Siirry sisältöön
Kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet

Käännä nupit kaakkoon ja uppoudu rytmeihin langattomilla kuulokkeillamme. Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva malli.

Uudenlaista helppoa kuuntelua

Langattomilla kuulokkeilla voit nauttia musiikista rauhassa. Sonyn valikoimasta löydät niin nappikuulokkeet juoksulenkille kuin muhkean biitin toistavat mallit. Useita kuulokkeitamme voi käyttää handsfree-puheluihin, ja akunkesto on pitkä.

Mies käyttää langattomia kuulokkeita treenatessaan
Mies nauttii musiikista Sonyn parhailla langattomilla kuulokkeilla

Siirry langattomuuteen

Vapauta kuuntelusi langattomilla kuulokkeilla. Kun tielläsi ei ole johtoja, voit vapaasti lähteä lenkille tai rentoutua rannalla. Unohda huolet häviämisestä, sotkeutumisesta tai vaurioitumisesta ja nauti lempikappaleistasi – tai vastaa puheluihin.

Koe musiikki uudella tavalla

Nauti musiikista aidolla tavalla langattomilla kuulokkeilla, joissa on korkean resoluution äänentoisto. Hienoimmatkin vivahteet erottuvat, ja digitaalinen skaalaus parantaa pakattujen äänitiedostojen laadun lähelle alkuperäistallenteen tasoa.

Nainen nauttii musiikista Sonyn parhailla langattomilla kuulokkeilla
Mies käyttää langattomia kuulokkeita TV:tä katsellessaan

Aidosti eläviä elokuvia

Uppoudu suosikkielokuvaasi langattomien kuulokkeiden avulla. Aloita toisto ja nauti verrattomasta äänenlaadusta, jonka vain sinä kuulet – selkeänä ja voimakkaana. Parhaat langattomat kuulokkeemme takaavat todellisen katseluelämyksen tilaäänen kera.

Älä tingi laadusta

Sonyn langattomissa kuulokkeissa laatu on tärkeintä. Nauti joka kappaleesta täyteläisenä tehokkaiden elementtien, laajan taajuusalueen ja ensiluokkaisten komponenttien ansiosta. Nappikuulokkeiden kuparijohto parantaa liitettävyyttä ja äänenlaatua.

Langattomat kuulokkeet lataustelakassa
Kuuntele puhelimeen tallennettua musiikkia langattomilla kuulokkeilla

Ihanan yksinkertaista

Langattomat kuulokkeet helpottavat elämääsi. Muodosta Bluetooth®-yhteys ja vastaa puheluihin tai kuuntele musiikkia MP3-soittimesta. Tietyissä malleissa on signaalin automaattinen viritys, jonka ansiosta pääset aina nauttimaan upeasta äänestä.