LinkBuds S
NEVER OFF | LinkBuds-sarja

Maailman pienimpien ja kevyimpien langattomien, korkean resoluution LinkBuds S -vastamelukuulokkeiden   avulla pidät yhteyttä kaikkiin maailmoihisi.

LinkBuds S
Kevyet käyttää koko päivän

Nämä 4,8 gramman painoiset kuulokkeet ovat maailman pienimmät ja kevyimmät langattomat High-Res-vastamelukuulokkeet! Loimme kuulokkeisiin ihmisen korvaan sopivan muotoilun, joten ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Olemme keränneet dataa korvien muodoista jo ensimmäisten nappikuulokkeidemme ajoilta, vuodesta 1982.

LinkBuds S
Nauti laadukkaasta vastamelutekniikasta tai ympäristön äänistä

Saat kummankin parhaat puolet – luonnolliset ympäristön äänet vuorovaikutukseen muiden kanssa ja laadukkaan vastamelutoiminnon keskittymistä varten. Taustaäänten hallinta -toiminto havaitsee missä olet ja mitä teet, ja optimoi sitten ääniasetukset automaattisesti tilanteen mukaan.

LinkBuds S
Laadukas ääni ja selkeät puhelut

Korkean resoluution langaton äänentoisto tuottaa ensiluokkaisen äänenlaadun, joka on lähellä langallisen yhteyden tasoa. Koet sen suosikkiartistiesi haluamalla tavalla. Kun sinulla on puhelu, tarkka äänenkuuntelutekniikkamme ja edistynyt äänisignaalin käsittely varmistaa, että kuulet ja tulet kuulluksi selkeästi.

LinkBuds
NEVER OFF – avoin Ring Driver | LinkBuds-sarja

Pienen ja kevyen rakenteen sekä ainutlaatuisen avoimen rengasmuotoilun ansiosta LinkBuds-kuulokkeet pitävät sinut yhteydessä ihmisiin ja ympäristöön ilman, että oma ääniraitasi keskeytyy.

Valkoinen
Harmaa
Ecru
Valkoinen
Harmaa
Malli VALKOINEN MUSTA ECRU VALKOINEN HARMAA
LinkBuds S LinkBuds
Hälynpoisto
Ring Driver -elementti
Hi-Res Audio Wireless
Erittäin pienikokoinen ja kevyt
Hands Free Call
Akunkesto Jopa 20 tuntia* Jopa 17,5 tuntia
Vedenpitävä, IPX4

*Vastamelu käytössä

.
.
.