SVH

120,00 €

(sis. ALV)
298

4.6 perustuen 298 asiakasarvosteluun

194
85
11
5
3
Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Excellent speaker.

SRS-XB22 06.07.2020 tekijä Stevie10 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

After a lot of research for a speaker, I’m really happy I went for this one. Had an earlier Sony model before and it lasted years - outliving 2 others (not Sony) purchased some time later. This speaker has a great sound and features, very happy.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

Good little speaker but could be better !

SRS-XB22 20.05.2020 tekijä Lau30 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sounds good... but the sound could be a little louder for me ! The battery life definitely doesn’t last for 12 hours as advertised I’d say more like 3 hours if that when you have the volume up loud.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

299 asiakasarvostelua

0

This is one of the best bluetooth speakers ever!!

SRS-XB22 27.11.2023 tekijä pgladue10 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I got this speaker over a month ago and use it ever chance i get. the sound is exceptional. I cant wait to get at least two more so i can connect them all and show all my friends.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features

SRS-XB22 06.09.2023 tekijä About osama (Yhdistynyt kuningaskunta)

I ot go to bed now ould you recommend this product to a friend

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent speaker with deep tones and range.

SRS-XB22 11.10.2022 tekijä Anon from Surrey (Yhdistynyt kuningaskunta)

Excellent speaker with deep tones and range. Long duration charge is more than enough

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superb sound

SRS-XB22 23.02.2022 tekijä Sir Alien (Yhdistynyt kuningaskunta)

I’m very pleased with this product, the sound is superb and the battery lasts a long time

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great sound

SRS-XB22 14.02.2022 tekijä T o m (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this about 2 years ago. It has a great sound with a solid bass. It is more than loud enough for use if listening to music indoors and even for a small group outside. I have not tested it for waterproofness as I don't use it in the bath! I turned off the flashing lights before first use as they are worthless to me. I also never use the tap-tap thingy. These are not what I bought the unit for, and I wish they were not on it. It's just good that they can be disabled. The 'legs' are very small and only go so far to stop it rolling. Fine if left alone, but not much good if you want it on the dash of your car for example. A great product in all other respects.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kirkas ja voimakas ääni

SRS-XB22 23.12.2021 tekijä TykkiTeme (Suomi)

Jämäkkä laatutuote, jonka ääni ei juuri jätä toivomisen varaa. Valot ja ääniefektit hauskoja party-ominaisuuksia.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Sound

SRS-XB22 11.09.2021 tekijä Kristin8311 (Saksa)

Mein Sohn freut sich riesig , er hatte sie sich zum Geburtstag gewünscht

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent

SRS-XB22 22.08.2021 tekijä Guilaine (Ranska)

Je suis très satisfaite du produit Je l'emmène partout avec moi

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Prima speaker mooi geluid

SRS-XB22 26.07.2021 tekijä Saskia_80 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ik ben er erg tevreden mee, ik zou het iedereen aanraden.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

XB22 EXTRA BASS

SRS-XB22 10.07.2021 tekijä Schnute68 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

So ein kleines Ding hat ganz schön bums. Klang gut, einfache Bedienung. vor 10 Monaten gekauft, sehr zu Frieden. Kleines Manko - Akkulaufzeit. Bei höherer Lautstärke hält der Akku nur 5 Stunden.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

fait le taff

SRS-XB22 30.05.2021 tekijä ludo24 (Ranska)

top, autonomie, son clair et puissant. le jeu de lumière et sympa.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super

SRS-XB22 17.05.2021 tekijä Massimo M (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Prodotto validissimo. Suono splendido e in se oggetto di piacevolissimo design.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Gutes Produkt

SRS-XB22 18.03.2021 tekijä Martin Maier (Saksa)

Tolles Design, guter Sound und einfach zu benützen

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon son et bonne autonomie !

SRS-XB22 08.02.2021 tekijä Julieninline (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai acheté cette enceinte pour remplacer une XB21 qui n'avait plus trop d'autonomie. Je suis très satisfait du son de l'enceinte et des ses basses. L'enceinte à 10 h d'autonomie donc on a le temps de voir venir !

