KAIKKI LANGATTOMAT KAIUTTIMET

Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

SRS-X99
Kuva tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

SVH

700,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

Ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoisto 

Sony on lisännyt eri tekniikoita järjestelmän osiin, jotta äänentoistosta tulisi unohtumaton elämys. Digitaalinen vahvistin ja erikoisdiskanttikaiuttimet toistavat korkean resoluution äänitiedostojen kaikki vivahteet, joten kuulet joka sävelen sellaisena kuin esittäjä sen tarkoitti. Digitaalinen käsittelyohjelmisto palauttaa MP3-tiedostoihin pakkaamisessa kadonneet yksityiskohdat. 

2.1-kanavainen järjestelmä tuottaa voimakkaan äänen 

Kuuntele 154 watin vaikuttavaa ääntä 2.1-kanavaisesta kaiutinjärjestelmästä. Keskialueen magneettinestekaiuttimet tuottavat puhtaat lauluäänet ja mutkikkaat melodiat, ja WD-superdiskanttikaiuttimet toistavat korkeat äänet ja laajan äänialueen. Tehokkaan bassokaiuttimen passiivielementit takaavat sointuvan basson. Voit siis nauttia musiikista selkeänä ja voimakkaana millä tahansa äänenvoimakkuudella. 

Bassokaiutin ja kaksoispassiivielementti tuovat bassoon potkua 

Vaikuttava basso kompaktista kaiuttimesta. Kaksoispassiivielementti toimii bassokaiuttimen kanssa, reagoi ilman liikkeisiin kaiuttimessa ja luo keinotekoisesti tilaa kaiutinkotelon sisään. Tämän lisätilan ansiosta kaiuttimien läpi kulkee enemmän ilmaa, jolloin pienistäkin laitteista saadaan parempi ääni alhaisilla taajuuksilla. 

Magneettinestekaiuttimet: selkeä ja voimakas ääni 

Kun tärinänvaimentimet korvataan Magnetic Fluid -tekniikalla, kohina ja vääristymät vähenevät huomattavasti, jolloin tuloksena on uskomattoman selkeä ja voimakas äänentoisto. Alun perin NASAn käyttöön kehitetty magneettinestetekniikka mahduttaa mahtavalta kuulostavat ja tehokkaat elementit pieneen tilaan ja mahdollistaa pienikokoiset mutta huippulaatuiset kaiuttimet. 

Superdiskanttikaiuttimet 

Kiinnittämällä superdiskanttikaiuttimet kaiuttimen etu- ja yläpuolelle Sony on luonut suuren ja kaikkialta tasalaatuisen äänikentän. Se täydentää korkea resoluution äänentoistoasi täydellisesti kaiuttimen sijainnista riippumatta. 

S-Master HX -digivahvistin 

Sisäänrakennettu S-Master HX -digivahvistin auttaa saamaan kaiken irti korkean resoluution äänenlaadusta. Se vähentää suurten taajuuksien tavanomaista kohinaa, joten pääset nauttimaan kirkkaasta ja terävästä soinnista. 

DSEE HX palauttaa musiikkitiedostojesi loiston 

CD-laatuakin parempaa DSEE HX perustuu Sonyn kehittämään DSEE-tekniikkaan, joka skaalaa pakatut musiikkitiedostot lähelle korkean resoluution tasoa. Palauttamalla pakkausprosessissa kadonneet alkuperäistallenteen vivahteet DSEE HX tuottaa täyteläisen ja studiolaatuisen kuuntelukokemuksen. 

ClearAudio+™ tuottaa täyteläisen äänen 

Ainutlaatuinen ClearAudio+™ ‑tekniikka on osoitus Sonyn pitkäkestoisesta asiantuntemuksesta digitaalisten signaalien prosessoinnissa ja tarjoaa täyteläisen ja tasokkaan kuuntelukokemuksen. 

Laadukas langaton suoratoisto 

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC siirtää 3 kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen. 

One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC:tä tukevalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. * Näytä yhteensopivat laitteet

Etsi yhteensopivia laitteita

Musiikkia ilmassa 

Wi-Fi®-suoratoiston kautta voit nauttia iTunes®-suosikeistasi laitteilla, joissa on AirPlay-toiminto, ja lisäksi voit käyttää DLNA-yhteensopivassa tietokoneessa tai palvelimella olevia musiikkitiedostoja. 

Vapauta musiikkisi monihuonetoiminnolla 

Monihuonetoiminnon ansiosta voit nauttia suosikkikappaleistasi koko kotisi täydeltä. Monihuonetoistoon sisältyy tiloja, kuten ryhmätila, jossa samaa musiikkia toistetaan eri kaiuttimista, ja henkilökohtainen tila, jossa eri kaiuttimista kuuluu eri musiikki.

Yhdistä musiikkisi – Sony | Music Center

Lataa Sony | Music Center älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa ääniasetukset ja taata mahtavan ja tasapainoisen äänentoiston ja usean huoneen toiston hallinnan. 

Intuitiiviset ohjaimet takaavat saumattoman hallinnan 

SRS®-X99 on edistyksellinen sekä toiminnaltaan että muodoltaan. Lasisen ohjauspaneelin tyylikkäisiin ja herkkiin painikkeisiin syttyy valo, kun liikutat kättäsi niiden edessä. Minimalistisen tyylin lisäksi voit nauttia helposta hallinnasta ja Bluetooth®-pariliitoksesta. 

Yhteensopivat muodot 

MP3- ja AAC-muotojen lisäksi SRS®-X99 tukee myös erilaisia korkean resoluution äänitiedostotyyppejä. Niitä ovat muun muassa seuraavat: FLAC, WMA ja L.PCM (WAV, AIFF). 

Upea muotoilu 

Tasainen pinta ja upeat linjat takaavat, että tämä minimalistisen kaunis kaiutin sulautuu taustaansa ja kerää silti katseita. Upean muotoilun tunnusmerkki on erottuva kehys. 

Kätevä tapa lähettää musiikkia kaiuttimiin

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit suoratoistaa musiikkisovellusten sisältöä omasta laitteestasi kaiuttimiin. Napauta vain musiikkisovelluksen Cast-painiketta Android-puhelimessa tai -tablet-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Mac®- tai Windows-tietokoneessa tai Chromebookissa, valitse kaiutin tai kaiutinryhmä ja ala nauttia.

Kätevät USB-A- ja USB-B-liitännät 

Liitä kaikki suosikkilaitteesi langattoman kaiuttimen kahteen erityyppiseen USB-liitäntään. USB-A-portti soveltuu ihanteellisesti MP3-soitinten, iPhonen ja iPadin liittämiseen ja lataamiseen, minkä lisäksi voit liittää siihen USB-muistin korkean resoluution musiikin ja MP3-tiedostojen suoratoistoa varten. USB-B-portti puolestaan sopii tietokoneen liittämiseen ja mahdollistaa digitaalisen toiston suoraan musiikkikirjastosta ilman signaalihäviötä. 

Tekniset tiedot

Nauti kappaleista poikkeuksellisen selkeinä korkean resoluution laadussa ja langattoman suoratoiston kautta. Elämyksen tarjoaa tyylikäs ja langaton SRS®-X99-kaiutin. Yhdistämällä nerokkaan tekniikan kauniiseen muotoiluun tämä yksittäinen ja tyylikäs kaiutin tuo huippuluokan äänentoiston mihin tahansa tilaan. 
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa 

  • DSEE HX skaalaa musiikkisi lähelle korkean resoluution äänenlaatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun 

  • 7 kaiutinta (2 Magnetic Fluid -kaiutinta), 8 vahvistinta

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC™ One touch -tekniikalla

Kaiutinmalli
Superdiskanttikaiutin (yläosa): halkaisija noin 19 mm x 2 / superdiskanttikaiutin (edessä): halkaisija noin 19 mm x 2 / keskialue: halkaisija noin 50 mm x 2 / bassokaiutin: halkaisija noin 94 mm x 1
Lähtöteho
154 W
Tulo- ja lähtöliitännät
Stereominiliitäntä, USB
Wi-Fi®
Kyllä
AirPlay
Kyllä
Sisäänrakennettu Chromecast
Kyllä
Spotify Connect
Kyllä

Laatikon sisältö

Kaukosäädin, AAA-paristot (kauko-ohjaimeen), Virtajohto, Puhdistusliina, Kaiutinsäleikön irrotustyökalu

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide