148

4.4 perustuen 148 asiakasarvosteluun

83
56
3
2
4
Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Surprisingly big sound!

SRS-XB01 07.02.2019 tekijä Haiiro (Yhdistynyt kuningaskunta)

I think the first thing I will say right away is how amazed I was at how BIG the sound is for such a small speaker! I and my family were incredibly surprised, to say the least. We use the speaker in the bathroom and due to it being a Water Resistant Wireless Bluetooth Speaker we were not at all worried about if it would get damaged. It was handy to be able to hang the item too. Colours wise, there are so many to choose from, I have the vibrant Green/Yellow option! Super easy to connect to using Bluetooth. It's incredibly lightweight so hanging it, to say a bicycle, a backpack or anything really, shouldn't cause any struggles. Handy buttons make it easy to control, such as volume and skipping tracks or even taking phone calls due to its built-in microphone. Another great use I found was hooking it up to a Laptop via an Aux cable to give my laptop better sound! Battery wise, a good 6 hours or more is easily achieved as advertised and it charges quickly too via USB cable. The performance of this small speaker is well above my expectations and is easy to recommend for all the above reasons!

Kuvanlaatu

Erinomainen

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

Tämä arvioija sai tuotteen maksutta tai osallistui tuotelainaohjelmaan

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

funziona malissimo

SRS-XB01 30.12.2019 tekijä cibe75 (Italia)

ho comprato quest articolo, ma gia all inizio mi ha dato nproblemi tipo che si abbassava il volume all improvviso e non si alzava piu ed ora e' una settimana che addirittura l audio si stacca completamente e non riesco a capire cosa e'successo, comunque posso tranquillamente dire che e' veramente un prodotto che non ricomprerei

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

148 asiakasarvostelua

0

Ottimo prodotto

SRS-XB01 13.07.2022 tekijä Sandor68 (Italia)

Suono molto buono e di qualità l’unico neo il volume non molto alto.

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
18.07.2022

Ciao Sandro, grazie per il feedback, abbiamo inoltrato il tuo feedback al dipartimento di competenza per maggiori miglioramenti in futuro.
Sami @Sony Support IT

0

Pessimo!

SRS-XB01 09.07.2022 tekijä Giotty (Italia)

A una settimana dall’acquisto non si ricarica più!

Suorituskyky

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony
11.07.2022

Ciao Giotty, grazie per il feedback e si dispiace per l'accduto.
Ti suggeriamo di chiedere la sostituzione del diffusore presso il centro di assistenza in zona. Lo trova qui: https://cutt.ly/HLz6nmZ (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).
Raf @Sony Support IT

0

Otiime prestazioni.

SRS-XB01 21.08.2021 tekijä Frank Guitar (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Le prestazioni sono sempre al massimo,ad ogni livello di volume.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo audio. Burata batteria magnifica

SRS-XB01 26.06.2021 tekijä Leo85 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ottimo audio. La batteria non l ho ancora caricata da quando è stato acquistato il prodotto,circa 2 settimane

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Brilliant

SRS-XB01 19.06.2021 tekijä Raymc33 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Had this a few months and use it occasionally. Works well immediately and it is is uncomplicated to use. It locks on the the bluetooth source whatever one I am using.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

good

SRS-XB01 02.05.2021 tekijä SayadBayat (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

it's very usefully anc comfortable sony is best mark

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Petite mais efficace !

SRS-XB01 22.02.2021 tekijä szbaikal44la (Ranska)

Un très bon son pour sa petite taille, agréable surprise.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Piccolo ma potente!

SRS-XB01 08.02.2021 tekijä TrapRoma (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho acquistato questo piccolo altoparlante per la tv di mio padre che, come tutte quelle di piccole dimensioni, ha le casse troppo piccole: ebbene, con questo speaker ha brillantemente risolto tutti i problemi di ascolto.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great product

SRS-XB01 07.01.2021 tekijä Sharkey123 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This was given as a present, I have made good use of it since receiving it. I find the size perfect for my use and has a good volume range

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Really pleased!

SRS-XB01 07.12.2020 tekijä FranV (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I did not expect this speaker to be so good considering its small size. Pleasantly surprised.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good looker

SRS-XB01 20.11.2020 tekijä Hooray Henry (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Although it looks cool it doesn't deliver as good a sound quality nor volume as my last little speaker. It was bought through reading a super review from Which. Sorry a bit disappointed

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

5

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great

SRS-XB01 19.11.2020 tekijä Libs (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great portable Bluetooth speaker. Great sound for the size.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great little speaker

SRS-XB01 17.10.2020 tekijä Horse666 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Used a couple of times now. So easy to set up Bluetooth then switch on and play some tunes. Sound is great for indoors but not so good outdoors ( for obvious reasons) but far better than my phone can give. Great price.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great

SRS-XB01 13.10.2020 tekijä Sinto (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Really amazing speaker and affordable price . Really recommendable product

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Speaker review

SRS-XB01 11.10.2020 tekijä Nothingtodowithyou (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this because the battery on my other speaker stopped working

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

It's alright

SRS-XB01 26.09.2020 tekijä Explicit (Yhdistynyt kuningaskunta)

I got it for £20 and it works well but I use a bass setting on my phone and it makes it kinda useless outside your house because it's too quiet and sometimes it doesn't charge for some reason and once it even crashed on me and but other than that I don't have any other problems

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
28.09.2020

Hi Explicit,

Thank you for your review.

We appreciate your feedback, and we're glad to learn that you are happy with the speaker. Having read your review, we would love for you to contact us to provide us with more information to ensure we can help you once the issue re-occurs by using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Small but amazing

SRS-XB01 17.09.2020 tekijä THW1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

this little speaker has an amazing sound and base..i have bought three. bluetooth music from my phone to any one of them...very easy to use...

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good solid speaker

SRS-XB01 14.09.2020 tekijä 123456789111 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I have had this a year and the battery life is good, it has never run out in use so it lasts 4 hours + and the sound quality is far better than the laptop it is connected to. Connects automatically no messy blue tooth connectivity problems.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Big sound from such a little speaker

SRS-XB01 21.08.2020 tekijä 3fttonowhere (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I've had this speaker two weeks now & it's brilliant I am amazed how you can get such sound quality from such a small speaker from Soundgarden to the prodigy it handles everything you play & the battery life is as Sony says 6 hours,

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good features

SRS-XB01 21.08.2020 tekijä Micky B (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great sound, great price. Very pleased with this purchase.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mignonne !

SRS-XB01 04.08.2020 tekijä Metalyan60 (Ranska)

Très belle petite enceinte que l'on peut transporter partout ! Le nombre de couleur disponible saura contenter tout le monde. Le design est simple et bien pensé, le son est vraiment bon pour le gabarit, claire avec ce qu'il faut comme basse, toute proportion gardée, on ne peut pas exiger d'elle des graves d'une profondeur abyssale. L'autonomie est de 6h vu son volume et sa légèreté c'est pas mal, surtout pour l'utilisation pour laquelle elle a été conçue, on ne lui demandera pas d'animer une soirée mais plutôt de nous accompagner dans notre quotidien, 1h de footing, la demi-heure de sport, désherbage dans le jardin, bref vous comprenez l'idée ! Une fois de plus la marque nous offre un produit de qualité qui saura satisfaire la grande majorité d'entre nous.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

speaker

SRS-XB01 26.07.2020 tekijä uncle knobby (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This is a handy little speaker, so far I like it a lot.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Awesome Sound

SRS-XB01 20.07.2020 tekijä WheelieBear (Yhdistynyt kuningaskunta)

I won this speaker in a Facebook group competition, very impressed with the sound quality for it's compact size. It's very loud for the size and the bass is pretty good too.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Portabilità al top

SRS-XB01 27.06.2020 tekijä ghire (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Piccolo speaker di qualità ideale da portare sempre con sé durante i viaggi. Peso molto contenuto, ma buona robustezza. Tasti nella parte superiore molto comodi da raggiungere ed utilizzare. Potenza e durata batteria più che sufficienti in relazione alle dimensioni molto contenute. Unico neo a mio avviso, la mancanza di un indicatore di carica. Anche quando collegato all’iPhone via Bluetooth, non compare l’indicatore di carica, cosa che invece accade con altre cuffie sempre di Sony. Rapporto qualità prezzo imbattibile.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
29.06.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Quando l'indicatore di carica lampeggia lentamente con luce arancione, la batteria è quasi scarica e deve essere ricaricata. Se la batteria integrata è completamente carica, quando si collega il diffusore alla presa CA, l’indicatore di carica si illumina di luce arancione e quindi si spegne dopo circa 1 minuto. La carica viene completata in circa 3 ore e l'indicatore si spegne. Per maggiori informazioni, dai un'occhiata qui: https://bit.ly/3icdTs5 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

parfaite

SRS-XB01 22.06.2020 tekijä cissou83 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

je recommande cette enceinte a avoir dans le sac, tellement petite qu'elle se fait oublier et juste ce qu'il faut de volume et les basses sont bien reproduite

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super deze baby XB 01 speaker

SRS-XB01 18.06.2020 tekijä ROB SONY (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Cadeau gekregen bij de SONY XPERIA L4 deze klein baby speaker past in de broekzak en de SONY L4

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Love the size of the speaker

SRS-XB01 28.05.2020 tekijä Nugget (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Recently bought this and love the size of it, and able to take any where with me x

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta