Kuvia tuotteesta Langaton QI™-latausalusta

Ominaisuudet

Yhteensopiva Qi-tekniikalla varustettujen laitteiden kanssa

CP-WP1-laitteella on langattoman Qi-latauksen sertifiointi eli se tukee useita laitteita, kuten iPhone-, Galaxy- ja Xperia-älypuhelimia. Sillä voi ladata myös langattomia kuulokkeita, älykelloja ja muita Qi-tekniikalla varustettuja laitteita. 

Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu

Liukumaton latausalusta ja jalusta takaavat, ettei älypuhelin pääse putoamaan latauksen aikana. Pyöristetty reuna näyttää tyylikkäältä ja lisäksi sen ansiosta laitteen nappaaminen mukaan käy kätevästi.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Pieni ja ohut laite vie vain vähän tilaa pöydällä ja sopii tyylinsä ansiosta täydellisesti niin kotiin kuin toimistoonkin.

Helposti erottuva sininen tilan LED-merkkivalo 

Sininen LED-merkkivalo syttyy laitteen optimaalisen latauksen merkiksi, mikä helpottaa puhelimen asettamista niin, että latauksen läpivienti on täydellinen.

Helppo langaton lataaminen

Aloita lataaminen asettamalla puhelin langattoman alustan keskelle – liittämistä ja irrottamista ei tarvita ja puhelin on aina käyttövalmis

Sonyn turvallinen lataus

Sonyn kattava kokemus laitteiden latauksesta takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan. Kuumenematon rakenne ja älykäs virtaohjain säilyttävät lataustehon toistuvassakin käytössä. Foreign Object Detection (FOD) -toiminto suojaa laitetta kuumuudelta ja ylilataukselta, kun alustalle tai sen lähelle asetetaan metalliesineitä, kuten kolikoita tai avaimia.

Tekniset tiedot
Johdot ovat historiaa: tyylikkäällä langattomalla latausalustalla lataat minkä tahansa Qi™-tekniikalla varustetun Sonyn, Samsungin tai Applen älypuhelimen, älykellon tai kuulokkeet. Laitteet pysyvät paikallaan ohuella ja liukumattomalla alustalla, ja LED-merkkivalosta näet helposti, onko lataus optimaalista. Sonyn turvallinen lataus suojaa ylikuumenemiselta ja takaa lataamisen luotettavuuden joka käyttökerralla.
  • Qi-tekniikalla varustettujen laitteiden langaton lataus

  • Tyylikäs muotoilu ja liukumaton pinnoite

  • Helposti erottuva sininen lataustilan LED-merkkivalo

  • Sonyn turvallinen lataus estää ylikuumenemisen

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä