni ja katsomasi kuva ovat täysin synkronoituja.

SRS-RA5000 langattomasti yhdistettynä Sony Bravia -televisioon
Automaattinen äänen kalibrointi
Äänen kalibrointi

Kun käynnistät RA5000:n, voit kalibroida sen optimaaliseksi sisäisen mikrofonin ja Sonyn ainutlaatuisen algoritmin avulla. Paina rungon Immersive Audio Enhancement -painiketta, niin RA5000 aloittaa kalibroinnin.

Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Soitin on syntynyt rakkaudesta musiikkiin – ja sen huomaa: on kuin olisit lempiartistisi keikalla eturivissä. 

Hi-Res Audio -logo

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Ensiluokkainen langaton SRS-RA5000-kaiutin täyttää huoneen äänellä ja mullistaa tavan, jolla kuuntelet musiikkia kotona.
  • Koko huoneen täyttävä ääni

  • Mukaansatempaava äänenlaadun parannus

  • Helppo musiikin Wi-Fi- tai Bluetooth®-suoratoisto

  • Automaattinen säätö pitää äänenvoimakkuuden yhtenäisenä kappaleesta toiseen

  • Helppo asennus äänen kalibroinnilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide