KAIKKI LANGATTOMAT KAIUTTIMET

Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

SRS-ZR5
Kuva tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

whiteblack

SVH

260,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin
Kuvia tuotteesta Kannettava langaton BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-kaiutin

Ominaisuudet

Bassokaiutin ja kaksoispassiivielementti tuovat bassoon potkua 

Vaikuttava basso kompaktista kaiuttimesta. Kaksoispassiivielementti toimii bassokaiuttimen kanssa, reagoi ilman liikkeisiin kaiuttimessa ja luo keinotekoisesti tilaa kaiutinkotelon sisään. Tämän lisätilan ansiosta kaiuttimien läpi kulkee enemmän ilmaa, jolloin pienistäkin laitteista saadaan parempi ääni alhaisilla taajuuksilla. 

Laadukas langaton suoratoisto  

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC siirtää 3 kertaa enemmän tietoa, mikä takaa paremman langattoman kuuntelukokemuksen. 

ClearAudio+™ tuottaa täyteläisen äänen 

Ainutlaatuinen Clear Audio+™ -tekniikka on osoitus Sonyn asiantuntemuksesta digitaalisten signaalien prosessoinnissa. Pitkään kestäneen kehitystyön tuloksena on täyteläinen ja laadukas kuuntelukokemus. 

Vapauta musiikkisi monihuonetoiminnolla

Kuuntele lempimusiikkiasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnolla Sony | Music Center -sovelluksen kautta. Sen avulla voit liittää tietyt Sonyn Soundbarit ja kaiuttimet toisiinsa. Ryhmätilassa musiikkia toistetaan eri kaiuttimista, ja henkilökohtaisessa tilassa eri kaiuttimista kuuluu eri musiikki.

One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. 

Yhdistä musiikkisi – Sony | Music Center

Lataa Sony | Music Center älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja ota musiikkikokoelma hallintaasi. Muodosta Wi-Fi®- tai Bluetooth®-yhteys ja käytä tietokoneessa, palvelimessa tai musiikkipalvelussa olevia suosikkikappaleitasi saumattomasti. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa ääniasetukset ja taata mahtavan ja tasapainoisen äänentoiston ja usean huoneen toiston hallinnan. 

Muodosta USB-A- tai HDMI (ARC) -yhteys

Liitä kaikki suosikkilaitteesi langattoman kaiuttimen USB-A-liitäntään, joka sopii loistavasti MP3-tiedostojen suoratoistoon. Näyttöjä ja televisioita varten on myös HDMI (ARC) -liitäntä sekä automaattitulo.

Kätevä tapa lähettää musiikkia kaiuttimiin

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit suoratoistaa musiikkisovellusten sisältöä omasta laitteestasi kaiuttimiin. Napauta vain musiikkisovelluksen Cast-painiketta Android-puhelimessa tai -tablet-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Mac®- tai Windows-tietokoneessa tai Chromebookissa, valitse kaiutin tai kaiutinryhmä ja ala nauttia.

Upea muotoilu 

Tasainen pinta ja upeat linjat takaavat, että tämä minimalistisen kaunis kaiutin sulautuu taustaansa ja kerää silti katseita. Upean muotoilun tunnusmerkki on erottuva kehys.

Tekniset tiedot

Tämä monipuolinen langaton kaiutin tuo kotiisi huippuluokan äänen. One touch Bluetooth® -toiminnolla käytät helposti kaikkea musiikkiasi, ja HDMI-tulon kautta voit toistaa television ääntä . Yhdistämällä useita kaiuttimia pystyt luomaan monihuonejärjestelmän, tilaäänijärjestelmän tai tehokkaan stereotakakaiutinparin.
  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Sony | Music Center -mobiilisovellus helpottaa hallitsemista ja mahdollistaa musiikin toiston useasta kaiuttimesta

  • HDMI (ARC) -yhteys televisioon

  • Suoratoista musiikkia helposti sisäänrakennetulla Chromecastilla ja Spotify Connect -toiminnolla

  • Kaksitiekaiuttimet ja kaksoispassiivielementit luovat vaikuttavan äänen

Kaiuttimen koko
Bassokaiutin: Halkaisija noin 70 mm x1, Diskanttikaiutin: Halkaisija noin 14 mm x1
Tulo- ja lähtöliitännät
Ethernet, stereominiliitin, USB A, HDMI (ARC)
Taajuusalue
20–20 000 Hz (44,1 kHz:n näyte)
Wi-Fi®
KYLLÄ
Sisäänrakennettu Chromecast
Kyllä
Spotify Connect
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Virtajohto, Wi-Fi®-aloitusopas, Käyttöohjeet, Takuukortti

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut ja palkinnot

Käyttäjien mielipide