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Son extrabass pas de saturation

SRS-XB22 24.01.2021 tekijä Marlau (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Avec le son extrabass nickel pour tout genre musical dont la musique électronique Petit léger facilement transportable Correspond à mes attentes

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

son impec

SRS-XB22 22.01.2021 tekijä Micheton054 (Ranska)

essaie depuis 2 jours (2x 10h) pas de problème HEUREUSEMENT

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Speaker review

SRS-XB22 08.01.2021 tekijä Mr Krudy (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

One downside is that you don't seem to be able to turn off the light and just operate the speaker. However speaker is good

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

7

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support
12.01.2021

Hi Mr Krudy,

Thank you for your review.
We're happy that you're enjoying the speaker.
Try the following steps to turn off the Lighting function here: http://bit.ly/35C3FwK. If the issue remains, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Bien

SRS-XB22 03.01.2021 tekijä Nath21 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Petite enceinte correcte pour une pièce petite à moyenne Manque un peu de puissance tout de même

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvin se toimii

SRS-XB22 10.12.2020 tekijä Kuntonen (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Taajuuskorjaimella saa soundit kohdilleen. On ainakin spotifyssa

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super produit

SRS-XB22 23.11.2020 tekijä TAZMANIA9 (Ranska)

Très content du produit. Fonctionne parfaitement. Je le recommande.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Neat and Tidy

SRS-XB22 26.10.2020 tekijä Devonian (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I wanted a portable speaker to improve the sound quality when listening to the radio or music on my laptop. The speaker is neat and tidy and has pretty good sound quality. Overall I am pleased with my purchase.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super j'adore.

SRS-XB22 25.10.2020 tekijä dronator3 (Ranska)

Je recommande cette article mais il y a des problème d'étanchéité.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Complain about the bad bluetooth connection

SRS-XB22 10.10.2020 tekijä MahanChelseamaa001 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Not good connection with MacBook pro you have to work on it to fix it with the new version of the update please

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

6

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
13.10.2020

Hi MahanChelseamaa001,

Thank you for your review.
We've read your review with great interest, and your feedback regarding support for the latest macOS version will be taken into consideration for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Ottimo

SRS-XB22 09.10.2020 tekijä Caredian (Italia)

Un ottimo prodotto ad un prezzo accettabile facilmente trasportabile

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great for music outside

SRS-XB22 27.09.2020 tekijä Jackie280 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought it after listening to one at my daughters. I cannot get WiFi outside in my garden so this has been a great solution.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to use, very portable.

SRS-XB22 25.09.2020 tekijä PM56 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Handy and chunky size, wonderful sound. I like the way it lights up when playing. However, the instructions doe pairing with devices are not very clear, especially for those who haven't used one of these before.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support UK
28.09.2020

Hi PM56,

Thank you for your review.

We are glad to learn that you are happy with the performance of the speaker. You can find how to connect the speaker to another device for the first time in the help guide here: https://bit.ly/3cEUoGk. If you require any further assistance, you can contact us to help you further using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Great sound and battery life!

SRS-XB22 21.09.2020 tekijä Captain Speyside (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I purchased this for a recent staycation, amp it didn’t disappoint! Great sound and really easy to link to iPhone, also appears to be really robust, but haven’t tested the waterproof aspect of it yet!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon produit

SRS-XB22 08.09.2020 tekijä Laiko (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai acheté ce produit il y a trois semaines. J'en suis satisfaite. A voir avec le temps.... Il y a dix ans j'avais acheté un téléviseur sony. Depuis trois mois elle ne se met plus en tension. Un technicien m'a dit qu'il ne pouvait pas la réparer car trop vieille...

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Perfect bluetooth speaker on the GO

SRS-XB22 05.09.2020 tekijä Flouts69 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Well i'm very happy with the Sony - XB22 EXTRA BASS™ Portable BLUETOOTH® Speaker, small but its a great sound portal speaker, great sound, and i love that it is water proof, so can be used anywhere, i like that it has a rugged designed, so you can just thrown in in to a bag and go.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Klang

SRS-XB22 30.08.2020 tekijä Can Dincer (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Super Klang und benutzerfreundlich, wir sind vollkommen zufrieden.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sympa et pratique !

SRS-XB22 28.08.2020 tekijä JB1955 (Ranska)

J'ai acheté ce produit hier et il est fonctionnel et pratique, il manque juste un mode d'emploi un peu plus clair et détaillé (écrit)

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

SRS-XB22 27.08.2020 tekijä mengomax (Italia)

Ho utilizzato l'articolo prevalentemente in spiggia; si sente bene e ad un ottimo volume. Molto buona la durata della batteria. Unica pecca (per la quale non ho dato le 5 stelle) che appena arrivato, mi si è rotto un piedino di gomma di quelli che lo tiene in piano. Poco grave, ma per un prodotto che comunque ha un costo "medio-alto" mi aspettavo materiali un po' più resistenti.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
30.08.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Siamo contenti di saperti soddisfatto dello speaker portatile SRS-XB22 e ci dispiace per il piedino rotto.
Ti invitiamo a contattare il centro autorizzato di assistenza più vicino a te: http://bit.ly/34XoEHZ (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Bonne enceinte Bluetooth

SRS-XB22 23.08.2020 tekijä Olivier88 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Acheté il y a environ 1 mois. Bonne enceinte Bluetooth pour le prix. Ne vaut une Boss. Mais correcte dans l'ensemble. Ne tient pas 12hrs mais plutôt 7 à 8 hrs Bon rapport qualité prix

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Tolle Extras

SRS-XB22 21.08.2020 tekijä Bosser (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Vor Vier Wochen gekauft Nicht bereut Top Gerät Einfache Bedienung Empfehlenswert

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Discreto suono, divertente e utile

SRS-XB22 17.08.2020 tekijä DaniBar74 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

La cassa è di dimensioni ben portatili, la resistenza all'acqua e alla polvere lo rende ideale da portare anche al mare. Il party booster è molto divertente (anche se dovrebbero alzare il volume del suono minimo). Ottima anche la possibilità di poterlo usare con cavo.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent sound

SRS-XB22 13.08.2020 tekijä Den05 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Always wanted a speaker for my barbecue area to play the music that we love through my iPad. Not disappointed with the quality and love the item.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mobile music

SRS-XB22 11.08.2020 tekijä Shal55 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Recently purchased and used for the first time at the weekend. Unfortunately it was extremely hot that day and the unit overheated!! I think the instructions should mention do not use in direct sunlight. However it has recovered and happy with sound quality

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

XB22 BLUETOOTH® Lautsprecher

SRS-XB22 10.08.2020 tekijä Schnute66 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Hatte nicht erwartet, das solch kleines Ding solch ein Bums hat. Bässe bzw. Raumklang kommen gut rüber ohne Verzerrung oder nach Blech zu klingen. Kleines Manko: Bedienelemente nicht beleuchtet aber ansonsten hervorragendes Produkt

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

super produit

SRS-XB22 10.08.2020 tekijä Jacmur (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

acheter pour musique bord de piscine, super sonorité. Autonomie intéressante

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Lausprecher

SRS-XB22 03.08.2020 tekijä Ann27 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Gekauft und nie bereut Er ist einfach toll Sony ist halt toll

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

mooi geluid en toch compact

SRS-XB22 28.07.2020 tekijä Broek61 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

gekocht om uiteraard muziek te beluisteren terwijl we van de tuin genieten. mooi geluid en niet te groot waardoor ook makkelijk mee te nemen. Voor de rest nog ervaringen opdoen

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Does what is says on the tin

SRS-XB22 27.07.2020 tekijä DGK1 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Just what I wanted. Good price, reliable, easy to use and great sound quality

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Soddisfatta

SRS-XB22 26.07.2020 tekijä Anto1235 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Comprato 20 giorni fa. Ottima esperienza. soddisfa le mie aspettative.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bonne petite enceinte BT

SRS-XB22 25.07.2020 tekijä PyKat14 (Ranska)

Super fonctionnalités avec l'application Music Center SONY sur Android. Son correct et prix attractif.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super ding.

SRS-XB22 24.07.2020  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Lekker makkelijk bedienbaar met heel mooi geluid. En staat goed bij het interieur.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Sound

SRS-XB22 21.07.2020 tekijä Darryll (Yhdistynyt kuningaskunta)

Great sound and love the ability to pair speakers and also do party sound with multiple speakers. Looking to buy a 3rd.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

great speaker

SRS-XB22 20.07.2020 tekijä mlbg (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

got this recently and am blown away by power and sound quality.great speaker i would highly reccomend

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bon rapport qualité / prix

SRS-XB22 20.07.2020 tekijä jyd31 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Simple, fonctionnelle avec un bon rendu musical. Manque juste un peu de puissance mais suffisante en espace clis

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sounds magnificent

SRS-XB22 19.07.2020 tekijä Kath 2000 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Easy to use to amplify sound from phone or tablet Good well balanced sound range...

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fab little speaker

SRS-XB22 17.07.2020 tekijä Cuppatea (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Really good quality sound and bass for a little portable speaker. Battery lasts longer than others I’ve had.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super produit

SRS-XB22 16.07.2020 tekijä Vincent57310 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai acheté 2 modèles récemment et ils fonctionnent très bien surtout en les couplant seul option qui serait bien ce serait la modification de la langue pour les alertes

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Toller Lautsprecher

SRS-XB22 15.07.2020 tekijä MS01 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Habe das Produkt für meine Ausflüge mit dem SUP auf den bayerischen Seen gekauft. Bin begeistert!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvä matkakaiutin (saatu bundlessa ilmaiseksi)

SRS-XB22 13.07.2020 tekijä HKKH (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Parin viikon käytön jälkeen olen tyytyväinen tuotteeseen. Ääntä lähtee tarpeeksi niin sisä- kuin ulkokäytössä etenkin kokoon nähden, LIVE-tila vakioitunut parhaaksi omalle maulle. Ääni tosiaan melko vahvasti bassoon nojaava, mutta ei puuroudu. Läpsytysominaisuus turhake, samoin valot jotka saa onneksi pois päältä. Akun kesto on hyvin riittävä, ehkä noin 10h kun ei ihan täysillä volumeilla soita ja valot pois päältä. Bluetooth-yhteys löytyy hieman hitaanlaisesti omalla puhelimella, mutta yhteyden muodostettuaan toiminut täysin ongelmitta ja ilman pätkäisyjä noin 10 metrin säteellä. Hintaluokassaan erittäin suositeltava hankinta.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

OTTIMO

SRS-XB22 11.07.2020 tekijä dennise48 (Italia)

la musica o collegata al pc da dei ottimi risultati

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent for my needs

SRS-XB22 10.07.2020 tekijä Gerrybhoy47 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this online at the end of June as we needed something to play music in the conservatory or garden. Our music system is great but to purchase an additional speaker was financially not viable. This little player gives a great sound for its size and works on Bluetooth therefor I can stream Spotify through it. Will take it on holiday later this year as it is fairly light and very portable.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good sound

SRS-XB22 08.07.2020 tekijä M1chelle (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Great sound quality. Would like it to be a bit louder though.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

La adoro!

SRS-XB22 08.07.2020 tekijä andreac71 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mi piace la qualità del suono, pompa come piace a me... L'unico ma per cui metto 4 stelle e non 5 è che con l'EXTRA BASS attivato la batteria dura solo 3 ore...

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent speaker.

SRS-XB22 06.07.2020 tekijä Stevie10 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

After a lot of research for a speaker, I’m really happy I went for this one. Had an earlier Sony model before and it lasted years - outliving 2 others (not Sony) purchased some time later. This speaker has a great sound and features, very happy.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kompakti ja kätevä

SRS-XB22 06.07.2020 tekijä Jonni44 (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Kaiutin on helppo käyttää ja kätevä kuljettaa mukana. Ääni on hyvä, musiikista riippuen jopa muhkea. Valoefekteistä en niin välitä, mutta nekin toimivat moitteetta.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super Box

SRS-XB22 05.07.2020 tekijä Heardbreak89 (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Die Box hat einen satten Klang. Die Zusammenarbeit zwischen Box und App funktioniert super. Bass ist ausreichend für so eine kleine Box. Ich würde sie mir wieder kaufen.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Alles Bestens

SRS-XB22 05.07.2020 tekijä Schrittesser Harald (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Gerät erfüllt die vorausgesetzten Bedi gingen und Merkmale. Stabile Verarbeitung. Manko: Ansagen nur auf Englisch und undeutlich.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Très bon produit

SRS-XB22 04.07.2020 tekijä fred1374 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Superbe enceinte. Un très bon son. L'effet lumière est vraiment bien et peu ne pas être utilisé. A recommander

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Divertente e funzionale

SRS-XB22 03.07.2020 tekijä andry28A3 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bel prodotto, ma la batteria avrebbe potuto avere una capacità maggiore di riproduzione

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
06.07.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci fa piacere sentire che ti goda il tuo nuovo speaker. La batteria del prodotto può durare fino a circa 12 ore se il livello del volume del diffusore è impostato su 25, la funzione di illuminazione è impostata su spento e la modalità audio è impostata su STANDARD. Circa 10 ore: il livello del volume del diffusore è impostato su 25, la funzione di illuminazione è impostata su acceso (impostazioni predefinite di fabbrica) e la modalità audio è impostata su EXTRA BASS (impostazioni predefinite di fabbrica). Dai un'occhiata qui: https://bit.ly/2ZIgfGY (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

bien

SRS-XB22 03.07.2020 tekijä 7 pas de pseudo (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

bien.................................................................................................................................................................................................................................................................................

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

lovely soound

SRS-XB22 02.07.2020 tekijä Sue SC (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

My husband researched this as I wanted a wireless speaker. Absolutely love it. Sounds Gorgeous and so compact. For the price I cant fault it for value

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great value for money

SRS-XB22 28.06.2020 tekijä Tony Gooner (Yhdistynyt kuningaskunta)

Great value for money and such a great out put sound

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super pratique et bonne qualité

SRS-XB22 27.06.2020 tekijä Yann_ehp (Ranska)

J’ai acheté cet article grâce à une promotion cette enceinte est juste géniale les basses sont présentes et je peux modifier très simplement les réglages de son et lumières grâce à l’application ! Nickel rien a redire

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Poor quality and customer service

SRS-XB22 24.06.2020 tekijä johnnyboy96 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I purchased this speaker and it does not work, it pairs with devices but does not play the sound properly and works intermittently. I have contacted customer services to try to arrange a repair but they are unwilling to help. Avoid at all costs!

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

6

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
01.07.2020

Hi johnnyboy96,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the sound of the speaker.
Having read your feedback, we would like to collect more information to be able to assist you further, don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

tres bonne qualitée

SRS-XB22 23.06.2020 tekijä Imagine1958 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

bonne article avec un son parfais facile d'utilisation

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta